Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe installeer ik een autoradio op mijn Land Rover Range Rover?

Je bent het zat om naar cassettes te luisteren en alleen naar de radio te kunnen luisteren, terwijl je smartphone vol zit met je favoriete nummers, maar je hebt geen 3.5 mm of usb-poort op je autoradio, dus je kan niet ten volle genieten van uw autoritten … Dat is precies waarom we dit artikel inhoud hebben gemaakt om u te helpen, want in dit artikel zult u erachter komen hoe u een autoradio op uw Land Rover Range Rover installeert. Om dit mogelijk te maken, zullen we eerst zien hoe we de oude autoradio kunnen verwijderen, vervolgens hoe we een autoradio op de Land Rover Range Rover kunnen installeren en tot slot hoe we deze moeten aansluiten.

Autoradio installeren op Land Rover Range Rover: de oude autoradio verwijderen

Voordat we aan de serieuze zaak beginnen hoe u een autoradio op uw Land Rover Range Rover installeert, er is één belangrijke taak, verwijder de audioset die je momenteel in je auto hebt. Er zijn twee situaties: u heeft een originele autoradio of u heeft een universele set. Vergeet voordat u begint met het verwijderen altijd de minkabel van de batterij te verwijderen om elk risico op kortsluiting of elektrocutie te voorkomen. Zodra dit is uitgevoerd, zijn hier de twee methoden afhankelijk van de stereo waarmee uw Land Rover Range Rover is uitgerust:

  • Originele autoradio:

    In dit geval moet u volhardend zijn, in het algemeen zou het simpele gebruik van uittrekbare klemmen in de 4 gaten in de hoeken van de autoradio voldoende moeten zijn om deze te verwijderen. Maar bij sommige specifieke modellen van een bepaald jaar is deze procedure niet voldoende om de oude autoradio van uw Land Rover Range Rover te verwijderen. Eigenlijk moet u bepaalde delen van de middenconsole verwijderen om toegang te krijgen tot de autoradio zelf. Om dit te doen, heeft u een schroevendraaier nodig om de plastic afdekkingen te verwijderen die in de weg zitten. Als u eenmaal toegang heeft tot het station, vergeet dan niet alle verbindingen te verbreken.

  • Aftermarket radio:

    In deze situatie is de bediening veel eenvoudiger, u hoeft alleen maar de uittrekklemmen te gebruiken en op de 4 hoeken van uw station te drukken om het uit zijn plaats te laten komen. Zodra deze stap is uitgevoerd, vergeet dan niet de stekker uit het stopcontact te halen en het metalen frame te verwijderen dat het ondersteunt in de inkeping van de middenconsole. Dat is alles, u hebt uw oude autoradio gedemonteerd, u hoeft alleen nog maar de nieuwe te installeren!

Autoradio installeren op uw Land Rover Range Rover: Autoradio monteren en aansluiten

Laten we naar het voor u belangrijkste gedeelte gaan, hoe u een autoradio op uw Land Rover Range Rover installeert. Besteed van tevoren enige tijd aan het controleren van de geschiktheid van uw auto en uw autoradio en om de installatie-informatie te lezen, die u specifieke richtlijnen kan geven.

Hier zijn de verschillende stappen die betrokken zijn bij het installeren van een aftermarket autoradio. Plaats allereerst het metalen frame dat bij uw nieuwe autoradio is geleverd, dit frame houdt de autoradio op zijn plaats op uw Land Rover Range Rover.Nadat u deze eenmaal hebt geplaatst, vergeet dan niet op de vergrendelingslipjes op elke zijkant van het frame. Zodra deze stap is voltooid, moet u de drie stekkers van uw autoradio, twee ISO-connectoren voor stroomvoorziening en geluidsoverdracht aansluiten op de luidsprekers van uw Land Rover Range Rover en vervolgens op de radioantenneaansluiting. Voor de laatste heb je op sommige modellen een adapter nodig om hem van mannelijk naar vrouwelijk te veranderen om hem aan te passen aan de aansluiting van je nieuwe radio. Ten slotte hoeft u alleen nog maar uw autoradio in het metalen frame te duwen, op zijn plaats te klikken en het meegeleverde plastic of metalen frame op zijn contour te plaatsen. Dat is alles, je hebt net ontdekt hoe je een autoradio op Land Rover Range Rover installeert, vergeet niet te controleren of de radio is ingeschakeld, of het geluid werkt en dat je de radio oppakt en jij ‘ weer klaar om te genieten van je nieuwe autoradio. Als u zich andere zorgen maakt, of meer wilt weten over uw auto, aarzel dan niet om onze speciale pagina te bezoeken.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Oranje licht Land Rover Range Rover Sport die blijft branden
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector