Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe het versnellingsbaklek op Lincoln MKC te verhelpen?

Vandaag zullen we proberen u te helpen bij het oplossen van een probleem dat vervelend kan zijn en, als het niet op tijd wordt opgelost, een financiële afvoer wordt. In werkelijkheid is het nooit geruststellend om een ​​lek in uw auto te onderscheiden, en het is nog minder rustgevend als het een versnellingsbak lek op uw Lincoln MKC . Vandaag gaan we u helpen bevestigen dat het in feite een versnellingsbaklek is, vervolgens hoe u een versnellingsbak- of transmissielek verhelpt, u ​​enkele preventietips geven en u eindelijk een idee geven van de prijs van de versnellingsbak van een Lincoln MKC.

Versnellingsbaklek op Lincoln MKC, bron en manifestatie

Als u een olievlek op de grond heeft opgemerkt, moet u bevestigen dat dit lek in feite afkomstig is van de versnellingsbak van uw Lincoln MKC. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je onder je auto gaan en het olielek volgen. Als het transmissieolie is, moet het afkomstig zijn van uw versnellingsbakcarter of een aangrenzende kamer. Eenmaal bevestigd, zijn hier de mogelijke wortels van dit transmissielek:

 • Een versnellingsbakdop: als deze verkeerd is vastgeschroefd …
 • Defecte koppelomvormer: net uitgerust op automatische versnellingsbakken.
 • Van het transmissie-oliecarter: In het geval het gebarsten of gebroken is
 • Een van je zegels is verbroken

Hoe een versnellingsbaklek op Lincoln MKC repareren?

Nadat we de verschillende wortels van een versnellingsbak- of transmissieolielek op uw Lincoln MKC hebben ontdekt, zullen we proberen u te beschrijven wat uw opties zijn om dit olielek te verhelpen. Houd er rekening mee dat u, ongeacht de reden, na het onderscheiden van een lek, naar een monteur moet gaan om de exacte oorzaak van het lek te bepalen, anders kan uw versnellingsbak onherstelbaar kapot gaan. Hier is echter hoe de service van de monteur en de oplossingen die u zullen worden aangeboden:

 • Om de lekkage te bepalen, moet de monteur heel vaak uw versnellingsbak demonteren, wat hoge arbeidskosten met zich meebrengt.
 • Als je geluk hebt en het is maar een pakking, zal je monteur deze vervangen en de versnellingsbak van je Lincoln MKC weer in elkaar zetten, anders moet je vervang de complete versnellingsbak

  .

 • Eindelijk is het voor de doe-het-zelvers mogelijk om een ​​afdichtingskit te gebruiken die alleen krachtig is in het geval van kleine lekken, deze kit is ongeveer 40 euro waard
Weiterlesen:
Hoe de trekhaak elektrisch Lincoln MKC te installeren?

.

Preventie: Hoe versnellingsbaklekkage op uw Lincoln MKC voorkomen?

Er zijn niet veel alternatieven voor vermijd versnellingsbaklekken op uw Lincoln MKC , toch zijn hier de drie meest effectieve:

 • Regelmatig olie verversen op uw versnellingsbakdek.
 • Tap je versnellingsbak af en doe er nieuwe olie in. Als je alles wilt weten over deze actie, blader dan door onze inhoudspagina over dit onderwerp.
 • Gebruik een bepaald additief voor routineonderhoud van keerkoppelingen, deze additieven zullen de flexibiliteit herstellen en het mogelijk maken om kleine lekken te dichten, u zult er enkele vinden voor een paar dozijn euro bij Oscaro.

.

Prijs van een Lincoln MKC versnellingsbak

Ten slotte willen we u een idee geven hoeveel het kost om de versnellingsbak van een Lincoln MKC te vervangen. Zoals u zich realiseerde, leiden versnellingsbakproblemen vaak tot een volledige vervanging van dit onderdeel. Het is lastig om u een exacte prijs te geven, omdat op basis van de monteur de arbeid erg kan variëren en op basis van uw motor zal het onderdeel ook een andere prijs hebben, maar we schatten dat de reparatie, inclusief arbeid kost je tussen de 800 en 2000 euro wetende dat het onderdeel alleen al tussen de 400 en 1000 euro kost.

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln MKC, aarzel dan niet om onze Lincoln MKC categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector