Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de gloeilamp van het dimlicht op mijn Land Rover Range Rover Evoque vervangen?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor de technische beoordeling of voor uw portemonnee, het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw koplampen echt werken. In werkelijkheid zijn lampen aan slijtage onderhevige onderdelen die na een tijdje onvermijdelijk doorbranden en als gevolg daarvan moeten worden vervangen. U bent waarschijnlijk op deze pagina omdat een van uw koplampen is doorgebrand en u wilt dit weten hoe u de lamp van het dimlicht op uw Land Rover Range Rover Evoque vervangt, hebben we de inhoud van dit artikel geplaatst om u te helpen deze procedure zelf uit te voeren en niet naar uw reparatiewerkplaats te hoeven gaan. Allereerst bekijken we de keuze van de dimlichtlamp voor uw auto en ten tweede hoe u de dimlichtlamp op uw Land Rover Range Rover Evoque vervangt.

Hoe selecteer ik de dimlichtlamp op mijn Land Rover Range Rover Evoque?

Laten we onze artikelinhoud beginnen met de keuze van dimlichtlamp op mijn Land Rover Range Rover Evoque, heeft u waarschijnlijk uw set reservelampen al in het dashboardkastje van uw motorvoertuig. Het kan echter zijn dat u uw reservelamp al hebt gebruikt en geen complete set wilt aanschaffen. Of misschien wilt u het vermogen van uw koplampen vergroten en als gevolg daarvan een zuinigere lamp kiezen. Als we het hebben over dimlichtlampen op uw Land Rover Range Rover Evoque, wij richten ons ook op H7 lampen, dit is eigenlijk de “technische” naam van deze lamp. Hier zijn de verschillende soorten lampen die beschikbaar zijn en hun voordelen:

 • Halogeen dimlicht Land Rover Range Rover Evoque: Deze eerste soort lamp heeft verschillende voordelen, ze zijn geschikt voor alle budgetten omdat ze de meest toegankelijke lampen zijn. Halogeen-dimlichtlampen voor uw auto hebben het voordeel dat ze een krachtige en nauwkeurige lichtbundel hebben, maar zullen waarschijnlijk een geel licht creëren dat de ogen snel vermoeid. Bovendien hebben ze een beperkte levensduur en kunnen ze vrij snel zonder reden doorbranden.
 • Xenon dimlichtlamp:

  Het dimlicht van uw Land Rover Range Rover Evoque vervangen voor Xenon is de keuze in het middensegment. Het geeft je inderdaad een vermogen en een witte kleur die dicht bij led-verlichting ligt, maar met betrekking tot de levensduur zal het tussen halogeen en xenon zijn. Idem qua budget.

 • LED dimlicht lamp:

  Door de dimlichtlamp van uw auto te vervangen door LED, zullen er verschillende belangen zijn om voor automobilisten over te stappen op deze vorm van technologie. In werkelijkheid zal een LED-lamp in de eerste plaats een krachtig wit licht produceren dat de ogen niet vermoeit, bovendien zal het een zeer lange levensduur hebben, u kunt de Land Rover Range Rover Evoque vervangen voordat u de lamp moet vervangen, ten slotte is het energieverbruik zeer laag is, heeft een vergeten koplamp minder gevolgen dan bij standaardlampen. U moet daarentegen weten dat de aankoopprijs duurder zal zijn en dat u bij sommige versies een adapter nodig heeft om ze te kunnen installeren.

Hoe het dimlicht van uw Land Rover Range Rover Evoque te vervangen?

Laten we nu verder gaan met het deel dat u waarschijnlijk het meest interesseert, hoe vervang ik het dimlicht op mijn Land Rover Range Rover Evoque, om deze lamp te vervangen, weet dat er geen 10,000 manieren zijn. In werkelijkheid zullen we de paar stappen beschrijven die moeten worden uitgevoerd, maar houd er rekening mee dat de toegang tot de dimlichtlamp op uw auto in sommige jaren of afwerkingen erg gecompliceerd kan zijn en de hulp van een specialist vereist:

 • Om een ​​dimlichtlamp op uw Land Rover Range Rover Evoque te vervangen, moet u het deksel van de lamp openen.
 • Zoek het toegangsluik naar uw optische blok
 • U moet dan de toegang van deze verwijderen, dat is waar het bij sommige series ingewikkeld wordt, de toegang is in sommige gevallen complex en ruimte maken door de elementen te verwijderen die belemmeren, lijkt misschien te ingewikkeld. Over het algemeen is de ene kant gemakkelijk en de andere kant ingewikkelder.
 • Zodra je het luik hebt geopend, hoef je het alleen maar te openen, je oude lamp te verwijderen en de dimlichtlamp van je auto te vervangen
 • Zorg ervoor dat u alles weer op zijn plaats zet en onthoud dat u alles wat u hebt verplaatst, hebt geplaatst om toegang te krijgen tot het koplampblok van uw auto

Indien nodig kunt u de procedure aan de andere kant herhalen vervang beide lampen van uw dimlichten van uw auto. Als u ook de lampen van uw mistlampen moet vervangen voor uw Land Rover Range Rover Evoque, hebben we een artikel geschreven om u bij deze procedure te helpen.

Als u meer informatie over de Land Rover Range Rover Evoque nodig heeft, ga dan naar onze categorie Land Rover Range Rover Evoque.

Weiterlesen:
Oplaadprobleem batterij Land Rover Range Rover Sport, wat te doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector