Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de batterij van mijn Land Rover Range Rover Sport-sleutelkaart vervangen?

We zijn gewend u te begeleiden bij de kleine problemen die gepaard gaan met het gebruik van uw auto. Vandaag zullen we een probleem zien dat misschien onbeduidend lijkt, maar dat vrij snel frustrerend blijkt te zijn als het niet wordt gecorrigeerd. In werkelijkheid gaan we je ondersteunen om het te weten hoe vervang ik de batterij van mijn Land Rover Range Rover Sport-kaart? Het voordeel van kaarten is dat ze handsfree werken, maar zonder elektriciteit werkt uw kaart niet. Daarom zullen we eerst zien hoe de kaart werkt hoe de batterij van de kaart van uw Land Rover Range Rover Sport vervangen?, en tot slot de batterij die past bij de kaart van uw Land Rover Range Rover Sport.

Hoe werkt de keycard van uw Land Rover Range Rover Sport?

Voordat we laten zien hoe u de batterijen in uw Land Rover Range Rover Sport handsfree kaart vervangt, zullen we vrij snel samenvatten hoe het werkt en welke voordelen het u zal opleveren. Wie heeft er geen moeite gehad om zijn autosleutels in zijn tas of broekzak te vinden? Autoleveranciers zijn al een paar jaar bezig met deze problematiek. Met de komst van nieuwe draadloze oplossingen zullen belangrijke problemen vrij snel tot het verleden behoren! We gaan u nu de productkenmerken en werking van uw autosleutelkaart onthullen:

 • Het maakt gebruik van een draadloze technologie die een frequentie van 433 MHz uitzendt.
 • Ontvangers / zenders zijn aanwezig op het motorvoertuig en op de kaart zodat beide kunnen worden aangesloten.
 • Hiermee kunt u de Land Rover Range Rover Sport eenvoudig openen door uw hand voor de deur te steken of door aan de hendel te trekken wanneer de kaart naast uw auto ligt

  .

 • Er zijn twee versies van de sleutelkaart, één waarmee u kunt openen en sluiten als een gecentraliseerd vergrendelingsmechanisme met behulp van een knop, en de andere waarmee u kunt openen zonder de kaart zelfs maar aan te raken.
 • Er zit een reservesleutel in de kaart, zodat u de deur kunt openen en uw Land Rover Range Rover Sport kunt starten als de batterij bijna leeg is.
Weiterlesen:
Koppeling slipt op mijn Land Rover Range Rover, wat te doen?

Hoe vervang ik de kaartbatterij van mijn Land Rover Range Rover Sport?

We gaan in dit deel verder met het deel dat u het meest interesseert in deze inhoud, hoe de batterij van de keycard van een Land Rover Range Rover Sport vervangen? In feite heeft deze draadloze technologie energie nodig om te functioneren. Als de batterijen van uw kaart leeg zijn, kunt u de deuren van uw motorvoertuig niet draadloos openen, maar met behulp van de geïntegreerde fysieke sleutel kunt u dit met de hand doen. Met betrekking tot de ontsteking hoeft u alleen maar de kaart in de daarvoor bestemde sleuf te plaatsen, zelfs zonder batterij, hij heeft een chip waarmee uw auto kan starten. We gaan nu verder met de procedure voor het vervangen van de batterij van de kaart in uw Land Rover Range Rover Sport:

 • Druk op de knop onderaan en trek tegelijkertijd de noodsleutel uit.
 • U moet een tabblad zien waarmee u de hoes van uw kaart in tweeën kunt openen.
 • Gebruik een dun voorwerp om de gebruikte batterij van de kaart te verwijderen

  .

 • Plaats de nieuwe batterij in de daarvoor bestemde sleuf.
 • Sluit de kaart.
 • Bij sommige modellen werkt het onmiddellijk, bij andere moet je 4 keer op de knop drukken om het opnieuw te activeren.

  Welk type batterij moet ik gebruiken voor de kaart van mijn Land Rover Range Rover Sport?

  Ten slotte zullen we u ondersteunen om onze artikelinhoud te beëindigen kies het type batterij van uw Land Rover Range Rover Sport. Ze lijken allemaal erg op elkaar en het is niet altijd gemakkelijk om de juiste te kiezen. Het is een knoopgrootte 3V Lithium CR batterij, wat betreft het nummer van de batterij volgens het jaar van uw Land Rover Range Rover Sport, dit kan de 2016, de 2032 of de 1620 zijn.

  Als u nog vragen heeft over de Land Rover Range Rover Sport, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover Sport-categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Hoe Android Auto verbinden met Land Rover Range Rover Sport?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector