Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe installeer ik een autoradio op mijn Land Rover Range Rover Sport?

Je bent niet geïnteresseerd in het luisteren naar cassettes en hebt alleen de mogelijkheid om van de radio te genieten, terwijl je smartphone vol staat met je favoriete nummers, maar je hebt geen 3.5 mm of usb-poort op je autoradio, dus dat kan niet geniet met volle teugen van uw autoritten … Daarom hebben we specifiek dit artikel geschreven om u te helpen, want nu zult u ontdekken hoe u een autoradio op uw Land Rover Range Rover Sport installeert. Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken hoe we de oude autoradio kunnen verwijderen, vervolgens hoe we een autoradio op de Land Rover Range Rover Sport kunnen installeren en tot slot hoe we deze moeten aansluiten.

Autoradio installeren op Land Rover Range Rover Sport: de oude autoradio verwijderen

Voordat we aan de serieuze zaak beginnen hoe u een autoradio installeert op uw Land Rover Range Rover Sport, er is één fundamentele stap: verwijder de audioset die u al in uw auto heeft. Er zijn twee gevallen, ofwel heb je een originele autoradio, ofwel heb je een universele set. Voordat u begint met verwijderen, moet u altijd onthouden dat u de negatieve kabel van de batterij verwijdert om elk risico op kortsluiting of elektrocutie te voorkomen. Zodra dit is gebeurd, zijn hier de twee opties op basis van de stereo die uw Land Rover Range Rover Sport uitrust:

  • Originele autoradio:

    In dit geval moet u volhardend zijn, meestal zou het eenvoudige gebruik van uittrekbare klemmen in de 4 gaten in de hoeken van de autoradio voldoende moeten zijn om deze te verwijderen. Maar bij sommige modellen van een bepaald jaar is dit proces niet voldoende om de oude autoradio van uw Land Rover Range Rover Sport te verwijderen. Eigenlijk moet u bepaalde auto-onderdelen van de middenconsole verwijderen om toegang te krijgen tot de autoradio zelf. Om dit voor elkaar te krijgen, moet u een schroevendraaier gebruiken om de plastic afdekkingen te verwijderen die in de weg zitten. Als u eenmaal toegang heeft tot het station, vergeet dan niet alle verbindingen te verbreken.

  • Aftermarket radio:

    In dit scenario is de procedure veel eenvoudiger, u hoeft alleen maar de uittrekklemmen te gebruiken en op de 4 hoeken van uw station te drukken om het uit zijn plaats te laten komen. Zodra deze stap is uitgevoerd, vergeet dan niet om de stekker uit het stopcontact te halen en het metalen frame te verwijderen dat het ondersteunt in de inkeping van de middenconsole. Dat is alles, u bent klaar met het demonteren van uw oude autoradio, u hoeft alleen nog maar de nieuwe te installeren!

Autoradio installeren op uw Land Rover Range Rover Sport: Autoradio monteren en aansluiten

Laten we naar het essentiële gedeelte voor u gaan, hoe u een autoradio installeert op uw Land Rover Range Rover Sport. Neem van tevoren de tijd om de compatibiliteit van uw auto en uw autoradio te onderzoeken en om de installatie-aanbevelingen te lezen, die u specifieke aanbevelingen kunnen geven.

Hier zijn de verschillende richtlijnen die betrokken zijn bij het installeren van een aftermarket autoradio. Plaats om te beginnen het metalen frame dat bij uw nieuwe autoradio is geleverd, dit frame heeft als taak uw autoradio op zijn plaats te houden op uw Land Rover Range Rover Sport.Nadat u deze heeft geïnstalleerd, vergeet dan niet om de vergrendelingslipjes aan beide zijden van de lijst. Zodra deze stap is voltooid, moet u de drie stekkers van uw autoradio, twee ISO-connectoren voor stroomvoorziening en geluidsoverdracht aansluiten op de luidsprekers van uw Land Rover Range Rover Sport en vervolgens op de radioantenneaansluiting. Voor de laatste heb je op sommige modellen een adapter nodig om hem van mannelijk naar vrouwelijk te veranderen om hem aan te passen aan de aansluiting van je nieuwe radio. Eindelijk hoeft u alleen nog maar uw autoradio in het metalen frame te duwen, op zijn plaats te klikken en het meegeleverde plastic of metalen frame op zijn contour te plaatsen. Dat is alles, u heeft zojuist geleerd hoe u een autoradio op Land Rover Range Rover Sport installeert, vergeet niet te controleren of de radio is ingeschakeld, of het geluid werkt, of u de radio oppakt en klaar bent om van uw nieuwe autoradio te genieten. Als u zich andere zorgen maakt of meer wilt weten over uw auto, denk dan niet twee keer na om onze speciale pagina te bezoeken.

Als u nog vragen heeft over de Land Rover Range Rover Sport, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover Sport-categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Hoeveel kilometer op laag brandstofverbruik met mijn Land Rover Range Rover Sport?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector