Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de GPS op mijn Lincoln Continental updaten?

Bepaalde kenmerken van onze auto’s laten u profiteren van aanzienlijk rijcomfort! Met een ingebouwde GPS in uw motorvoertuig kunt u zelfs gefocust blijven op de weg, terwijl u zonder problemen naar een onbekende bestemming rijdt. Ondanks dat het wegennet regelmatig verandert, is het daarom essentieel om de GPS van uw Lincoln Continental bij te werken , en dit is precies wat we in dit artikel zullen zien. Om dit te doen, zullen we eerst praten over de verschillende kenmerken van de geïntegreerde GPS voor voertuigen, en ten tweede: hoe de GPS van een Lincoln Continental te updaten .

Hoe werkt GPS aan boord in een Lincoln Continental

In deze sectie zullen we zien hoe de GPS van een Lincoln Continental werkt en wat zijn de verschillende soorten GPS.

De voordelen van een geïntegreerde GPS?

Een ingebouwde GPS biedt veel voordelen die een smartphone-GPS of TomTom-type GPS u niet kan bieden. Hieronder staat een lijst met de voordelen van deze apparaten:

  • Het feit dat het direct in het dashboard van uw Lincoln Continental is ingebouwd, maakt het onmogelijk om de GPS van uw motorvoertuig te stelen.
  • Gekoppeld aan de radioantenne van uw auto, heeft de GPS een betere ontvangst dan elke soort GPS die u zou kunnen gebruiken.
  • Het is heel vaak, afhankelijk van het jaar, verbonden met spraakopdrachten op het stuur, waardoor u het kunt gebruiken zonder uw handen van het stuur te halen en zo veiliger te rijden.
  • Het scherm is in de meeste gevallen veel groter dan een gps op een smartphone of een nomadisch type, waardoor de informatie beter leesbaar is.
  • Aangesloten op uw audiosysteem, kan het worden gekoppeld aan muziek en gebeurt het gewoon wanneer u de richting vervangt, waardoor het risico dat u van koers afwijkt zoveel mogelijk wordt beperkt.
Weiterlesen:
Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Lincoln Continental?

Het andere soort GPS voor Lincoln Continental

Nadat u de positieve aspecten hebt gezien en voordat u de details heeft besproken hoe u de GPS van uw Lincoln Continental kunt updaten , zullen we vrij snel de verschillende soorten geïntegreerde GPS uitleggen die bestaan ​​voor een Lincoln Continental, hier zijn ze:

  • De traditionele GPS: we noemen traditionele GPS de modellen die recente voertuigen uitrusten, ze zijn gekoppeld aan een compleet multimediasysteem en zijn uitgerust met een touchscreen.
  • De oude gps: deze gps waren de eerste generaties, het scherm wordt alleen gebruikt voor navigatie en ze worden geüpdatet met een usb-stick of sd-kaart. Deze systemen zijn niettemin eenvoudig in gebruik en hebben een lagere schermkwaliteit, waardoor u het gevoel heeft dat u naar een tv uit de jaren 90 kijkt.
  • GPS Android Auto of Apple CarPlay: Eindelijk, laatste soort GPS, op de nieuwste voertuigen is het mogelijk om een ​​systeem met Android of Apple te hebben, deze systemen zijn autonoom en u gebruikt de native applicaties van een van de twee besturingssystemen. Ze zijn zeer responsief en gebruiksvriendelijk.

Hoe update ik de GPS op een Lincoln Continental?

We gaan nu verder met het onderdeel waarin u het meest geïnteresseerd bent, hoe de GPS van uw Lincoln Continental bijwerken? Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we voor elk type GPS zien hoe het proces van het bijwerken van de cartografie, de signalering en de software verloopt.

Oude GPS bijwerken op Lincoln Continental

De oude GPS-systemen die tot 2000-2005 op de Lincoln Continental werden geleverd, gebruiken deze specifieke software voor het merk en de aanpak om deze GPS op een Lincoln Continental bij te werken is om naar de dealer te gaan wie het afhandelt, in veel gevallen voor 50 euro.

Weiterlesen:
Het touchscreen van Lincoln Continental werkt niet

De GPS van Lincoln Continental bijwerken via SD of USB

Dit soort gps is het meest basaal op auto’s die ongeveer tien jaar oud zijn. De meeste leveranciers hebben een beroep gedaan op het bedrijf «HERE-navigatie» en u zult naar hun site moeten gaan om de kaartupdate van uw gps te downloaden en deze vervolgens over te dragen naar een USB-stick of SD-kaart, afhankelijk van de beschikbare connectoren op uw model en voer de update onmiddellijk uit via het menu van uw geïntegreerde GPS.

Automatische GPS-update

De meest recente Lincoln Continental’s met Android Auto of Apple CarPlay worden automatisch bijgewerkt, zodat u geen updates hoeft te produceren. U kunt uw gps met een gerust hart blijven gebruiken, wetende dat de kaart en snelheidslimieten up-to-date zijn.

Als u nog vragen heeft over de Lincoln Continental, aarzel dan niet om onze Lincoln Continental-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector