Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de lamp van het dimlicht op mijn Acura TSX vervangen?

Ongeacht uw persoonlijke veiligheid, technische controles of uw budget, het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw koplampen echt werken. Lampen zijn in feite slijtende onderdelen die na verloop van tijd onvermijdelijk zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. U bevindt zich waarschijnlijk op deze website omdat een van uw koplampen is doorgebrand en u vraagt ​​zich af hoe u de lamp van de dimlichten op uw Acura TSX vervangthebben we dit artikel gemaakt om u te helpen dit proces zelf uit te voeren en niet naar uw monteur te hoeven gaan. Allereerst kijken we naar de keuze van de dimlichtlamp voor uw auto en vervolgens kijken we hoe u de dimlichtlamp op uw Acura TSX vervangt.

Hoe kan ik de dimlichtlamp op mijn Acura TSX selecteren?

Laten we ons artikel beginnen met de keuze uit een dimlichtlamp op mijn Acura TSX, u heeft uw set reservelampen waarschijnlijk al in het dashboardkastje van uw motorvoertuig. Desalniettemin heeft u wellicht uw reservelamp al gebruikt en wilt u geen complete set aanschaffen. Of misschien wilt u het vermogen van uw koplampen verbeteren en daarom een ​​krachtigere lamp kiezen. Wanneer we het noemen dimlichtlampen op uw Acura TSX, we hebben het ook over H7 bollen, dit is inderdaad de «technische» naam van deze lamp. Hier zijn de verschillende soorten bollen die beschikbaar zijn en hun voordelen:

 • Halogeen dimlicht Acura TSX: Deze eerste soort lamp heeft veel voordelen, ze zijn geschikt voor alle budgetten omdat ze de meest toegankelijke bollen zijn. Halogeen-dimlichtlampen voor uw auto hebben het voordeel dat ze een krachtige en nauwkeurige lichtbundel hebben, maar genereren meestal een geel licht dat de ogen vrij snel vermoeit. Bovendien hebben ze een korte levensduur en kunnen ze zonder reden vrij snel uitbranden.
 • Xenon dimlichtlamp:

  Het vervangen van de dimlichtlamp van uw Acura TSX voor Xenon is de keuze uit het middensegment. Eigenlijk biedt het je een kracht en een witte kleur die dicht bij LED-verlichting ligt, maar qua levensduur ligt het tussen halogeen en Xenon. Hetzelfde qua budget.

 • LED dimlicht lamp:

  Als u de dimlichtlamp van uw auto in LED verandert, zullen er verschillende interesses zijn om over te stappen op deze vorm van technologie voor automobilisten. In feite zal een LED-lamp eerst een krachtig wit licht creëren dat de ogen niet vermoeit, bovendien zal het een zeer lange levensduur hebben, u kunt Acura TSX vervangen voordat u de lamp moet vervangen, om het energieverbruik te verminderen is zeer laag , zal een vergeten koplamp minder resultaat opleveren dan bij conventionele gloeilampen. Aan de andere kant moet u weten dat de verkoopprijs hoger zal zijn en dat u op sommige modellen een adapter nodig heeft om ze te kunnen installeren.

Zo vervangt u de dimlichtlamp op uw Acura TSX

Laten we nu verder gaan met het deel dat u waarschijnlijk het meest interesseert, hoe ik de dimlichtlamp op mijn Acura TSX moet vervangen, om deze lamp te vervangen, weet dat er geen 10,000 manieren zijn. We zullen zelfs de paar stappen beschrijven die moeten worden uitgevoerd, maar houd er rekening mee dat de toegang tot het dimlicht op uw voertuig in sommige jaren of afwerkingen erg gecompliceerd kan zijn en de hulp van een professional vereist:

 • Om een ​​dimlichtlamp op uw Acura TSX te vervangen, moet u de kap van de lamp openen.
 • Ontdek het toegangsluik naar uw optische blok
 • U moet dan de toegang van deze verwijderen, dat is waar het bij sommige series ingewikkeld wordt, de toegang in sommige gevallen problematisch is en het maken van ruimte door het verwijderen van de belemmerende onderdelen lijkt misschien te ingewikkeld. Over het algemeen is de ene kant gemakkelijk en de andere ingewikkelder.
 • Zodra je het luik hebt geopend, hoef je het alleen maar te openen, je oude lamp te verwijderen en de dimlichtlamp van je auto te vervangen
 • Vergeet niet alles weer op zijn plaats te zetten en vergeet niet alles wat u heeft verplaatst te plaatsen om toegang te krijgen tot het koplampblok van uw auto

Je kunt het proces dan aan de andere kant herhalen als dat nodig is vervang beide lampen van uw dimlichten van uw auto. Als u ook uw mistlampen moet vervangen voor uw Acura TSX, hebben we een kort artikel geschreven om u te helpen bij deze procedure.

Als u misschien nog vragen heeft over de Acura TSX, aarzel dan niet om onze Acura TSX-categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Hoe versnellingsbakolie op Acura TSX vervangen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector