Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de GPS op mijn Land Rover Range Rover updaten?

Bepaalde opties op onze auto’s laten u profiteren van zwaar rijcomfort! Met een ingebouwde GPS in uw motorvoertuig kunt u in feite gecentreerd op de weg blijven terwijl u zonder complicaties naar een onbekende bestemming rijdt. Hoe het wegennet zich ook voortdurend ontwikkelt, het is daarom noodzakelijk om de GPS van uw Land Rover Range Rover bij te werken , en dit is precies wat we in dit artikel zullen zien. Om dit te doen, zullen we eerst praten over de verschillende kenmerken van de geïntegreerde GPS voor auto’s, en ten tweede: hoe de GPS van een Land Rover Range Rover te updaten .

Hoe werkt de ingebouwde GPS in een Land Rover Range Rover

In dit deel zullen we ontdekken hoe de GPS van een Land Rover Range Rover werkt en wat zijn de verschillende soorten GPS.

De kenmerken van een geïntegreerde GPS?

Een ingebouwde GPS biedt veel functies die een smartphone-GPS of TomTom-type GPS u niet kan geven. Hieronder staat een lijst met de voordelen van deze apparaten:

  • Het punt dat het rechtstreeks in het dashboard van uw Land Rover Range Rover is geïntegreerd, maakt het hopeloos om de GPS van uw motorvoertuig te stelen.
  • Gekoppeld aan de radioantenne van uw auto, heeft de GPS een betere ontvangst dan elke vorm van GPS die u zou kunnen gebruiken.
  • Het is heel vaak, afhankelijk van het jaar, verbonden met spraakopdrachten op het stuur, waardoor u het kunt gebruiken zonder uw handen van het stuur te halen en daardoor veiliger te rijden.
  • Het scherm is in de meeste gevallen veel groter dan een gps op een smartphone of een nomadisch type, waardoor de informatie beter leesbaar is.
  • Gekoppeld aan je speakers, kan het gekoppeld worden aan muziek en verschijnt het alleen als je van richting verandert, waardoor het risico dat je van koers afwijkt zoveel mogelijk wordt beperkt.
Weiterlesen:
Stuurwiel vergrendeld op mijn Land Rover Range Rover, wat kan ik doen?

Het andere soort GPS voor Land Rover Range Rover

Nadat je de positieve aspecten hebt gezien en voordat je het hebt uitgelegd hoe u de GPS van uw Land Rover Range Rover kunt updaten , zullen we snel de verschillende typen geïntegreerde GPS samenvatten die bestaan ​​voor een Land Rover Range Rover, hier zijn ze:

  • De klassieke GPS: we noemen klassieke GPS de modellen die recente auto’s uitrusten, ze zijn gerelateerd aan een compleet multimediasysteem en zijn uitgerust met een touchscreen.
  • De oude gps: deze gps waren de eerste generaties, het scherm wordt alleen gebruikt voor navigatie en ze worden geüpdatet met een usb-stick of sd-kaart. Deze systemen, niettemin basaal in gebruik en een lagere beeldkwaliteit, zul je ervaren alsof je naar een tv kijkt uit de jaren 90.
  • GPS Android Auto of Apple CarPlay: Eindelijk, laatste soort GPS, op de nieuwste voertuigen is het mogelijk om een ​​systeem met Android of Apple te hebben, deze systemen zijn autonoom en u gebruikt de native applicaties van een van de twee besturingssystemen. Ze zijn zeer responsief en gebruiksvriendelijk.

Hoe werk ik de GPS bij op een Land Rover Range Rover?

We gaan nu verder met het onderdeel waar u het meest enthousiast over bent, hoe de GPS van uw Land Rover Range Rover updaten? Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we voor elk type GPS zien hoe het proces van het bijwerken van de cartografie, de signalering en de software verloopt.

Oude GPS bijwerken op Land Rover Range Rover

De oude GPS-systemen die tot 2000-2005 op de Land Rover Range Rover werden geleverd, deze GPS gebruiken een bepaalde software voor het merk en de techniek om deze GPS op een Land Rover Range Rover bij te werken is om naar de dealer te gaan wie het zal beheren, voor een 50 euro het meest.

Weiterlesen:
Stationaire trillingen Land Rover Range Rover Sport, wat te doen?

De GPS van Land Rover Range Rover bijwerken via SD of USB

Dit soort gps komt het meest voor bij auto’s die ongeveer tien jaar oud zijn. De meeste autobedrijven hebben een beroep gedaan op het bedrijf «HERE-navigatie» en u moet naar hun site gaan om de kaartupdate van uw gps te downloaden en deze vervolgens naar een USB-sleutel of SD-kaart kopiëren, afhankelijk van de beschikbare connectoren op uw model en voer de update rechtstreeks uit via het menu van uw geïntegreerde GPS.

Automatische GPS-update

De meest recente Land Rover Range Rover’s met Android Auto of Apple CarPlay worden automatisch geüpdatet, dus u hoeft geen updates te produceren. U kunt uw GPS comfortabel blijven gebruiken in de wetenschap dat de kaart en snelheidslimieten up-to-date zijn.

Als u nog vragen heeft over de Land Rover Range Rover, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector