Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de mistlamp op mijn Land Rover Defender vervangen?

Het maakt niet uit of het voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controles of voor uw portemonnee, ervoor zorgen dat uw koplampen constant werken is erg belangrijk. In feite zijn gloeilampen slijtdelen die na een tijdje natuurlijk doorbranden en als gevolg daarvan moeten worden vervangen. Je bent vrijwel zeker in dit artikel omdat een van je koplampen is doorgebrand en je je zorgen maakt over hoe de lamp van de mistlampen op uw Land Rover Defender te vervangen, hebben we dit artikel gemaakt om u te helpen deze bewerking zelf uit te voeren en hoeft u niet naar uw reparatiewerkplaats te gaan. Ten eerste bekijken we hoe u de gloeilamp van het mistachterlicht van uw Land Rover Defender kunt vervangen en ten tweede hoe u de gloeilamp van het mistachterlicht van uw auto kunt vervangen.

Hoe vervang ik het lampje van de mistlampen voor op mijn Land Rover Defender?

We beginnen dit artikel met de het vervangen van de mistlamp voor van uw Land Rover Defender, onthoud dat, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw auto, dit misschien niet het exacte proces is dat u moet gebruiken, daarom gaan we u de twee meest voorkomende oplossingen geven om de mistlamp vooraan van uw auto te vervangen.

Vervang de gloeilamp van het mistlicht voor van uw Land Rover Defender zonder de bumper te verwijderen.

De eerste optie is dat we de lamp verwisselen zonder de bumper van uw auto te verwijderen. Hoewel deze aanpak het minst ingewikkeld is, is er geen garantie dat u het op uw voertuig kunt uitvoeren. Afhankelijk van de opties en het bouwjaar is er bij sommige modellen zelfs niet genoeg ruimte om de lamp op deze manier te vervangen. Hier zijn de twee verschillende methoden om de gloeilamp van de mistlampen voor van uw Land Rover Defender te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw Land Rover Defender te gaan: Eerste techniek: u gaat onder uw voertuig staan, aarzel niet om het met een krik op te tillen als u niet genoeg ruimte onder de bumper heeft. Eenmaal onder het voertuig hoeft u alleen maar de clips te verwijderen van de plastic schoen die uw motor beschermt en die op uw bumper rust, u hebt toegang tot het mistlichtblok van uw Land Rover Defender en u hebt geen meer (als je genoeg ruimte hebt) verwijder de plastic kap, maak de stekker los, druk op het metalen deel om de lamp te verwijderen en vervang ten slotte de lamp van het mistlicht voor van uw Land Rover Defender

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Tweede alternatief, u kunt de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampblok van uw auto. Om dit te bereiken, krik uw voertuig op, verwijder de voorwielen, verwijder vervolgens uw wielkast met behulp van de daarvoor bestemde clips en voer dezelfde handeling uit als hierboven beschreven om vervang de lamp van het mistlicht van uw Land Rover Defender.

  Hoe de gloeilamp van de mistlampen voor van uw Land Rover Defender vervangen door de bumper te verwijderen?

  We zullen nu kijken naar het geval waarin u door gebrek aan ruimte op uw automodel genoodzaakt bent om de bumper van uw Land Rover Defender te verwijderen om toegang te krijgen tot de mistlamp vooraan van uw auto. Om dit te doen, moet u eerst de voorbumper van uw Land Rover Defender verwijderen, aarzel niet om ons volledige artikel te bekijken om de exacte techniek te weten te komen, samen te vatten, dat u een torx-sleutel nodig heeft, en dat u schroeven onder uw kap, in uw wielkasten en onder uw voertuig zult moeten verwijderen. Nadat de bumper is verwijderd, hoeft u alleen maar toegang te krijgen tot het mistlampblok voor en de lamp van de mistlamp op uw Land Rover Defender te vervangen op dezelfde manier als hierboven vermeld.

  Hoe de gloeilamp van het mistachterlicht op uw Land Rover Defender vervangen?

  Eindelijk, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto het proces is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om deze lamp te vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achterkant van de koplampunit los van uw Land Rover Defender.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft ontdekt, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Plaats uw nieuwe mistachterlichtlamp in het koplampblok van uw Land Rover Defender
  • Zet alles weer terug

  Onderzoek of uw mistlampen weer correct werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Kijk voor meer tips over de Land Rover Defender in de categorie Land Rover Defender.

Weiterlesen:
Hoe vervang ik de batterij van mijn Land Rover Defender-sleutelkaart?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector