Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe installeer ik een autoradio op mijn Land Rover Discovery Sport?

Je bent niet geïnteresseerd in het luisteren naar cassettes en alleen de mogelijkheid om van de radio te genieten, terwijl je telefoon vol staat met je favoriete muziek, maar je hebt geen aansluiting of usb-poort op je autoradio, dus je kunt je auto reist met volle teugen … Daarom hebben we specifiek dit artikel gepost om u te helpen, want in dit artikel zult u ontdekken hoe u een autoradio op uw Land Rover Discovery Sport installeert. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst ontdekken hoe we de oude autoradio kunnen verwijderen, vervolgens hoe we een autoradio op Land Rover Discovery Sport kunnen installeren en tot slot hoe we deze moeten aansluiten.

Autoradio installeren op Land Rover Discovery Sport: de oude autoradio verwijderen

Voordat we aan de serieuze zaak beginnen hoe u een autoradio installeert op uw Land Rover Discovery Sport, er is één essentiële stap: verwijder de audioset die u momenteel in uw auto heeft. Er zijn twee gevallen, ofwel heb je een originele autoradio, ofwel heb je een universele set. Voordat u begint met demonteren, moet u er altijd aan denken om de negatieve draad van de batterij te verwijderen om elk risico op kortsluiting of elektrocutie te voorkomen. Zodra dit is uitgevoerd, zijn hier de twee methoden, afhankelijk van de stereo die uw Land Rover Discovery Sport uitrust:

  • Originele autoradio:

    In dit soort gevallen moet u volhardend zijn, in het algemeen zou het simpele gebruik van uittrekbare klemmen in de 4 gaten in de hoeken van de autoradio voldoende moeten zijn om deze te verwijderen. Maar op sommige specifieke modellen van specifieke jaren zal dit proces niet voldoende zijn om de oude autoradio van uw Land Rover Discovery Sport te verwijderen. In feite moet u bepaalde auto-onderdelen van de middenconsole verwijderen om toegang te krijgen tot de autoradio zelf. Om dit voor elkaar te krijgen, moet u een schroevendraaier gebruiken om de plastic afdekkingen te verwijderen die in de weg zitten. Als u eenmaal toegang heeft tot het station, vergeet dan niet alle verbindingen te verbreken.

  • Aftermarket radio:

    In deze situatie is de bediening minder moeilijk, je hoeft alleen maar de uittrekklemmen te gebruiken en op de 4 hoeken van je station te drukken om het uit zijn plaats te laten komen. Zodra deze stap is uitgevoerd, vergeet dan niet om de stekker uit het stopcontact te halen en het metalen frame te verwijderen dat het ondersteunt in de inkeping van de middenconsole. Dat is alles, u hebt uw oude autoradio gedemonteerd, u hoeft alleen nog maar de nieuwe te installeren!

Autoradio installeren op uw Land Rover Discovery Sport: Montage en aansluiting van de autoradio

Laten we naar de voor u belangrijkste stap gaan, hoe u een autoradio installeert op uw Land Rover Discovery Sport. Neem voordat u begint de tijd om de geschiktheid van uw auto en uw autoradio te controleren en de installatie-instructies te lezen, die u specifieke aanbevelingen kunnen geven.

Hier zijn de verschillende richtlijnen die vereist zijn bij het installeren van een aftermarket autoradio. Plaats om te beginnen het metalen frame dat bij uw nieuwe autoradio is geleverd, dit frame heeft de functie om uw autoradio op zijn plaats te houden op uw Land Rover Discovery Sport.Nadat u deze eenmaal hebt geplaatst, vergeet dan niet om de vergrendelingslipjes aan beide zijden van de kader. Zodra deze stap is voltooid, moet u de drie stekkers van uw autoradio, twee ISO-connectoren voor stroomvoorziening en geluidsoverdracht aansluiten op de luidsprekers van uw Land Rover Discovery Sport en vervolgens op de radioantenne-aansluiting. Voor de laatste heb je op sommige modellen een adapter nodig om hem van mannelijk naar vrouwelijk te veranderen om hem aan te passen aan de aansluiting van je nieuwe radio. Ten slotte hoeft u alleen nog maar uw autoradio in het metalen frame te duwen, op zijn plaats te klikken en het meegeleverde plastic of metalen frame op zijn contour te plaatsen. Dat is alles, u heeft net ontdekt hoe u een autoradio op Land Rover Discovery Sport installeert, vergeet niet te controleren of de radio is ingeschakeld, of het geluid werkt en dat u de radio oppakt en klaar bent om geniet van je nieuwe autoradio. Als u andere problemen heeft of meer wilt weten over uw auto, aarzel dan niet om onze speciale pagina te bezoeken.

Als je meer gidsen over de Land Rover Discovery Sport wilt, ga dan naar onze Land Rover Discovery Sport-categorie.

Weiterlesen:
Hoe Land Rover Discovery openen met een lege batterij?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector