Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de accu van mijn Land Rover Discovery loskoppelen?

De batterij van uw voertuig is een slijtageonderdeel, er wordt algemeen aangenomen dat deze tussen de 5 en 6 jaar meegaat. Het kan zijn dat u op een dag zonder accu zat en niet in staat was om uw Land Rover Discovery te starten. En dat is vaak te wijten aan een batterij die geen energie meer opslaat. Dus in dit geval hoe koppel ik de accu los van mijn Land Rover Discovery? Precies, ons team heeft de inhoud van dit artikel gemaakt om u te kunnen helpen deze basistaak veilig en beveiligd uit te voeren. Allereerst zullen we u enkele suggesties geven over hoe u dit veilig kunt doen, en vervolgens zullen we het in de praktijk brengen en hoe u de batterij van uw Land Rover Discovery kunt loskoppelen.

De accu van mijn Land Rover Discovery loskoppelen: een paar tips

Voordat we beginnen met het loskoppelen van de batterij van uw Land Rover Discovery, zullen we: geef je een paar tips om deze procedure veilig uit te voeren en bespaart u tijd, sommige zullen u duidelijk in de oren klinken, maar u kunt nooit voorzichtig genoeg zijn:

  • Voordat u iets aan uw auto doet, moet u dat altijd doen leg hem op een vlakke ondergrond met de handrem erop om elke beweging van de Land Rover Discovery te vermijden.
  • De batterij in uw auto is een energie-accumulator en kan mogelijk een dodelijke lading voor mensen genereren, dus u moet er rekening mee houden om het contact van uw auto uit te zetten en eventuele sieraden of metalen voorwerpen te verwijderen u draagt ​​mogelijk om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk risico neemt.
  • Naast het feit dat de batterij gevuld is met energie, wordt hij gevuld met zuur, een zeer bijtende chemische stof die veel schade aan uw huid kan toebrengen. Draag als preventieve maatregel rubberen handschoenen en een veiligheidsbril om u tegen spatten te beschermen.
  • Eindelijk als je naar de stap gaat hoe u de batterij van uw Land Rover Discovery loskoppelt, raak de twee polen van uw batterij niet aan, u zou kortsluiting kunnen veroorzaken met uw lichaam als geleider.
Weiterlesen:
Land Rover Discovery Sport die niet meer accelereert

Een accu loskoppelen van mijn Land Rover Discovery: Onderneem actie

Laten we nu beginnen, het deel dat u absoluut op deze website brengt, hoe u een batterij op uw Land Rover Discovery loskoppelt. Dus nadat u alle veiligheidsmaatregelen heeft genomen die we hierboven hebben beschreven, kunt u eindelijk beginnen met het verwijderen van de batterij uit uw auto. Hiervoor zal het vrij eenvoudig zijn. Eerst moet u de plastic afdekkingen verwijderen die de polen van uw batterij beschermen. Controleer de staat van uw terminals, als ze geoxideerd of erg vuil zijn, raden we je aan om een ​​zachte staalborstel en zuiveringszout te gebruiken om ze schoon te maken voor demontage. Zodra de schoonmaak is uitgevoerd, moet u eerst verwijder de negatieve accupool van uw auto met behulp van een moer en bout (dit is de zwarte kabel met een «-» teken), altijd in deze richting aangezien deze is verbonden met het autochassis, als u eerst de positieve pool verwijdert (rode kabel met een «+» teken) en Raak een deel van het chassis aan, dan zou er kortsluiting ontstaan. Nu kan je koppel de pluspool van de accu los van uw Land Rover Discovery. Zodra beide terminals zijn losgekoppeld, kunt u de laatste stap starten, koppel de accu los van de motorruimte van uw auto. Om dit te doen, hoeft u alleen de stang en de klem te verwijderen, meestal vastgehouden door een moer of een torxbout, en deze van zijn plaats te halen. Maar kijk uit, een batterij weegt erg zwaar, wees voorzichtig en krachtig, en denk er ook over na haal het er verticaal uit om eventuele zuurlekkage te voorkomen. Dat is alles, u hebt zojuist de techniek ontdekt om een ​​batterij op uw Land Rover Discovery te ontkoppelen, als u alle veiligheidsaanbevelingen respecteert, zou alles goed moeten gaan. Als u wilt weten hoe u uw accu veilig opnieuw kunt aansluiten, bekijk dan de inhoud van dit artikel, en als u meer informatie wilt over uw Land Rover Discovery, hebben we een lijst met artikelen over uw auto.

Weiterlesen:
Trilling van het rempedaal op Land Rover Discovery Sport?

Als je meer tutorials over de Land Rover Discovery wilt, ga dan naar onze Land Rover Discovery-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector