Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de mistlamp op mijn Kia Xceed vervangen?

Het maakt niet uit of het voor uw eigen veiligheid is, voor technische beoordeling of voor uw portemonnee, het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw koplampen echt functioneel zijn. De waarheid is dat gloeilampen auto-onderdelen slijten die na verloop van tijd onvermijdelijk zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. U bent waarschijnlijk op deze pagina omdat een van uw koplampen is doorgebrand en u zich zorgen maakt over: hoe u de lamp van de mistlampen op uw Kia Xceed vervangt, hebben we dit artikel gemaakt om u te helpen dit proces alleen te doen en hoeft u niet naar uw monteur te gaan. Allereerst bekijken we hoe u de gloeilamp van het mistachterlicht van uw Kia Xceed kunt vervangen en ten tweede hoe u de gloeilamp van het mistachterlicht van uw auto kunt vervangen.

Hoe vervang ik de gloeilamp van het mistlicht voor van mijn Kia Xceed?

We beginnen dit artikel met de het vervangen van de mistlamp voor van uw Kia Xceed, onthoud dat op basis van het jaar en de afwerking van uw auto dit misschien niet de exacte methode is om te gebruiken, daarom gaan we u de twee meest traditionele methoden geven om de voorste mistlamp van uw voertuig te vervangen.

Vervang de gloeilamp van het mistlicht voor van uw Kia Xceed zonder de bumper te verwijderen.

Eerste oplossing, we zullen de lamp vervangen zonder de bumper van uw auto te demonteren. Niettemin is deze aanpak het minst moeilijk, er is geen garantie dat u het op uw voertuig kunt uitvoeren. De waarheid is dat, op basis van de opties en het jaar, er bij sommige modellen niet genoeg ruimte is om de lamp op deze manier te vervangen. Hier zijn de twee verschillende methoden om de gloeilamp van het mistvoorlicht van uw Kia Xceed te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw Kia Xceed door te gaan: De eerste benadering is dat u zich onder uw voertuig plaatst, aarzel niet om het met een krik op te tillen als u niet genoeg ruimte onder de bumper heeft. Eenmaal onder het voertuig, hoeft u alleen maar de clips te verwijderen van de plastic schoen die uw motor bedekt en die op uw bumper rust, u hebt toegang tot het mistlampblok van uw Kia Xceed en hebt u niet meer (als je genoeg ruimte hebt) verwijder de plastic kap, verwijder de stekker, druk op het metalen deel om de lamp te verwijderen en vervang ten slotte de lamp van het mistvoorlicht van uw Kia Xceed

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Tweede oplossing: u kunt de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampblok van uw auto. Om dit te bereiken, krik uw voertuig op, verwijder de voorwielen, verwijder vervolgens uw wielkast met behulp van de daarvoor bestemde clips en voer hetzelfde proces uit als eerder uitgelegd om vervang de lamp van het mistlicht van uw Kia Xceed.

  Hoe de gloeilamp van de mistlampen voor van uw Kia Xceed vervangen door de bumper te verwijderen?

  We zullen nu kijken naar de omstandigheid waarin u door ruimtegebrek op uw automodel genoodzaakt bent om de bumper van uw Kia Xceed te verwijderen om toegang te krijgen tot de mistlamp vooraan van uw auto. Om dit te doen, moet u in eerste instantie de voorbumper van uw Kia Xceed verwijderen, denk niet twee keer na om ons volledige artikel te raadplegen om de exacte procedure te weten te komen, weet samen te vatten, dat u een torx-sleutel nodig heeft en dat u om schroeven onder uw motorkap, in uw wielkasten en onder uw voertuig te verwijderen. Nadat de bumper is verwijderd, hoeft u alleen maar toegang te krijgen tot het mistlampblok vooraan en de mistlampgloeilamp op uw Kia Xceed te vervangen op dezelfde manier als eerder vermeld.

  Hoe de gloeilamp van het mistachterlicht op uw Kia Xceed vervangen?

  Eindelijk, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto de methode is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om deze lamp te kunnen vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achterklep van de koplampunit los van uw Kia Xceed.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft ontdekt, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Plaats uw nieuwe mistachterlichtlamp in het koplampblok van uw Kia Xceed
  • Zet alles weer terug

  Controleer of uw mistlampen weer goed werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Als je meer tutorials over de Kia Xceed wilt, ga dan naar onze Kia Xceed-categorie.

Weiterlesen:
Remlicht Kia Xceed blijft branden, wat te doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector