Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan de voorstoel van de Land Rover Discovery Sport worden neergeklapt?

Of u nu de nieuwe bezitter van een Land Rover Discovery Sport bent, er een hebt uitgeleend of er een hebt gehuurd, u kent misschien nog niet alle specificaties van deze auto. Dit is precies het onderwerp van deze korte post, we zullen u helpen bij het uitvoeren van een veel voorkomende maar essentiële stap op driedeurs auto’s om met meer dan 3 passagiers te reizen. Daarom gaan we het je vertellen hoe een voorstoel neer te klappen op een Land Rover Discovery Sportdaarvoor gaan we allereerst de verschillende aanpassingen van de voorstoel van uw auto bekijken en, in een tweede deel, de verschillende manieren om de voorstoel van een Land Rover Discovery Sport op te vouwen..

De verschillende voorstoelverstellingen van een Land Rover Discovery Sport

Om te beginnen beginnen we onze korte post met de verschillende aanpassingen die beschikbaar zijn op de voorstoel van een Land Rover Discovery Sport. Of u nu wel of niet een van uw voorstoelen op uw motorvoertuig wilt neerklappen of niet, u moet weten dat u op basis van het model van uw auto en de afwerking toegang hebt tot verschillende aanpassingen, hier zijn de meeste instellingen die u kunt zoek op uw Land Rover Discovery Sport:

  • Deze configuratie-instellingen van de voorstoel van uw Land Rover Discovery Sport zijn eenvoudig en cruciaal om te rijden zonder risico’s te nemen en stellen u in staat om de afstand tussen de stoel en de pedalen aan te passen aan de grootte van de benen van elke persoon.
  • Deze instelling geeft u een beter zicht op de weg, voor kleine mensen hebben we de neiging om de stoel omhoog te brengen en voor lange mensen om deze te verlagen.
  • Ten slotte is de laatste ‘klassieke’ instelling de hellingshoek van de stoel, niet te misleiden met de bediening om de stoel van een Land Rover Discovery Sport neer te klappen, deze instelling stelt u in staat om, afhankelijk van de lengte van uw armen, de ideale rijstijl te hebben positie zonder moe te worden om de bedieningselementen te bereiken

    .

  • De lendensteun: Bij sommige series kunt u ook de lendensteun van uw stoel aanpassen door de rugleuning in te drukken, een zeer aangename aanpassing voor lange reizen.
Weiterlesen:
Hoe de elektrische Land Rover Discovery Sport met trekhaak te installeren?

Hoe klap je de voorstoel neer van een Land Rover Discovery Sport?

Nadat we alle stoelverstellingen hebben bekeken, zullen we u nu helpen klap de voorstoel van uw Land Rover Discovery Sport neer. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het aantal deuren in uw auto, het proces niet hetzelfde zal zijn. Of u nu een voorstoel neer wilt klappen om een ​​passagier op een driedeurs Land Rover Discovery Sport te vervoeren, of dat u hem neer wilt klappen om zware dingen te vervoeren op een vijfdeurs Land Rover Discovery Sport, het zal niet de dezelfde methode, hier zijn de verschillende methoden om het te doen

Klap de voorstoel van een driedeurs Land Rover Discovery Sport neer.

Zoals we je eerder hebben uitgelegd, of het nu is om een ​​reiziger op de achterbank te krijgen, of om zware dingen te dragen, wetend hoe de voorstoel van zijn Land Rover Discovery Sport kan worden neergeklapt is belangrijk. Deze procedure is vrij gebruikelijk en afhankelijk van het jaar van uw Land Rover Discovery Sport kan de hendel om de voorstoel neer te klappen op verschillende plaatsen zitten, hier zijn de 3 mogelijke plekken voor deze opdracht:

  • Bovenaan de rugleuning bij de hoofdsteun
  • Aan de zijkant van de stoel in het algemeen in het midden van de rugleuning
  • Aan de zijkant van de stoel in het midden van de stoel

Als u deze hendel activeert, klapt u de voorstoel van uw Land Rover Discovery Sport volledig neer en komt de stoel vrij van de locatie op de rail, zodat u de stoel naar voren of naar achteren kunt verplaatsen, zodat u nog meer ruimte kunt besparen voor een gemakkelijke passagier achterin.

Weiterlesen:
Waar koelvloeistof in Land Rover Discovery plaatsen?

De voorstoel van een 5-deurs Land Rover Discovery Sport neerklapbaar

Wat betreft het neerklappen van de voorstoel van een Land Rover Discovery Sport 5-deurs, de techniek is niet vergelijkbaar, want aangezien deze niet is ontworpen om achterpassagiers door de voordeuren te ontvangen, hebben uw stoelen niet dezelfde functionaliteit waar we het zojuist over hadden. Het neerklappen van de voorstoel van een 5-deurs Land Rover Discovery Sport is over het algemeen alleen handig als u grote dingen wilt vervoeren. Om dit te doen, moet u gebruik de achteroverhelling om uw stoelen neer te klappen. Afhankelijk van het jaar van uw auto, kan dit de vorm hebben van een knop om te draaien, of een hendel om de hellingshoek van uw auto te kiezen. Als u niet genoeg ruimte heeft en de achterbank van uw Land Rover Discovery Sport wilt neerklappen, aarzel dan niet om onze korte post over deze actie te raadplegen.

Als u nog vragen heeft over de Land Rover Discovery Sport, aarzel dan niet om onze categorie Land Rover Discovery Sport te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector