Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe installeer ik een autoradio op mijn Lincoln MKC?

Je bent verveeld met het luisteren naar cassettes en alleen naar de radio kunnen luisteren, terwijl je smartphone is geladen met je favoriete muziek, maar je hebt geen jack of usb-poort op je autoradio, dus je kunt het niet waarderen uw autoritten ten volle … Dat is precies waarom we deze inhoudspagina hebben geschreven en gepubliceerd om u te helpen, want in dit artikel leert u meer over hoe je een autoradio installeert op je Lincoln MKC. Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken hoe we de oude autoradio kunnen verwijderen, vervolgens hoe we een autoradio op Lincoln MKC kunnen installeren en tot slot hoe we deze moeten aansluiten.

Hoe autoradio op Lincoln MKC te installeren: het verwijderen van de oude autoradio

Voordat we aan de serieuze zaak beginnen hoe je een autoradio installeert op je Lincoln MKC, er is één essentiële taak: de audioset verwijderen die u momenteel op uw auto heeft. Er zijn twee scenario’s: u heeft een originele autoradio of u heeft een universele set. Vergeet voordat u met de demontage begint altijd de negatieve draad van de accu te verwijderen om elk risico op kortsluiting of elektrocutie te voorkomen. Zodra dit is uitgevoerd, zijn hier de twee opties afhankelijk van de stereo waarmee uw Lincoln MKC is uitgerust:

  • Originele autoradio:

    In dit geval moet u geduld hebben, in het algemeen gesproken zou het eenvoudige gebruik van uittrekbare klemmen in de 4 gaten in de hoeken van de autoradio voldoende moeten zijn om deze te verwijderen. Maar bij sommige specifieke modellen van een bepaald jaar zal deze handeling niet voldoende zijn om de oude autoradio van uw Lincoln MKC te verwijderen. In werkelijkheid moet u bepaalde auto-onderdelen van de middenconsole verwijderen om toegang te krijgen tot de autoradio zelf. Om dit te bereiken, moet u een schroevendraaier gebruiken om de plastic afdekkingen te verwijderen die in de weg zitten. Als u eenmaal toegang heeft tot het station, vergeet dan niet alle verbindingen te verbreken.

  • Aftermarket radio:

    In dit scenario is de bediening veel eenvoudiger, u hoeft alleen maar de uittrekklemmen te gebruiken en op de 4 hoeken van uw station te drukken om het uit zijn plaats te laten komen. Zodra deze stap is uitgevoerd, vergeet dan niet de stekker uit het stopcontact te halen en het metalen frame te verwijderen dat het ondersteunt in de inkeping van de middenconsole. Dat is alles, u bent klaar met het demonteren van uw oude autoradio, u hoeft alleen nog maar de nieuwe te installeren!

Autoradio installeren op uw Lincoln MKC: Autoradio monteren en aansluiten

Laten we naar het belangrijkste deel voor jou gaan, hoe je een autoradio installeert op je Lincoln MKC. Neem voordat u begint de tijd om de geschiktheid van uw auto en uw autoradio te controleren en de installatie-informatie te lezen, die u specifieke richtlijnen kan geven.

Hier zijn de verschillende acties die betrokken zijn bij het installeren van een aftermarket autoradio. Plaats om te beginnen het metalen frame dat bij uw nieuwe autoradio is geleverd, dit frame heeft de functie om uw autoradio op zijn plaats te houden op uw Lincoln MKC, vergeet niet om, eenmaal gepositioneerd, de vergrendelingslipjes aan elke kant van de lijst. Zodra deze stap is voltooid, moet u de drie stekkers van uw autoradio, twee ISO-connectoren voor voeding en geluidsoverdracht aansluiten op de luidsprekers van uw Lincoln MKC en vervolgens op de radioantenneaansluiting. Voor de laatste heb je op sommige modellen een adapter nodig om hem van mannelijk naar vrouwelijk te veranderen, zodat je hem kunt aanpassen aan de aansluiting van je nieuwe radio. Ten slotte hoeft u alleen nog maar uw autoradio in het metalen frame te duwen, op zijn plaats te klikken en het meegeleverde plastic of metalen frame op zijn contour te plaatsen. Dat is alles, je hebt net geleerd hoe je een autoradio op de Lincoln MKC installeert, vergeet niet te controleren of de radio is ingeschakeld, of het geluid werkt en dat je de radio oppakt en dat je klaar bent om van uw nieuwe autoradio te genieten. Als u andere complicaties heeft, of meer wilt weten over uw auto, aarzel dan niet om onze speciale pagina te bezoeken.

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln MKC, aarzel dan niet om onze Lincoln MKC categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Knipperlicht probleem Lincoln MKS, wat te doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector