Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de batterij van mijn Lincoln MKC-sleutelkaart vervangen?

We hebben deze website gewijd om u te helpen bij het oplossen van de kleine problemen die u met uw auto kunt tegenkomen. Vandaag zullen we een bezorgdheid zien die misschien onbelangrijk lijkt, maar die vrij snel vervelend blijkt te zijn als deze niet wordt gecorrigeerd. We gaan je zelfs helpen om het te weten hoe vervang ik de batterij van mijn Lincoln MKC-kaart? Het voordeel van kaarten is dat ze handsfree werken, maar zonder stroom werkt uw kaart niet. Daarom zullen we eerst zien hoe de kaart werkt hoe de batterij van de kaart van uw Lincoln MKC vervangen?, en, eindelijk, de batterij die overeenkomt met de kaart van uw Lincoln MKC.

Hoe werkt de keycard van uw Lincoln MKC?

Voordat we beschrijven hoe u de batterijen in uw Lincoln MKC handsfree kaart vervangt, zullen we vrij snel laten zien hoe het werkt en welke voordelen het u zal opleveren. Wie heeft er geen problemen gehad om zijn autosleutels in zijn tas of broekzak te vinden? Autoleveranciers zijn al een paar jaar bezig met dit probleem. Met de komst van nieuwe draadloze technologieën zullen de belangrijkste problemen vrij snel tot het verleden behoren! We gaan u nu de productkenmerken en werking van uw autosleutelkaart demonstreren:

 • Het maakt gebruik van een draadloze technologie die een frequentie van 433 MHz uitzendt.
 • Ontvangers / zenders zijn aanwezig op het motorvoertuig en op de kaart zodat beide met elkaar kunnen communiceren.
 • Hiermee kunt u de Lincoln MKC eenvoudig openen door uw hand voor de deur te passeren of door aan de hendel te trekken wanneer de kaart zich in de buurt van uw auto bevindt

  .

 • Er zijn twee versies van de sleutelkaart, één waarmee u kunt openen en sluiten als een gecentraliseerd slot met ondersteuning van een drukknop, en de andere waarmee u kunt openen zonder de kaart zelfs maar aan te raken.
 • Er zit een reservesleutel in de kaart zodat u de deur kunt openen en uw Lincoln MKC kunt starten als de batterij bijna leeg is.
Weiterlesen:
Weggedrag Lincoln MKC

Hoe vervang ik de kaartbatterij van mijn Lincoln MKC?

We gaan in dit deel verder met het deel dat u het meest interesseert in de inhoud van dit artikel, hoe de sleutelkaart batterij van een Lincoln MKC te vervangen? In feite heeft deze draadloze technologie energie nodig om te werken. Als de batterijen van uw kaart leeg zijn, kunt u de deuren van uw motorvoertuig niet draadloos openen, maar met behulp van de geïntegreerde fysieke sleutel kunt u dit fysiek doen. Met betrekking tot de ontsteking hoeft u alleen maar de kaart in de daarvoor bestemde sleuf te plaatsen, zelfs zonder batterij, hij heeft een chip waarmee uw auto kan starten. We gaan nu verder met de procedure voor het vervangen van de batterij van de kaart in uw Lincoln MKC:

 • Druk op de knop onderaan en trek tegelijkertijd de noodsleutel uit.
 • U moet een tabblad zien waarmee u de hoes van uw kaart in tweeën kunt openen.
 • Gebruik een dun voorwerp om de lege batterij uit de kaart te halen

  .

 • Plaats de nieuwe batterij in de daarvoor bestemde sleuf.
 • Sluit de kaart.
 • Bij sommige modellen werkt het direct, bij andere moet je 4 keer op de knop drukken om het opnieuw te activeren.

  Welk type batterij moet ik kopen voor de kaart van mijn Lincoln MKC?

  Tot slot, om ons artikel te beëindigen, zullen we u ondersteunen selecteer het type kaartbatterij van uw Lincoln MKC. Ze zien er allemaal erg identiek uit en het is niet altijd gemakkelijk om de geschikte te selecteren. Het is een knoopgrootte 3V Lithium CR batterij, wat betreft het nummer van de batterij volgens het jaar van uw Lincoln MKC, dit kan de 2016, de 2032 of de 1620 zijn.

  Als je meer tutorials over de Lincoln MKC wilt, ga dan naar onze categorie Lincoln MKC.

Weiterlesen:
Aarzeling tijdens Lincoln MKC-acceleratie
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector