Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de batterij van mijn Lincoln MKZ-sleutelkaart vervangen?

We hebben deze website gewijd om u te helpen bij het oplossen van de kleine problemen die u met uw auto kunt tegenkomen. In deze gids gaan we een probleem bekijken dat misschien onbelangrijk lijkt, maar dat vrij snel hinderlijk blijkt te zijn als het niet wordt opgelost. In werkelijkheid gaan we je helpen het te weten hoe vervang ik de batterij van mijn Lincoln MKZ-kaart? Het voordeel van kaarten is dat ze handsfree werken, maar zonder stroom is uw kaart nutteloos. Daarom zullen we eerst zien hoe de kaart werkt hoe de batterij van de kaart van uw Lincoln MKZ vervangen?, en tot slot de batterij die overeenkomt met de kaart van uw Lincoln MKZ.

Hoe werkt de keycard van uw Lincoln MKZ?

Voordat we u leren hoe u de batterijen in uw Lincoln MKZ handsfree kaart vervangt, zullen we vrij snel samenvatten hoe het werkt en welke voordelen het u zal bieden. Wie heeft er geen problemen gehad om hun autosleutels in hun tas of zak te vinden? Autofabrikanten zijn al een paar jaar bezig met dit probleem. Met de komst van nieuwe draadloze oplossingen zullen belangrijke problemen vrij snel tot het verleden behoren! We gaan u nu de functies en werking van uw autosleutelkaart presenteren:

 • Het maakt gebruik van een draadloze technologie die een frequentie van 433 MHz uitzendt.
 • Ontvangers / zenders zijn aanwezig op het motorvoertuig en op de kaart zodat beide met elkaar kunnen communiceren.
 • Hiermee kunt u de Lincoln MKZ eenvoudig openen door uw hand voor de deur te passeren of door aan de hendel te trekken wanneer de kaart zich in de buurt van uw auto bevindt

  .

 • Er zijn twee soorten sleutelkaarten, één waarmee u kunt openen en sluiten als een centraal slot met behulp van een knop, en de andere waarmee u kunt openen zonder de kaart zelfs maar aan te raken.
 • Er zit een reservesleutel in de kaart zodat u de deur kunt openen en uw Lincoln MKZ kunt starten als de batterij bijna leeg is.
Weiterlesen:
Beste head-unit voor Lincoln MKZ

Hoe vervang ik de kaartbatterij van mijn Lincoln MKZ?

We zullen in dit deel doorgaan naar het deel dat u het meest interesseert in de inhoud van dit artikel, hoe de sleutelkaart batterij van een Lincoln MKZ vervangen? In feite heeft deze draadloze technologie energie nodig om te werken. Als de batterijen van uw kaart leeg zijn, kunt u de deuren van uw motorvoertuig niet draadloos openen, maar met behulp van de meegeleverde fysieke sleutel kunt u dit handmatig doen. Wat betreft de ontsteking, het enige wat u hoeft te doen is de kaart in de daarvoor bestemde sleuf te plaatsen, zelfs zonder batterij, deze heeft een chip waarmee uw auto kan starten. We gaan nu verder met de procedure voor het vervangen van de batterij van de kaart in uw Lincoln MKZ:

 • Druk op de knop onderaan en trek tegelijkertijd de noodsleutel uit.
 • U moet een tabblad zien waarmee u de hoes van uw kaart in tweeën kunt openen.
 • Gebruik een dun voorwerp om de gebruikte batterij van de kaart te verwijderen

  .

 • Plaats de nieuwe batterij in de daarvoor bestemde sleuf.
 • Sluit de kaart.
 • Bij sommige modellen werkt het automatisch, bij andere moet u 4 keer op de knop drukken om het opnieuw te activeren.

  Welke batterijcategorie moet ik kopen voor de kaart van mijn Lincoln MKZ?

  Eindelijk, om onze korte post af te sluiten, zullen we u helpen Kies het type kaartbatterij van uw Lincoln MKZ. Ze lijken allemaal erg op elkaar en het is niet altijd gemakkelijk om de geschikte te kiezen. Het is een knoopgrootte 3V Lithium CR batterij, wat betreft het nummer van de batterij volgens het jaar van uw Lincoln MKZ, dit kan de 2016, de 2032 of de 1620 zijn.

  Voor meer tips over de Lincoln MKZ, neem een ​​kijkje in de categorie Lincoln MKZ.

Weiterlesen:
Hoe Bluetooth activeren op Lincoln MKZ?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector