Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de GPS op mijn Lincoln MKX updaten?

Met bepaalde opties op onze voertuigen profiteert u van aanzienlijk rijcomfort! Met een GPS in uw motorvoertuig kunt u zich zelfs volledig op de weg concentreren terwijl u zonder problemen naar een onbekende plaats rijdt. Ondanks dat het wegennet regelmatig verandert, is het daarom van levensbelang om de GPS van uw Lincoln MKX bij te werken , en dit is precies wat we vandaag zullen zien. Om dit te doen, zullen we eerst de verschillende kenmerken van de geïntegreerde GPS voor voertuigen bekijken, en ten tweede: hoe de GPS van een Lincoln MKX te updaten .

Hoe werkt GPS aan boord in een Lincoln MKX

In dit deel zullen we leren hoe de GPS van een Lincoln MKX werkt en wat zijn de verschillende soorten GPS.

De voordelen van een geïntegreerde GPS?

Een ingebouwde GPS biedt veel functies die een smartphone-GPS of TomTom-type GPS u niet kan geven. Hieronder staat een lijst met de voordelen van deze apparaten:

  • Het feit dat het rechtstreeks in het dashboard van uw Lincoln MKX is opgenomen, maakt het moeilijk om de GPS van uw motorvoertuig te stelen.
  • Aangesloten op de radioantenne van uw auto, heeft de GPS een betere ontvangst dan elke soort GPS die u zou kunnen gebruiken.
  • Het is vaak, afhankelijk van het jaar, gekoppeld aan spraakopdrachten op het stuur, waardoor u het kunt gebruiken zonder uw handen van het stuur te halen en zo veiliger te rijden.
  • Het scherm is in veel gevallen veel groter dan een gps op een smartphone of een nomadisch type, waardoor de informatie beter leesbaar is.
  • Aangesloten op uw geluidssysteem, kan het worden gekoppeld aan muziek en gebeurt het gewoon wanneer u de richting vervangt, waardoor het risico dat u van koers afwijkt zoveel mogelijk wordt beperkt.
Weiterlesen:
Waar is starter op Lincoln MKX?

Het andere soort GPS voor Lincoln MKX

Nadat u de voordelen hebt gezien en voordat u de details heeft besproken hoe u de GPS van uw Lincoln MKX kunt updaten , we zullen snel de verschillende soorten geïntegreerde GPS beschrijven die bestaan ​​voor een Lincoln MKX, hier zijn ze:

  • De klassieke GPS: we noemen klassieke GPS de modellen die recente voertuigen uitrusten, ze zijn aangesloten op een heel multimediasysteem en zijn uitgerust met een touchscreen.
  • De oude gps: deze gps waren de eerste generaties, het scherm wordt alleen gebruikt voor navigatie en ze worden geüpdatet met een usb-stick of sd-kaart. Deze systemen, die niettemin zeer gebruiksvriendelijk zijn en een lagere beeldkwaliteit hebben, geeft je het gevoel dat je naar een tv kijkt uit de jaren 90.
  • GPS Android Auto of Apple CarPlay: Eindelijk, laatste type GPS, op de nieuwste voertuigen is het mogelijk om een ​​systeem te hebben dat Android of Apple integreert, deze systemen zijn autonoom en u gebruikt de native applicaties van een van de twee besturingssystemen. Ze zijn erg reactief en handig in gebruik.

Hoe update ik de GPS op een Lincoln MKX?

We gaan nu verder met het deel waar u het meest enthousiast over bent, hoe de GPS van uw Lincoln MKX updaten? Om dit te bereiken, zullen we voor elk type GPS zien hoe het proces van het bijwerken van de cartografie, de signalering en de software verloopt.

Oude GPS updaten op Lincoln MKX

De oude GPS-systemen die tot 2000-2005 op de Lincoln MKX werden geleverd, deze GPS gebruiken een bepaalde software voor het merk en de aanpak om deze GPS op een Lincoln MKX bij te werken is om naar de autodealer te gaan wie het zal beheren, voor een 50 euro het meest.

Weiterlesen:
Hoe het motorlicht Lincoln MKX uitschakelen?

De GPS van Lincoln MKX bijwerken via SD of USB

Dit type gps komt het meest voor bij auto’s die ongeveer tien jaar oud zijn. De meeste makers hebben een beroep gedaan op het bedrijf «HERE-navigatie» en u zult naar hun site moeten gaan om de kaartupdate van uw GPS te downloaden en deze vervolgens naar een USB-sleutel of SD-kaart te kopiëren op basis van de connectoren die beschikbaar zijn op uw model en voer de update rechtstreeks uit via het menu van uw geïntegreerde GPS.

Automatische GPS-update

De meest recente Lincoln MKX’s met Android Auto of Apple CarPlay worden automatisch geüpdatet, dus u hoeft geen updates uit te voeren. U kunt uw gps met een gerust hart blijven gebruiken, wetende dat de kaart en snelheidslimieten up-to-date zijn.

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln MKX, aarzel dan niet om onze Lincoln MKX categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector