Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de batterij van mijn Land Rover Discovery Sport-sleutelkaart vervangen?

We zijn gewend om u te begeleiden bij de kleine problemen die gepaard gaan met het gebruik van uw auto. Tegenwoordig gaan we een probleem onderzoeken dat misschien klein lijkt, maar dat onmiddellijk hinderlijk blijkt te zijn als het niet wordt gerepareerd. We gaan je inderdaad helpen het te weten hoe vervang ik de batterij van mijn Land Rover Discovery Sport-kaart? Het voordeel van kaarten is dat ze handsfree werken, maar zonder elektriciteit is uw kaart nutteloos. Daarom zullen we eerst zien hoe de kaart werkt hoe de batterij van de kaart van uw Land Rover Discovery Sport vervangen?, en tot slot de batterij die overeenkomt met de kaart van uw Land Rover Discovery Sport.

Hoe werkt de keycard van uw Land Rover Discovery Sport?

Voordat we u leren hoe u de batterijen van uw Land Rover Discovery Sport handsfree kaart vervangt, zullen we u direct laten zien hoe deze werkt en welke voordelen u ermee zult hebben. Wie heeft er geen moeite gehad om zijn autosleutels in zijn tas of broekzak te vinden? Autoproducenten houden zich al een paar jaar bezig met dit probleem. Met de komst van nieuwe draadloze systemen zullen de belangrijkste problemen snel tot de geschiedenis behoren! We gaan u nu de functies en werking van uw autosleutelkaart onthullen:

 • Het maakt gebruik van een draadloze technologie die een frequentie van 433 MHz uitzendt.
 • Ontvangers / zenders zijn aanwezig op het motorvoertuig en op de kaart zodat beide kunnen communiceren.
 • Hiermee kunt u de Land Rover Discovery Sport eenvoudig openen door uw hand voor de deur te passeren of door aan de hendel te trekken wanneer de kaart naast uw auto ligt

  .

 • Er zijn twee soorten sleutelkaarten, één waarmee u kunt openen en sluiten als een centraal slot met behulp van een knop, en de andere waarmee u kunt openen zonder de kaart zelfs maar aan te raken.
 • Er zit een reservesleutel in de kaart zodat u de deur kunt openen en uw Land Rover Discovery Sport kunt starten als de batterij bijna leeg is.
Weiterlesen:
Hoe zijspiegels op een Land Rover Discovery Sport inklappen?

Hoe vervang ik de kaartbatterij van mijn Land Rover Discovery Sport?

We gaan in dit deel verder met het deel dat u het meest interesseert in dit document, hoe de batterij van de keycard van een Land Rover Discovery Sport vervangen? In feite heeft deze draadloze technologie energie nodig om te werken. Als de batterijen van uw kaart leeg zijn, kunt u de deuren van uw motorvoertuig niet draadloos openen, maar met behulp van de meegeleverde fysieke sleutel kunt u dit fysiek doen. Wat betreft de ontsteking, het enige wat u hoeft te doen is de kaart in de daarvoor bestemde sleuf te plaatsen, zelfs zonder batterij, hij heeft een chip waarmee uw auto kan starten. We gaan nu verder met de procedure voor het vervangen van de batterij van de kaart in uw Land Rover Discovery Sport:

 • Druk op de knop onderaan en trek tegelijkertijd de noodsleutel uit.
 • U moet een tabblad zien waarmee u de hoes van uw kaart in tweeën kunt openen.
 • Gebruik een dun ding om de lege batterij van de kaart te verwijderen

  .

 • Plaats de nieuwe batterij in de daarvoor bestemde sleuf.
 • Sluit de kaart.
 • Bij sommige modellen werkt het onmiddellijk, bij andere moet je 4 keer op de knop drukken om het opnieuw te activeren.

  Welke categorie batterijen moet ik gebruiken voor de kaart van mijn Land Rover Discovery Sport?

  Eindelijk, om de inhoud van ons artikel af te sluiten, zullen we u helpen selecteer het type batterij van uw Land Rover Discovery Sport. Ze zien er allemaal erg gelijkwaardig uit en het is niet altijd gemakkelijk om de goede te selecteren. Het is een knoopgrootte 3V Lithium CR batterij, gerelateerd aan het nummer van de batterij volgens het jaar van uw Land Rover Discovery Sport, het kan de 2016, de 2032 of de 1620 zijn.

  Als je meer tutorials over de Land Rover Discovery Sport nodig hebt, ga dan naar onze Land Rover Discovery Sport-categorie.

Weiterlesen:
Hoe de kilometerteller op Land Rover Discovery Sport te resetten
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector