Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de batterij van mijn Land Rover Range Rover-sleutelkaart vervangen?

We hebben deze website gewijd om u te helpen bij het oplossen van de kleine problemen die u met uw auto kunt tegenkomen. In deze gids gaan we een zorg ontdekken die misschien onbelangrijk lijkt, maar die meteen hinderlijk blijkt te zijn als deze niet wordt verholpen. We gaan je zelfs helpen om het te weten hoe vervang ik de batterij van mijn Land Rover Range Rover-kaart? Het voordeel van kaarten is dat ze handsfree werken, maar zonder stroom werkt uw kaart niet. Daarom zullen we eerst zien hoe de kaart werkt hoe de batterij van de kaart van uw Land Rover Range Rover vervangen?, en, eindelijk, de batterij die overeenkomt met de kaart van uw Land Rover Range Rover.

Hoe werkt de keycard van uw Land Rover Range Rover?

Voordat we u leren hoe u de batterijen in uw Land Rover Range Rover handsfree kaart vervangt, zullen we vrij snel laten zien hoe het werkt en welke voordelen het u zal bieden. Wie heeft er geen moeite gehad om zijn autosleutels in zijn tas of broekzak te vinden? Autoleveranciers onderzoeken deze moeilijkheid al een paar jaar. Met de komst van nieuwe draadloze technologieën zullen belangrijke problemen vrij snel tot de geschiedenis behoren! We gaan u nu de functies en werking van uw autosleutelkaart onthullen:

 • Het maakt gebruik van een draadloze technologie die een frequentie van 433 MHz uitzendt.
 • Ontvangers / zenders zijn aanwezig op de auto en op de kaart zodat beide kunnen worden aangesloten.
 • Hiermee kunt u de Land Rover Range Rover eenvoudig openen door uw hand voor de deur te passeren of door aan de hendel te trekken wanneer de kaart zich in de buurt van uw auto bevindt

  .

 • Er zijn twee soorten sleutelkaarten, één waarmee u kunt openen en sluiten als een gecentraliseerd slot met ondersteuning van een drukknop, en de andere waarmee u kunt openen zonder de kaart zelfs maar aan te raken.
 • Er zit een reservesleutel in de kaart zodat u de deur kunt openen en uw Land Rover Range Rover kunt starten als de batterij bijna leeg is.
Weiterlesen:
Hoe zet ik het motorlampje Land Rover Range Rover Evoque uit?

Hoe vervang ik de kaartbatterij van mijn Land Rover Range Rover?

We gaan nu verder met het deel dat u het meest interesseert in dit document, hoe de batterij van de keycard van een Land Rover Range Rover vervangen? In feite heeft deze draadloze technologie energie nodig om te functioneren. Als de batterijen van uw kaart leeg zijn, kunt u de deuren van uw auto niet draadloos openen, maar met behulp van de meegeleverde fysieke sleutel kunt u dit met de hand doen. Met betrekking tot de ontsteking hoeft u alleen maar de kaart in de daarvoor bestemde sleuf te plaatsen, zelfs zonder batterij, deze heeft een chip waarmee uw auto kan starten. We gaan nu verder met de procedure voor het vervangen van de batterij van de kaart in uw Land Rover Range Rover:

 • Druk op de knop onderaan en trek tegelijkertijd de noodsleutel uit.
 • U moet een tabblad zien waarmee u de hoes van uw kaart in tweeën kunt openen.
 • Gebruik een dun ding om de gebruikte batterij van de kaart te verwijderen

  .

 • Installeer de nieuwe batterij in de daarvoor bestemde sleuf.
 • Sluit de kaart.
 • Bij sommige modellen werkt het direct, bij andere moet je 4 keer op de knop drukken om het opnieuw te activeren.

  Welke batterijcategorie moet ik gebruiken voor de kaart van mijn Land Rover Range Rover?

  Als laatste, om onze inhoudspagina af te maken, zullen we u ondersteunen kies het type batterij van uw Land Rover Range Rover. Ze zien er allemaal erg gelijkwaardig uit en het is niet altijd gemakkelijk om de juiste te kiezen. Het is een knoopgrootte 3V Lithium CR batterij, wat betreft het nummer van de batterij volgens het jaar van uw Land Rover Range Rover, het kan de 2016, de 2032 of de 1620 zijn.

  Voor meer tips over de Land Rover Range Rover kunt u een kijkje nemen in de categorie Land Rover Range Rover.

Weiterlesen:
Hoe zijspiegels op een Land Rover Range Rover Sport inklappen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector