Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de GPS op mijn Land Rover Range Rover Sport updaten?

Met bepaalde opties op onze auto’s profiteert u van aanzienlijk rijcomfort! Met een ingebouwde GPS in uw auto kunt u zich zelfs volledig op de weg concentreren terwijl u zonder problemen naar een onbekende bestemming rijdt. Hoewel het wegennet regelmatig verandert, is het daarom essentieel om de GPS van uw Land Rover Range Rover Sport bij te werken , en dit is precies wat we vandaag zullen ontdekken. Om dit te doen, zullen we eerst de verschillende kenmerken van de geïntegreerde GPS voor auto’s bekijken, en ten tweede: hoe de GPS van een Land Rover Range Rover Sport te updaten .

Hoe functioneert de ingebouwde GPS in een Land Rover Range Rover Sport

In deze sectie zullen we ontdekken hoe de GPS van een Land Rover Range Rover Sport werkt en wat zijn de verschillende soorten GPS.

De voordelen van een geïntegreerde GPS?

Een ingebouwde GPS biedt veel voordelen die een mobiele telefoon-GPS of TomTom-type GPS u niet kan bieden. Hieronder staat een lijst met de voordelen van deze apparaten:

  • Het punt dat het rechtstreeks in het dashboard van uw Land Rover Range Rover Sport is ingebouwd, maakt het onmogelijk om de GPS van uw auto te stelen.
  • Aangesloten op de radioantenne van uw auto, heeft de GPS een betere ontvangst dan elk type GPS dat u zou kunnen gebruiken.
  • Het is vaak, afhankelijk van het jaar, gekoppeld aan spraakopdrachten op het stuur, waardoor u het kunt gebruiken zonder uw handen van het stuur te halen en zo veiliger te rijden.
  • Het scherm is in de meeste gevallen veel groter dan een gps op een smartphone of een nomadisch type, waardoor de informatie beter leesbaar is.
  • Gekoppeld aan je speakers, kan het gekoppeld worden aan muziek en treedt het alleen op als je richting vervangt, waardoor het risico dat je van koers afwijkt zoveel mogelijk wordt beperkt.
Weiterlesen:
Oplaadprobleem batterij Land Rover Range Rover, wat te doen?

Het andere soort GPS voor Land Rover Range Rover Sport

Nadat je de profs hebt gezien en voordat je het hebt uitgelegd hoe u de GPS van uw Land Rover Range Rover Sport kunt updaten zullen we snel de verschillende soorten ingebouwde GPS illustreren die bestaan ​​voor een Land Rover Range Rover Sport, hier zijn ze:

  • De klassieke GPS: we noemen klassieke GPS de modellen die recente auto’s uitrusten, ze zijn aangesloten op een heel multimediasysteem en zijn uitgerust met een touchscreen.
  • De oude gps: deze gps waren de eerste generaties, het scherm wordt alleen gebruikt voor navigatie en ze worden geüpdatet met een usb-stick of sd-kaart. Deze systemen zijn niettemin eenvoudig in gebruik en hebben een lagere schermkwaliteit, waardoor u het gevoel heeft dat u naar een tv uit de jaren 90 kijkt.
  • GPS Android Auto of Apple CarPlay: Eindelijk, laatste type GPS, op de nieuwste voertuigen is het mogelijk om een ​​systeem te hebben dat Android of Apple integreert, deze systemen zijn autonoom en u gebruikt de native applicaties van een van de twee besturingssystemen. Ze zijn zeer responsief en gebruiksvriendelijk.

Hoe kan ik de GPS op een Land Rover Range Rover Sport updaten?

We gaan nu verder met het onderdeel waarin u het meest geïnteresseerd bent, hoe de GPS van uw Land Rover Range Rover Sport updaten? Om dit te doen, zullen we voor elk type GPS zien hoe het proces van het bijwerken van de cartografie, de signalering en de software verloopt.

Oude GPS bijwerken op Land Rover Range Rover Sport

De oude GPS-systemen die tot 2000-2005 op de Land Rover Range Rover Sport werden geleverd, deze GPS gebruiken een bepaalde software voor het merk en de aanpak om deze GPS op een Land Rover Range Rover Sport bij te werken is om naar de autodealer te gaan wie het afhandelt, in veel gevallen voor 50 euro.

Weiterlesen:
Land Rover Range Rover DIE problemen met stationair draaien hebben

De GPS van Land Rover Range Rover Sport bijwerken via SD of USB

Dit type gps komt het meest voor bij auto’s die ongeveer tien jaar oud zijn. De meeste makers hebben een beroep gedaan op het bedrijf «HERE-navigatie» en u zult naar hun site moeten gaan om de kaartupdate van uw GPS te downloaden en deze vervolgens over te brengen naar een USB-sleutel of SD-kaart op basis van de connectoren die beschikbaar zijn op uw model en voer de update rechtstreeks uit via het menu van uw geïntegreerde GPS.

Automatische GPS-update

De meest recente Land Rover Range Rover Sport’s met Android Auto of Apple CarPlay worden automatisch bijgewerkt, dus u hoeft geen updates te produceren. U kunt uw GPS met een veilig gevoel blijven gebruiken, wetende dat de kaart en snelheidslimieten up-to-date zijn.

Als u nog vragen heeft over de Land Rover Range Rover Sport, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover Sport categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector