Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de GPS op mijn Land Rover Discovery updaten?

Bepaalde eigenschappen van onze voertuigen stellen u in staat om te profiteren van serieus rijcomfort! Als u een ingebouwde GPS in uw auto heeft, kunt u zich zelfs op de weg concentreren, hoewel u zonder problemen naar een onbekende bestemming rijdt. Het wegennet evolueert echter regelmatig, het is daarom van vitaal belang om de GPS van uw Land Rover Discovery bij te werken , en dit is precies wat we in dit artikel zullen zien. Om dit te doen, zullen we eerst praten over de verschillende functies van de geïntegreerde GPS voor voertuigen, en ten tweede: hoe de GPS van een Land Rover Discovery te updaten .

Hoe werkt de ingebouwde GPS in een Land Rover Discovery?

In deze sectie zullen we leren hoe de GPS van een Land Rover Discovery werkt en wat de verschillende soorten GPS zijn.

De voordelen van een geïntegreerde GPS?

Een ingebouwde GPS biedt veel voordelen die een smartphone-GPS of TomTom-type GPS u niet kan geven. Hieronder staat een lijst met de voordelen van deze apparaten:

  • Het feit dat het rechtstreeks in het dashboard van uw Land Rover Discovery is ingebouwd, maakt het moeilijk om de GPS van uw auto te stelen.
  • Gekoppeld aan de radioantenne van uw auto, heeft de GPS een betere ontvangst dan elke soort GPS die u zou kunnen gebruiken.
  • Het is heel vaak, afhankelijk van het jaar, gekoppeld aan spraakopdrachten op het stuur, waardoor u het kunt gebruiken zonder uw handen van het stuur te halen en daardoor veiliger kunt rijden.
  • Het scherm is in de meeste gevallen veel groter dan een gps op een smartphone of een nomadisch type, waardoor de informatie beter leesbaar is.
  • Aangesloten op je speakers, kan hij gekoppeld worden aan muziek en gebeurt alleen als je richting verandert, waardoor het risico dat je van koers afwijkt zoveel mogelijk wordt beperkt.
Weiterlesen:
Hoe het versnellingsbaklek op Land Rover Discovery Sport te verhelpen?

Het verschillende soort GPS voor Land Rover Discovery

Nadat je de voordelen hebt ontdekt en voordat je het hebt uitgelegd hoe u de GPS van uw Land Rover Discovery update , zullen we snel de verschillende soorten geïntegreerde GPS uitleggen die er zijn voor een Land Rover Discovery, hier zijn ze:

  • De traditionele GPS: we noemen traditionele GPS de modellen die recente voertuigen uitrusten, ze zijn gerelateerd aan een compleet multimediasysteem en zijn uitgerust met een touchscreen.
  • De oude gps: deze gps waren de eerste generaties, het scherm wordt alleen gebruikt voor navigatie en ze worden geüpdatet met een usb-stick of sd-kaart. Deze systemen, die niettemin zeer gebruiksvriendelijk zijn en een lagere beeldkwaliteit hebben, geeft je het gevoel dat je naar een tv kijkt uit de jaren 90.
  • GPS Android Auto of Apple CarPlay: Eindelijk, laatste type GPS, op de nieuwste voertuigen is het mogelijk om een ​​systeem te hebben dat Android of Apple integreert, deze systemen zijn autonoom en u gebruikt de native applicaties van een van de twee besturingssystemen. Ze zijn erg reactief en praktisch in gebruik.

Hoe update ik de GPS op een Land Rover Discovery?

We gaan nu verder met het onderdeel waar u het meest naar uitkijkt, hoe update je de GPS van je Land Rover Discovery? Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we voor elk type GPS zien hoe het proces van het bijwerken van de cartografie, de signalering en de software verloopt.

Oude GPS bijwerken op Land Rover Discovery

De oude GPS-systemen die tot de jaren 2000/2005 op de Land Rover Discovery zaten, deze GPS gebruiken specifieke software voor het merk en de aanpak om deze GPS op een Land Rover Discovery bij te werken is om naar de dealer te gaan wie het afhandelt, in veel gevallen voor 50 euro.

Weiterlesen:
Waar is de zekering van de autoradio op Land Rover Discovery?

De GPS van Land Rover Discovery updaten via SD of USB

Dit type gps is het meest algemeen voor auto’s van ongeveer tien jaar oud. De meeste autobedrijven hebben een beroep gedaan op het bedrijf «HERE-navigatie» en u moet naar hun site gaan om de kaartupdate van uw GPS te downloaden en deze vervolgens naar een USB-sleutel of SD-kaart kopiëren op basis van de connectoren die beschikbaar zijn op uw model en voer de update rechtstreeks uit via het menu van uw geïntegreerde GPS.

Automatische GPS-update

De meest recente Land Rover Discovery’s met Android Auto of Apple CarPlay worden automatisch geüpdatet, u hoeft dus geen updates uit te voeren. U kunt uw GPS comfortabel blijven gebruiken, wetende dat de kaart en snelheidslimieten up-to-date zijn.

Als je meer tutorials over de Land Rover Discovery nodig hebt, ga dan naar onze categorie Land Rover Discovery.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector