Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe installeer ik een autoradio op mijn Lincoln MKS?

Je bent niet geïnteresseerd in het luisteren naar cassettes en hebt alleen de mogelijkheid om naar de radio te luisteren, terwijl je smartphone is geladen met je favoriete nummers, maar je hebt geen 3.5 mm of usb-poort op je autoradio, dus dat kan niet waardeer uw autoritten met volle teugen … Dat is precies waarom we deze inhoud hebben gemaakt om u te helpen, want nu zult u erachter komen hoe je een autoradio op je Lincoln MKS installeert. Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken hoe we de oude autoradio kunnen verwijderen, vervolgens hoe we een autoradio op Lincoln MKS kunnen installeren en om te voltooien hoe we deze moeten aansluiten.

Hoe autoradio op Lincoln MKS te installeren: het verwijderen van de oude autoradio

Voordat we aan de serieuze zaak beginnen hoe je een autoradio op je Lincoln MKS installeert, er is een belangrijke taak, verwijder de audioset die je al op je auto hebt. Er zijn twee koffers: u heeft een originele autoradio of u heeft een universele set. Vergeet voordat u begint met het verwijderen altijd de minkabel van de accu te verwijderen om elk risico op kortsluiting of elektrocutie te voorkomen. Zodra dit is bereikt, zijn hier de twee opties afhankelijk van de stereo waarmee uw Lincoln MKS is uitgerust:

  • Originele autoradio:

    In dit soort gevallen moet u geduld hebben, in het algemeen zou het simpele gebruik van uittrekbare klemmen in de 4 gaten in de hoeken van de autoradio voldoende moeten zijn om deze te verwijderen. Maar bij sommige specifieke modellen van een bepaald jaar is deze procedure niet voldoende om de oude autoradio van uw Lincoln MKS te verwijderen. In feite moet u bepaalde auto-onderdelen van de middenconsole verwijderen om toegang te krijgen tot de autoradio zelf. Om dit te doen, moet u een schroevendraaier gebruiken om de plastic afdekkingen te verwijderen die in de weg zitten. Als u eenmaal toegang heeft tot het station, vergeet dan niet alle verbindingen te verbreken.

  • Aftermarket radio:

    In dit geval is de procedure veel eenvoudiger, u hoeft alleen maar de uittrekklemmen te gebruiken en op de 4 hoeken van uw station te drukken om het uit zijn plaats te laten komen. Zodra deze stap is bereikt, vergeet dan niet de stekker uit het stopcontact te halen en het metalen frame te verwijderen dat het ondersteunt in de inkeping van de middenconsole. Dat is alles, u bent klaar met het demonteren van uw oude autoradio, u hoeft alleen nog maar de nieuwe te installeren!

Autoradio installeren op uw Lincoln MKS: Montage en aansluiting van de autoradio

Laten we naar het essentiële gedeelte gaan voor jou, hoe je een autoradio op je Lincoln MKS installeert. Neem van tevoren de tijd om de compatibiliteit van uw auto en uw autoradio te onderzoeken en de installatie-aanbevelingen te lezen, die u specifieke instructies kunnen geven.

Hier zijn de verschillende stappen die nodig zijn bij het installeren van een aftermarket autoradio. Plaats eerst het metalen frame dat bij uw nieuwe autoradio is geleverd, dit frame heeft de rol om uw autoradio op zijn plaats te houden op uw Lincoln MKS, vergeet niet om, eenmaal gepositioneerd, op de vergrendelingslipjes aan elke kant van het frame te drukken . Zodra deze stap is voltooid, moet u de drie stekkers van uw autoradio, twee ISO-connectoren voor stroomvoorziening en geluidsoverdracht aansluiten op de luidsprekers van uw Lincoln MKS en vervolgens op de radioantenneaansluiting. Voor de laatste heb je op sommige modellen een adapter nodig om hem van mannelijk naar vrouwelijk te veranderen om hem aan te passen aan de aansluiting van je nieuwe radio. Ten slotte hoeft u alleen nog maar uw autoradio in het metalen frame te duwen, op zijn plaats te klikken en het meegeleverde plastic of metalen frame op zijn contour te plaatsen. Dat is alles, je hebt net geleerd hoe je een autoradio op de Lincoln MKS installeert, vergeet niet te controleren of de radio is ingeschakeld, of het geluid werkt en dat je de radio oppakt en dat je klaar bent om van uw nieuwe autoradio te genieten. Als u zich andere zorgen maakt of meer wilt weten over uw auto, denk dan niet twee keer na om onze speciale pagina te bezoeken.

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln MKS, aarzel dan niet om onze Lincoln MKS categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Het touchscreen van Lincoln MKC werkt niet
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector