Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe het versnellingsbaklek op Land Rover Range Rover te verhelpen?

In dit artikel zullen we proberen u te helpen een probleem op te lossen dat frustrerend kan zijn, en als het niet op tijd wordt opgelost, kan het een financiële strop worden. In feite is het onderscheiden van een lek in uw voertuig zelden geruststellend, en het is nog minder geruststellend wanneer het een versnellingsbak lek op uw Land Rover Range Rover . Vandaag gaan we u helpen bevestigen dat het in feite een versnellingsbaklek is, vervolgens hoe u een versnellingsbak- of transmissielek repareert, u enkele preventietips geeft en u eindelijk een idee geeft van de prijs van de versnellingsbak van een Land Rover Range Rover.

Lekkage versnellingsbak bij Land Rover Range Rover, bron en symptoom

Als u een olievlek op de grond heeft gedetecteerd, moet u bevestigen dat dit lek in feite wordt veroorzaakt door de versnellingsbak van uw Land Rover Range Rover. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je onder je auto gaan en het olielek volgen. Als het transmissieolie is, moet dit worden veroorzaakt door uw versnellingsbakcarter of een aangrenzende kamer. Eenmaal vastgesteld, zijn hier de mogelijke bronnen van dit transmissielek:

 • Een versnellingsbakdop: als deze verkeerd is vastgeschroefd …
 • Defecte koppelomvormer: Alleen uitgerust op automatische versnellingsbakken.
 • Vanaf het transmissie-oliecarter: In het geval dat het gebarsten of gebroken is
 • Een van je zegels is verbroken

Hoe een versnellingsbaklek op Land Rover Range Rover te verhelpen?

Nadat we de verschillende bronnen van een versnellingsbak- of transmissieolielek op uw Land Rover Range Rover hebben ontdekt, zullen we proberen u te laten zien wat uw mogelijkheden zijn om dit olielek te verhelpen. Onthoud dat u, ongeacht de reden, na het identificeren van een lek naar een garage moet gaan om de exacte oorzaak van het lek te bepalen, in elk ander geval kan uw versnellingsbak onherstelbaar kapot gaan. Desalniettemin, hier is hoe de service van de garage en de oplossingen die u zullen worden aangeboden:

 • Om de lekkage te bepalen, zal de monteur vaak uw versnellingsbak moeten demonteren, wat hoge arbeidskosten met zich meebrengt.
 • Als je geluk hebt en het is gewoon een pakking, zal je monteur deze vervangen en de versnellingsbak van je Land Rover Range Rover weer in elkaar zetten, in alle andere gevallen moet je verander de hele versnellingsbak

  .

 • Ten slotte is het voor de doe-het-zelvers mogelijk om een ​​afdichtingskit te gebruiken die gewoon krachtig is in het geval van kleine lekken, deze kit is ongeveer 40 euro waard
Weiterlesen:
Waar is starter op Land Rover Range Rover Evoque ?

.

Preventie: hoe kunt u versnellingsbaklekken op uw Land Rover Range Rover voorkomen?

Er zijn niet veel oplossingen voor vermijd versnellingsbaklekken op uw Land Rover Range Rover , maar hier zijn de drie meest effectieve:

 • Regelmatig olie verversen op uw versnellingsbakdek.
 • Tap je versnellingsbak af en doe er nieuwe olie in. Als je alles wilt weten over deze actie, blader dan door ons artikel over dit onderwerp.
 • Gebruik een bepaald additief voor het onderhoud van tandwielkastafdichtingen, deze additieven zullen de flexibiliteit herstellen en het mogelijk maken om gematigde lekken te dichten, u zult sommige voor een paar dozijn euro vinden bij Oscaro.

.

Prijs van een Land Rover Range Rover versnellingsbak

Ten slotte willen we u een idee geven hoeveel het kost om de versnellingsbak van een Land Rover Range Rover te vervangen. Zoals je hebt begrepen, leiden versnellingsbakproblemen vaak tot een hele verandering van dit onderdeel. Het is lastig om u een exacte prijs te geven, omdat de arbeid op basis van de garage veel kan variëren en op basis van uw motor zal het onderdeel ook een andere prijs hebben, maar we schatten dat de reparatie, inclusief arbeid kost je tussen de 800 en 2000 euro wetende dat het onderdeel alleen al tussen de 400 en 1000 euro kost.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector