Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de lamp van het dimlicht op mijn Lincoln MKS vervangen?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische controle of voor uw portemonnee, het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw koplampen altijd werken. In werkelijkheid zijn gloeilampen aan slijtage onderhevige onderdelen die na verloop van tijd onvermijdelijk zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. U bevindt zich waarschijnlijk op deze website omdat een van uw koplampen is doorgebrand en u vraagt ​​zich af hoe u de lamp van de dimlichten op uw Lincoln MKS vervangt, we hebben deze inhoudspagina geplaatst om u te helpen dit proces zelf uit te voeren en niet naar uw monteur te hoeven gaan. Om te beginnen zullen we kijken naar de keuze van de lamp voor het dimlicht voor uw auto en vervolgens hoe u de lamp van het dimlicht op uw Lincoln MKS kunt vervangen.

Hoe kan ik de dimlichtlamp op mijn Lincoln MKS selecteren?

Laten we onze inhoudspagina beginnen met de keuze uit een dimlichtlamp op mijn Lincoln MKS, heeft u waarschijnlijk al uw reservelampjes in het dashboardkastje van uw motorvoertuig. Toch hebt u misschien uw reservelamp al gebruikt en wilt u geen complete set kopen. Of misschien wilt u het vermogen van uw koplampen verbeteren en daarom een ​​efficiëntere lamp kiezen. Wanneer we het noemen dimlicht lampen op uw Lincoln MKS, we richten ons ook op H7 bollen, dit is inderdaad de «technische» naam van deze lamp. Hier zijn de verschillende soorten bollen die er zijn en hun voordelen:

 • Halogeen dimlicht Lincoln MKS: Deze eerste soort lamp heeft verschillende voordelen, ze zijn geschikt voor alle budgetten omdat ze de meest toegankelijke lampen zijn. Halogeen dimlichtlampen voor uw auto hebben het voordeel dat ze een krachtige en zeer nauwkeurige lichtbundel hebben, maar genereren waarschijnlijk een geel licht dat de ogen snel vermoeit. Bovendien hebben ze een beperkte levensduur en kunnen ze zonder reden vrij snel uitbranden.
 • Xenon dimlichtlamp:

  Het vervangen van de dimlichtlamp van uw Lincoln MKS voor Xenon is de keuze uit het middensegment. In feite geeft het je een kracht en een witte kleur die dicht bij LED-verlichting ligt, maar met betrekking tot de levensduur ligt het tussen halogeen en Xenon. Hetzelfde qua budget.

 • LED dimlicht lamp:

  Als u het dimlicht van uw auto vervangt door LED, zullen er veel interesses zijn om over te stappen op dit type technologie voor automobilisten. Inderdaad, een LED-lamp zal eerst een krachtig wit licht creëren dat de ogen niet vermoeit, bovendien zal het een zeer lange levensduur hebben, u kunt Lincoln MKS vervangen voordat u de lamp moet vervangen, ten slotte is het energieverbruik erg laag, een vergeten koplamp zal minder resultaat opleveren dan bij klassieke lampen. Toch moet je weten dat de verkoopprijs duurder zal zijn en dat je op sommige modellen een adapter nodig hebt om ze te kunnen installeren.

Zo vervangt u de dimlichtlamp op uw Lincoln MKS

Laten we nu verder gaan naar het gedeelte dat u waarschijnlijk het meest interesseert, hoe ik de dimlichtlamp op mijn Lincoln MKS moet vervangen, om deze lamp te vervangen, weet dat er geen 10,000 manieren zijn. We zullen inderdaad de paar stappen uitleggen die moeten worden uitgevoerd, maar houd er rekening mee dat de toegang tot het dimlicht op uw voertuig in sommige jaren of afwerkingen erg ingewikkeld kan zijn en de hulp van een professional vereist:

 • Om een ​​dimlichtlamp op uw Lincoln MKS te verwisselen, moet u de kap van de lamp openen.
 • Zoek het toegangsluik naar uw optische blok
 • U moet dan de toegang van deze verwijderen, dat is waar het bij sommige series gecompliceerd wordt, de toegang is in sommige gevallen gecompliceerd en ruimte maken door het verwijderen van de componenten die belemmeren lijkt misschien te gecompliceerd. Over het algemeen is de ene kant gemakkelijk en de andere moeilijker.
 • Zodra je het luik hebt geopend, hoef je het alleen maar te openen, je oude lamp te verwijderen en de dimlichtlamp van je auto te vervangen
 • Zorg ervoor dat u alles weer op zijn plaats zet, en onthoud dat u alles wat u hebt verplaatst, plaatst om toegang te krijgen tot het koplampblok van uw auto

Je kunt het proces dan aan de andere kant herhalen als dat nodig is vervang beide lampen van uw dimlichten van uw auto. Als u ook uw mistlamplampen moet vervangen voor uw Lincoln MKS, hebben we inhoudspagina’s gemaakt om u bij deze procedure te helpen.

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKS in de categorie Lincoln MKS.

Weiterlesen:
Hoe zet ik de airconditioning aan op een Lincoln MKC?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector