Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan de voorstoel van de Land Rover Range Rover Sport worden neergeklapt?

Misschien bent u de nieuwe eigenaar van een Land Rover Range Rover Sport, heeft u er een uitgeleend of heeft u er een gehuurd, misschien kent u nog niet alle bijzonderheden van dit motorvoertuig. Dit is precies het onderwerp van de inhoud van dit artikel, we zullen u helpen om een ​​veel voorkomende maar belangrijke stap uit te voeren op 3-deurs auto’s om meer dan 2 passagiers te vervoeren. Daarom gaan we het je laten zien hoe een voorstoel neer te klappen op een Land Rover Range Rover Sportdaarvoor gaan we het allereerst hebben over de verschillende instellingen van de voorstoel van uw motorvoertuig en, in een tweede deel, de verschillende manieren om de voorstoel van een Land Rover Range Rover Sport op te vouwen..

De verschillende voorstoelverstellingen van een Land Rover Range Rover Sport

Om te beginnen beginnen we onze artikelinhoud met uitleg over de verschillende instellingen die beschikbaar zijn op de voorstoel van een Land Rover Range Rover Sport. In feite, ongeacht of u een van uw voorstoelen in uw auto wilt neerklappen, moet u weten dat u, afhankelijk van het model van uw auto en de afwerking, de mogelijkheid heeft om verschillende instellingen te gebruiken, hier zijn de meeste instellingen vindt u op uw Land Rover Range Rover Sport:

  • Deze configuratie-instellingen van de voorstoel van uw Land Rover Range Rover Sport zijn eenvoudig en essentieel om te rijden zonder risico’s te nemen en stellen u in staat om de afstand tussen de stoel en de pedalen aan te passen aan de lengte van de benen van elke persoon.
  • Deze instelling stelt u in staat om een ​​beter perspectief op de weg te hebben, voor kleine mensen verhogen we meestal de stoel en voor grote mensen om deze te verlagen.
  • Ten slotte is de laatste ‘klassieke’ configuratie de hellingshoek van de stoel, niet te verwarren met de bediening om de stoel van een Land Rover Range Rover Sport neer te klappen. Met deze instelling kunt u, afhankelijk van de lengte van uw armen, de ideale rijhouding zonder moe te worden om de bedieningselementen te bereiken

    .

  • De lendensteun: Bij sommige interieurpakketten kunt u ook de lendensteun van uw stoel aanpassen door de rugleuning in te drukken, een zeer aangename aanpassing voor lange reizen.
Weiterlesen:
Brandstofmeterlampje blijft branden op mijn Land Rover Range Rover Evoque, wat te doen?

Hoe klap je de voorstoel neer van een Land Rover Range Rover Sport?

Na het identificeren van alle stoelverstellingen, zullen we u in dit deel helpen klap de voorstoel van uw Land Rover Range Rover Sport neer. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het aantal deuren in uw auto, de procedure niet hetzelfde zal zijn. Of u nu een voorstoel neer wilt klappen om een ​​passagier op een driedeurs Land Rover Range Rover Sport te vervoeren, of dat u hem neerklapt om zware voorwerpen op een vijfdeurs Land Rover Range Rover Sport af te leveren, het zal niet dezelfde methode zijn, hier zijn de verschillende procedures om het te doen

Klap de voorstoel van een driedeurs Land Rover Range Rover Sport neer.

Zoals we je net eerder hebben uitgelegd, of het nu gaat om een ​​reiziger op de achterbank, of om zware voorwerpen te dragen, begrip hoe de voorstoel van zijn Land Rover Range Rover Sport kan worden neergeklapt is belangrijk. Deze techniek is vrij gebruikelijk en afhankelijk van het jaar van uw Land Rover Range Rover Sport kan de hendel om de voorstoel neer te klappen op verschillende plaatsen zitten, hier zijn de 3 mogelijke plaatsen voor deze opdracht:

  • Bovenaan de rugleuning bij de hoofdsteun
  • Aan de zijkant van de stoel meestal in het midden van de rugleuning
  • Aan de zijkant van de stoel in het midden van de stoel

Door op deze hendel te drukken, klapt de rugleuning van de voorstoel van uw Land Rover Range Rover Sport volledig neer en komt de stoel vrij van zijn plaats op de rail, zodat u de stoel naar voren of naar achteren kunt schuiven. Hierdoor kunt u nog meer ruimte besparen voor een gemakkelijke passagier achterin.

Weiterlesen:
Raam vast op Land Rover Range Rover Evoque, wat kan ik doen?

De voorstoel van een 5-deurs Land Rover Range Rover Sport neerklapbaar

Wat betreft het neerklappen van de voorstoel van een Land Rover Range Rover Sport 5-deurs, de methode is niet hetzelfde, want aangezien het niet de bedoeling is om achterpassagiers door de voordeuren te ontvangen, hebben uw stoelen niet dezelfde functionaliteit waar we het zojuist over hadden. Het neerklappen van de voorstoel van een 5-deurs Land Rover Range Rover Sport is over het algemeen alleen handig als u grote goederen wilt vervoeren. Om dit te doen, moet u gebruik de achteroverhelling om uw stoelen neer te klappen. Afhankelijk van het jaar van uw auto, kan dit de vorm hebben van een knop om te draaien, of een hendel om de hellingshoek van uw auto te kiezen. Als u niet genoeg volume heeft en de achterbank van uw Land Rover Range Rover Sport wilt neerklappen, aarzel dan niet om onze artikelinhoud over deze manipulatie te raadplegen.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Range Rover Sport in de categorie Land Rover Range Rover Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector