Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan de voorstoel van de Land Rover Range Rover worden neergeklapt?

Ongeacht of u de nieuwe bezitter van een Land Rover Range Rover bent, er een hebt uitgeleend of er een hebt gehuurd, het kan zijn dat u nog niet alle specificaties van dit motorvoertuig kent. Dit is specifiek het onderwerp van de inhoud van dit artikel, we zullen u helpen om een ​​eenvoudige maar essentiële taak uit te voeren op driedeurs auto’s om met meer dan 3 passagiers te kunnen reizen. Daarom gaan we het je leren hoe een voorstoel neer te klappen op een Land Rover Range Roverdaarvoor gaan we allereerst de verschillende afstellingen van de voorstoel van uw motorvoertuig vergelijken, en in een tweede stap de verschillende technieken om de voorstoel van een Land Rover Range Rover op te vouwen..

De verschillende voorstoelverstellingen van een Land Rover Range Rover

Om te beginnen beginnen we onze artikelinhoud door u de verschillende aanpassingen te vertellen die beschikbaar zijn op de voorstoel van een Land Rover Range Rover. Of u nu een van uw voorstoelen in uw voertuig wilt neerklappen of niet, u moet weten dat u, op basis van het model van uw auto en de afwerking, toegang hebt tot verschillende opties, hier zijn een groot aantal instellingen die u vindt u op uw Land Rover Range Rover:

  • Standaard en essentiële aanpassing om te rijden zonder risico’s te nemen, deze configuratie-instellingen van de voorstoel van uw Land Rover Range Rover stellen u in staat om de afstand tussen de stoel en de pedalen aan te passen aan de maat van de benen van elke persoon.
  • Deze instelling stelt u in staat om een ​​beter perspectief op de weg te hebben, voor kleine mensen verhogen we vaak de stoel en voor lange mensen om deze te verlagen.
  • Ten slotte is de laatste ‘klassieke’ instelling de hellingshoek van de stoel, niet te misleiden met de bediening om de stoel van een Land Rover Range Rover neer te klappen, deze instelling stelt u in staat om, afhankelijk van de lengte van uw armen, een ideaal rijgedrag te hebben. houding zonder moe te worden om de bedieningselementen te bereiken

    .

  • De lendensteun: Bij sommige series kunt u ook de lendensteun van uw stoel aanpassen door de rugleuning in te drukken, een zeer aangename aanpassing voor lange reizen.
Weiterlesen:
Ruitenwisser vast op Land Rover Range Rover Evoque

Hoe klap je de voorstoel neer van een Land Rover Range Rover?

Nadat we hebben gehoord over alle stoelverstellingen, zullen we u nu helpen klap de voorstoel van uw Land Rover Range Rover neer. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het aantal deuren in uw auto, het proces niet hetzelfde zal zijn. Of u nu een voorstoel neer wilt klappen om een ​​passagier op een driedeurs Land Rover Range Rover te plaatsen, of dat u deze neerklapt om zware voorwerpen op een vijfdeurs Land Rover Range Rover te vervoeren, het zal niet de dezelfde procedure, hier zijn de verschillende methoden om het te doen

Klap de voorstoel van een driedeurs Land Rover Range Rover neer.

Zoals we je net eerder hebben uitgelegd, of het nu is om een ​​passagier op de achterbank te krijgen of om zware voorwerpen te dragen, wetende hoe de voorstoel van zijn Land Rover Range Rover kan worden neergeklapt is essentieel. Deze stap is vrij eenvoudig en afhankelijk van het jaar van uw Land Rover Range Rover kan de hendel om de voorstoel neer te klappen op verschillende plaatsen zitten, hier zijn de 3 mogelijke plekken voor deze opdracht:

  • Bovenaan de rugleuning bij de hoofdsteun
  • Aan de zijkant van de stoel meestal in het midden van de rugleuning
  • Aan de zijkant van de stoel in het midden van de stoel

Als u op deze hendel drukt, klapt u de voorstoel van uw Land Rover Range Rover helemaal naar beneden en komt de stoel vrij van de locatie op de rail, zodat u de stoel naar voren of naar achteren kunt verplaatsen, zodat u nog meer ruimte kunt besparen voor een gemakkelijke passagier achterin.

Weiterlesen:
Het lampje van de Land Rover Range Rover blijft branden

De voorstoel van een 5-deurs Land Rover Range Rover neerklappen

Wat betreft klap de voorstoel van een Land Rover Range Rover 5-deurs, de aanpak is niet hetzelfde, want aangezien het niet is ontworpen om achterpassagiers door de voordeuren te ontvangen, hebben uw stoelen niet dezelfde functies waar we het zojuist over hadden. Het neerklappen van de voorstoel van een 5-deurs Land Rover Range Rover is over het algemeen alleen handig als u omvangrijke goederen wilt vervoeren. Om dit te doen, moet u gebruik de achteroverhelling om uw stoelen neer te klappen. Afhankelijk van het jaar van uw auto, kan dit de vorm hebben van een knop om te draaien, of een hendel om de hellingshoek van uw auto te kiezen. Als u niet genoeg ruimte heeft en de achterbank van uw Land Rover Range Rover wilt neerklappen, aarzel dan niet om onze artikelinhoud over deze manipulatie te raadplegen.

Voor meer tips over de Land Rover Range Rover kunt u een kijkje nemen in de categorie Land Rover Range Rover.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector