Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de batterij van mijn Lincoln Continental-sleutelkaart vervangen?

We hebben deze website gewijd om u te helpen bij het oplossen van de kleine problemen die u met uw auto kunt tegenkomen. Vandaag gaan we kijken naar een probleem dat misschien klein lijkt, maar dat snel frustrerend blijkt te zijn als het niet wordt gerepareerd. We gaan je inderdaad helpen het te weten hoe vervang ik de batterij van mijn Lincoln Continental-kaart? Het voordeel van kaarten is dat ze handsfree werken, maar zonder stroom is je kaart nutteloos. Daarom zullen we eerst zien hoe de kaart werkt hoe de batterij van de kaart van uw Lincoln Continental vervangen?, en tot slot de batterij die overeenkomt met de kaart van uw Lincoln Continental.

Hoe werkt de sleutelkaart van uw Lincoln Continental?

Voordat we beschrijven hoe u de batterijen in uw Lincoln Continental handsfree kaart kunt vervangen, zullen we kort samenvatten hoe het werkt en welke voordelen het u zal opleveren. Wie heeft er niet moeite gehad om zijn autosleutel in zijn tas of broekzak te vinden? Autoproducenten houden zich al een paar jaar bezig met dit probleem. Met de komst van nieuwe draadloze oplossingen zullen belangrijke problemen snel tot het verleden behoren! We gaan u nu de functies en werking van uw autosleutelkaart onthullen:

 • Het maakt gebruik van een draadloze technologie die een frequentie van 433 MHz uitzendt.
 • Ontvangers / zenders zijn aanwezig op het motorvoertuig en op de kaart zodat beide kunnen worden aangesloten.
 • Hiermee kunt u de Lincoln Continental eenvoudig openen door uw hand voor de deur te passeren of door aan de hendel te trekken wanneer de kaart zich in de buurt van uw auto bevindt

  .

 • Er zijn twee soorten sleutelkaarten, één waarmee u kunt openen en sluiten als een gecentraliseerd vergrendelingsmechanisme met behulp van een knop, en de andere waarmee u kunt openen zonder de kaart zelfs maar aan te raken.
 • Er zit een reservesleutel in de kaart, zodat u de deur kunt openen en uw Lincoln Continental kunt starten als de batterij bijna leeg is.
Weiterlesen:
Hoe de Lincoln Continental-motor reinigen?

Hoe vervang ik de kaartbatterij van mijn Lincoln Continental?

We gaan in dit deel door naar het deel dat u het meest interesseert in dit document, hoe de batterij van de keycard van een Lincoln Continental vervangen? In feite heeft deze draadloze technologie energie nodig om te werken. Wanneer de batterijen van uw kaart leeg zijn, kunt u de deuren van uw motorvoertuig niet draadloos openen, maar met behulp van de geïntegreerde fysieke sleutel kunt u dit handmatig doen. Wat betreft de ontsteking, het enige wat u hoeft te doen is de kaart in de daarvoor bestemde sleuf te plaatsen, zelfs zonder batterij, hij heeft een chip waarmee uw auto kan starten. We gaan nu verder met de procedure voor het vervangen van de batterij van de kaart in uw Lincoln Continental:

 • Druk op de knop onderaan en trek tegelijkertijd de noodsleutel uit.
 • U moet een tabblad zien waarmee u de hoes van uw kaart in tweeën kunt openen.
 • Gebruik een dun ding om de lege batterij van de kaart te verwijderen

  .

 • Plaats de nieuwe batterij in de daarvoor bestemde sleuf.
 • Sluit de kaart.
 • Bij sommige modellen werkt het automatisch, bij andere moet u 4 keer op de knop drukken om het opnieuw te activeren.

  Welke batterijcategorie moet ik kopen voor de kaart van mijn Lincoln Continental?

  Eindelijk, om onze inhoudspagina te beëindigen, zullen we u helpen Kies het type kaartbatterij van uw Lincoln Continental. Ze zien er allemaal erg gelijkwaardig uit en het is niet altijd gemakkelijk om de juiste te kiezen. Het is een knoopgrootte 3V Lithium CR batterij, wat betreft het nummer van de batterij volgens het jaar van uw Lincoln Continental, dit kan de 2016, de 2032 of de 1620 zijn.

  Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln Continental, aarzel dan niet om onze Lincoln Continental categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de richtingaanwijzerlamp op mijn Lincoln Continental vervangen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector