Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de batterij van mijn Lincoln Navigator-sleutelkaart vervangen?

We zijn gewend u te begeleiden bij de kleine problemen die gepaard gaan met het gebruik van uw auto. Tegenwoordig gaan we een probleem bekijken dat misschien klein lijkt, maar dat snel frustrerend blijkt te zijn als het niet wordt gerepareerd. We gaan je inderdaad helpen het te weten hoe vervang ik de batterij van mijn Lincoln Navigator-kaart? Het voordeel van kaarten is dat ze handsfree werken, maar zonder elektriciteit werkt uw kaart niet. Daarom zullen we eerst zien hoe de kaart werkt hoe de batterij van de kaart van uw Lincoln Navigator vervangen?, en, ten slotte, de batterij die overeenkomt met de kaart van uw Lincoln Navigator.

Hoe werkt de keycard van uw Lincoln Navigator?

Voordat we laten zien hoe u de batterijen in uw Lincoln Navigator handsfree kaart vervangt, zullen we vrij snel samenvatten hoe het werkt en welke voordelen het u zal bieden. Wie heeft er geen moeite gehad om zijn autosleutels in zijn tas of broekzak te vinden? Autoleveranciers zijn al een paar jaar bezig met deze problematiek. Met de komst van nieuwe draadloze systemen zullen belangrijke problemen vrij snel tot het verleden behoren! We gaan u nu de functies en werking van uw autosleutelkaart demonstreren:

 • Het maakt gebruik van een draadloze technologie die een frequentie van 433 MHz uitzendt.
 • Ontvangers / zenders zijn aanwezig op het motorvoertuig en op de kaart zodat beide met elkaar kunnen communiceren.
 • Hiermee kunt u de Lincoln Navigator eenvoudig openen door uw hand voor de deur te passeren of door aan de hendel te trekken wanneer de kaart zich in de buurt van uw auto bevindt

  .

 • Er zijn twee versies van de sleutelkaart, één waarmee u kunt openen en sluiten als een gecentraliseerd slot met behulp van een knop, en de andere waarmee u kunt openen zonder de kaart zelfs maar aan te raken.
 • Er zit een reservesleutel in de kaart, zodat u de deur kunt openen en uw Lincoln Navigator kunt starten als de batterij bijna leeg is.
Weiterlesen:
Trillingen bij het schakelen op Lincoln Navigator?

Hoe vervang ik de kaartbatterij van mijn Lincoln Navigator?

We gaan in dit deel door naar het deel dat u het meest interesseert in dit artikel, hoe de batterij van de keycard van een Lincoln Navigator vervangen? In feite heeft deze draadloze technologie energie nodig om te functioneren. Als de batterijen van uw kaart leeg zijn, kunt u de deuren van uw motorvoertuig niet draadloos openen, maar met behulp van de meegeleverde fysieke sleutel kunt u dit fysiek doen. Wat de ontsteking betreft, het enige wat u hoeft te doen is de kaart in de daarvoor bestemde sleuf te plaatsen, zelfs zonder batterij, hij heeft een chip waarmee uw auto kan starten. We gaan nu verder met de procedure voor het vervangen van de batterij van de kaart in uw Lincoln Navigator:

 • Druk op de knop onderaan en trek tegelijkertijd de noodsleutel uit.
 • U moet een tabblad zien waarmee u de hoes van uw kaart in tweeën kunt openen.
 • Gebruik een dun voorwerp om de gebruikte batterij van de kaart te verwijderen

  .

 • Plaats de nieuwe batterij in de daarvoor bestemde sleuf.
 • Sluit de kaart.
 • Bij sommige modellen werkt het onmiddellijk, bij andere moet je 4 keer op de knop drukken om het opnieuw te activeren.

  Welke categorie batterijen moet ik kopen voor de kaart van mijn Lincoln Navigator?

  Eindelijk, om onze artikelinhoud te beëindigen, zullen we u helpen kies het type batterij van uw Lincoln Navigator. Ze zien er allemaal erg identiek uit en het is niet altijd gemakkelijk om de geschikte te kiezen. Het is een knoopgrootte 3V Lithium CR batterij, wat betreft het nummer van de batterij volgens het jaar van uw Lincoln Navigator, dit kan de 2016, de 2032 of de 1620 zijn.

  Kijk voor meer tips over de Lincoln Navigator in de categorie Lincoln Navigator.

Weiterlesen:
Lekkende injector op mijn Lincoln Navigator, wat te doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector