Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de lamp van het dimlicht op mijn Land Rover Range Rover vervangen?

Het maakt niet uit of het voor uw eigen veiligheid is, voor technische controle of voor uw portemonnee, het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw koplampen altijd functioneel zijn. De waarheid is dat gloeilampen slijtagedelen zijn die op de lange termijn onvermijdelijk zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. U bevindt zich waarschijnlijk in dit artikel omdat een van uw koplampen is doorgebrand en u vraagt ​​zich af hoe u de lamp van de dimlichten op uw Land Rover Range Rover vervangthebben we deze inhoudspagina geplaatst om u te helpen dit proces zelf uit te voeren en niet naar uw reparatiewerkplaats te hoeven gaan. Eerst kijken we naar de keuze van de lamp voor het dimlicht voor uw auto en vervolgens bekijken we hoe u de lamp van het dimlicht op uw Land Rover Range Rover kunt vervangen.

Hoe kies ik het dimlicht van mijn Land Rover Range Rover?

Laten we onze inhoudspagina beginnen met de keuze uit een dimlichtlamp op mijn Land Rover Range Rover, u heeft uw set reservelampen waarschijnlijk al in het dashboardkastje van uw auto. Toch hebt u misschien uw reservelamp al gebruikt en wilt u geen complete set kopen. Of misschien wilt u het vermogen van uw koplampen verbeteren en daarom voor een efficiëntere lamp kiezen. Als we erover praten dimlichtlampen op uw Land Rover Range Rover, we hebben het ook over H7 bollen, dit is inderdaad de «technische» naam van deze lamp. Hier zijn de verschillende soorten lampen die beschikbaar zijn en hun kenmerken:

 • Halogeen dimlicht Land Rover Range Rover: Deze eerste categorie lampen heeft veel voordelen, ze zijn geschikt voor alle budgetten omdat het de meest toegankelijke bollen zijn. Halogeen dimlichtlampen voor uw auto hebben het voordeel dat ze een krachtige en nauwkeurige lichtbundel hebben, maar hebben de neiging een geel licht te produceren dat de ogen vrij snel vermoeit. Bovendien hebben ze een korte levensduur en kunnen ze zonder reden vrij snel uitbranden.
 • Xenon dimlichtlamp:

  Vervanging van de dimlichtlamp van uw Land Rover Range Rover voor Xenon is de keuze uit het middensegment. Het geeft je inderdaad een kracht en een witte kleur die dicht bij LED-verlichting ligt, maar qua levensduur ligt het tussen halogeen en Xenon. Hetzelfde qua budget.

 • LED dimlicht lamp:

  Als u de dimlichtlamp van uw auto vervangt door LED, zijn er verschillende interesses om te wisselen voor dit soort technologie voor automobilisten. In feite zal een LED-lamp eerst een krachtig wit licht creëren dat de ogen niet vermoeit, bovendien zal het een zeer lange levensduur hebben, u kunt de Land Rover Range Rover vervangen voordat u de lamp moet vervangen, ten slotte is het energieverbruik lager zeer laag, een vergeten koplamp heeft minder gevolgen dan bij conventionele gloeilampen. Aan de andere kant moet je weten dat de aankoopprijs hoger zal zijn en dat je op sommige modellen een adapter nodig hebt om ze te kunnen installeren.

Zo vervangt u de dimlichtlamp van uw Land Rover Range Rover

Laten we nu verder gaan naar het gedeelte dat u waarschijnlijk het meest interesseert, hoe ik het dimlicht van mijn Land Rover Range Rover moet vervangen, om deze lamp te vervangen, weet dat er geen 10,000 manieren zijn. In feite zullen we de paar uit te voeren stappen beschrijven, maar houd er rekening mee dat de toegang tot het dimlicht op uw auto in sommige jaren of afwerkingen erg gecompliceerd kan zijn en de hulp van een specialist vereist:

 • Om een ​​dimlichtlamp van uw Land Rover Range Rover te vervangen, moet u de kap van de lamp openen.
 • Zoek het toegangsluik naar uw optische blok
 • U moet dan de toegang van deze verwijderen, dat is waar het bij sommige series ingewikkeld wordt, de toegang in sommige gevallen problematisch is en ruimte maken door het verwijderen van de interfererende onderdelen lijkt misschien te ingewikkeld. Over het algemeen is de ene kant gemakkelijk en de andere moeilijker.
 • Zodra u het luik heeft geopend, hoeft u het alleen maar te openen, uw oude lamp te verwijderen en de dimlichtlamp van uw auto te vervangen.
 • Zorg ervoor dat u alles weer op zijn plaats zet, waarbij u er rekening mee moet houden dat alles wat u hebt verplaatst, toegang heeft tot het koplampblok van uw auto

Je kunt het proces dan aan de andere kant herhalen als dat nodig is vervang beide lampen van uw dimlichten van uw auto. Als u ook de mistlampen van uw Land Rover Range Rover moet vervangen, hebben we een kort artikel geschreven om u bij deze procedure te helpen.

Als je meer tutorials over de Land Rover Range Rover nodig hebt, ga dan naar onze Land Rover Range Rover-categorie.

Weiterlesen:
Hoe de voorstoel neerklappen op de Land Rover Range Rover Evoque?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector