Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de GPS op mijn Lincoln MKS updaten?

Bepaalde opties op onze voertuigen laten u profiteren van zwaar rijcomfort! Met een ingebouwde GPS in uw auto kunt u zich immers volledig op de weg concentreren terwijl u zonder problemen naar een onbekende bestemming rijdt. Hoewel het wegennet vaak verandert, is het daarom van vitaal belang om de GPS van uw Lincoln MKS bij te werken , en dit is precies wat we vandaag zullen zien. Om dit te doen, zullen we eerst praten over de verschillende kenmerken van de geïntegreerde GPS voor voertuigen, en ten tweede: hoe de GPS van een Lincoln MKS te updaten .

Hoe werkt de ingebouwde GPS in een Lincoln MKS

In dit deel zullen we zien hoe de GPS van een Lincoln MKS werkt en wat de verschillende soorten GPS zijn.

De voordelen van een geïntegreerde GPS?

Een ingebouwde GPS biedt veel voordelen die een smartphone-GPS of TomTom-type GPS u niet kan bieden. Hieronder vindt u een lijst met de voordelen van deze apparaten:

  • Het feit dat het rechtstreeks in het dashboard van uw Lincoln MKS is ingebouwd, maakt het hopeloos om de GPS van uw auto te stelen.
  • Gekoppeld aan de radioantenne van uw auto, heeft de GPS een betere ontvangst dan elke soort GPS die u zou kunnen gebruiken.
  • Het is vaak, in overeenstemming met het jaar, gekoppeld aan de stuurcommando’s op het stuur, waardoor u het kunt gebruiken zonder uw handen van het stuur te halen en daardoor veiliger te rijden.
  • Het scherm is in veel gevallen veel groter dan een gps op een smartphone of een nomadisch type, dus de info is beter leesbaar.
  • Gekoppeld aan uw head-unit, kan het worden gekoppeld aan muziek en gebeurt het alleen wanneer u de richting vervangt, waardoor het risico dat u van koers verandert zoveel mogelijk wordt beperkt.
Weiterlesen:
Remvloeistoflek Lincoln MKC

De verschillende soorten GPS voor Lincoln MKS

Nadat u de voordelen hebt gezien en voordat u de details heeft besproken hoe u de GPS van uw Lincoln MKS kunt updaten , zullen we snel de verschillende soorten geïntegreerde GPS samenvatten die bestaan ​​voor een Lincoln MKS, hier zijn ze:

  • De klassieke GPS: we noemen klassieke GPS de modellen die recente voertuigen uitrusten, ze zijn gerelateerd aan een heel multimediasysteem en zijn uitgerust met een touchscreen.
  • De oude gps: deze gps waren de eerste generaties, het scherm wordt alleen gebruikt voor navigatie en ze worden geüpdatet met een usb-stick of sd-kaart. Deze systemen zijn niettemin eenvoudig in gebruik en hebben een lagere schermkwaliteit, waardoor u het gevoel heeft dat u naar een tv uit de jaren 90 kijkt.
  • GPS Android Auto of Apple CarPlay: Eindelijk, laatste soort GPS, op de nieuwste auto’s is het mogelijk om een ​​systeem te hebben dat Android of Apple integreert, deze systemen zijn autonoom en u gebruikt de native applicaties van een van de twee besturingssystemen. Ze zijn erg reactief en handig in gebruik.

Hoe update ik de GPS op een Lincoln MKS?

We gaan nu verder met het deel waarin u het meest geïnteresseerd bent, hoe de GPS van uw Lincoln MKS updaten? Om dit te bereiken, zullen we voor elk type GPS zien hoe het proces van het bijwerken van de cartografie, de signalering en de software verloopt.

Oude GPS bijwerken op Lincoln MKS

De oude GPS-systemen die tot 2000-2005 op de Lincoln MKS werden geleverd, gebruiken deze specifieke software voor het merk en de aanpak om deze GPS op een Lincoln MKS bij te werken is om naar de dealer te gaan wie het afhandelt, voor 50 euro het meest.

Weiterlesen:
Hoe het riemalarm op Lincoln MKC uitschakelen?

De GPS van Lincoln MKS bijwerken via SD of USB

Dit soort gps is het meest algemeen voor auto’s van ongeveer tien jaar oud. De meeste fabrikanten hebben een beroep gedaan op het bedrijf «HERE-navigatie» en u zult naar hun site moeten gaan om de kaartupdate van uw gps te downloaden en deze vervolgens over te dragen naar een USB-stick of SD-kaart op basis van de connectoren die beschikbaar zijn op uw model en voer de update rechtstreeks uit via het menu van uw geïntegreerde GPS.

Automatische GPS-update

De meest recente Lincoln MKS’s met Android Auto of Apple CarPlay worden automatisch geüpdatet, dus u hoeft geen updates uit te voeren. U kunt uw gps met een gerust hart blijven gebruiken, wetende dat de kaart en snelheidslimieten up-to-date zijn.

Als u nog vragen heeft over de Lincoln MKS, aarzel dan niet om onze Lincoln MKS-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector