Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de batterij van mijn Lexus NX-sleutelkaart vervangen?

We hebben deze website gewijd om u te helpen bij het oplossen van de kleine problemen die u met uw auto kunt tegenkomen. Vandaag gaan we een probleem zien dat misschien onbelangrijk lijkt, maar dat meteen vervelend blijkt te zijn als het niet wordt gerepareerd. We gaan je zelfs helpen om het te weten hoe vervang ik de batterij van mijn Lexus NX-kaart? Het voordeel van kaarten is dat ze handsfree werken, maar zonder stroom is uw kaart onbruikbaar. Daarom zullen we eerst zien hoe de kaart werkt hoe de batterij van de kaart van uw Lexus NX vervangen?, en tot slot de batterij die overeenkomt met de kaart van uw Lexus NX.

Hoe werkt de keycard van uw Lexus NX?

Voordat we laten zien hoe u de batterijen in uw Lexus NX handsfree kaart vervangt, zullen we vrij snel samenvatten hoe het werkt en welke voordelen het u zal bieden. Wie heeft er geen probleem gehad om zijn autosleutels in zijn tas of broekzak te vinden? Autoproducenten zijn al een paar jaar bezig met deze moeilijkheid. Met de komst van nieuwe draadloze oplossingen zullen belangrijke problemen vrij snel tot de geschiedenis behoren! We gaan u nu de productkenmerken en werking van uw autosleutelkaart presenteren:

 • Het maakt gebruik van een draadloze technologie die een frequentie van 433 MHz uitzendt.
 • Ontvangers / zenders zijn aanwezig op de auto en op de kaart zodat beide kunnen worden aangesloten.
 • Hiermee kunt u de Lexus NX eenvoudig openen door uw hand voor de deur te steken of door aan de hendel te trekken wanneer de kaart zich in de buurt van uw auto bevindt

  .

 • Er zijn twee soorten sleutelkaarten, één waarmee u kunt openen en sluiten als een gecentraliseerd slot met ondersteuning van een knop, en de andere waarmee u kunt openen zonder de kaart zelfs maar aan te raken.
 • Er zit een reservesleutel in de kaart, zodat u de deur kunt openen en uw Lexus NX kunt starten als de batterij bijna leeg is.
Weiterlesen:
Hoe de bumper van een Lexus NX verwijderen?

Hoe vervang ik de kaartbatterij van mijn Lexus NX?

We gaan nu verder met het deel dat u het meest interesseert in deze inhoud, hoe de sleutelkaart batterij van een Lexus NX vervangen? In feite heeft deze draadloze technologie energie nodig om te functioneren. Als de batterijen van uw kaart leeg zijn, kunt u de deuren van uw auto niet draadloos openen, maar met behulp van de geïntegreerde fysieke sleutel kunt u dit fysiek doen. Wat de ontsteking betreft, het enige wat u hoeft te doen is de kaart in de daarvoor bestemde sleuf te plaatsen, zelfs zonder batterij, hij heeft een chip waarmee uw auto kan starten. We gaan nu verder met de procedure voor het vervangen van de batterij van de kaart in uw Lexus NX:

 • Druk op de knop onderaan en trek tegelijkertijd de noodsleutel uit.
 • U moet een tabblad zien waarmee u de hoes van uw kaart in tweeën kunt openen.
 • Gebruik een dun voorwerp om de lege batterij van de kaart te verwijderen

  .

 • Installeer de nieuwe batterij in de daarvoor bestemde sleuf.
 • Sluit de kaart.
 • Bij sommige modellen werkt het onmiddellijk, bij andere moet je 4 keer op de knop drukken om het opnieuw te activeren.

  Welke batterijcategorie moet ik kopen voor de kaart van mijn Lexus NX?

  Eindelijk, om ons artikel af te maken, zullen we je ondersteunen selecteer het type batterij van uw Lexus NX. Ze zien er allemaal erg gelijkwaardig uit en het is niet altijd gemakkelijk om de geschikte te selecteren. Het is een knoopgrootte 3V Lithium CR batterij, gerelateerd aan het nummer van de batterij volgens het jaar van uw Lexus NX, het kan de 2016, de 2032 of de 1620 zijn.

  Kijk voor meer tips over de Lexus NX in de categorie Lexus NX.

Weiterlesen:
Hoe Android Auto verbinden met Lexus NX?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector