Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de mistlamp op mijn Land Rover Discovery vervangen?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische controles of voor uw portemonnee, het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw koplampen echt werken. In werkelijkheid zijn lampen aan slijtage onderhevige onderdelen die na verloop van tijd onvermijdelijk zullen doorbranden en dus moeten worden vervangen. Je bent waarschijnlijk in dit artikel omdat een van je koplampen is doorgebrand en je vraagt ​​je af hoe de lamp van de mistlampen op uw Land Rover Discovery te vervangen?, hebben we deze inhoud geschreven en gepubliceerd om u te helpen deze procedure zelf uit te voeren en hoeft u niet naar uw reparatiewerkplaats te gaan. Om te beginnen zullen we kijken naar het vervangen van de gloeilamp van het mistachterlicht van uw Land Rover Discovery en vervolgens hoe u de gloeilamp van het mistachterlicht van uw auto kunt vervangen.

Hoe vervang ik het lampje van de mistlampen voor op mijn Land Rover Discovery?

We beginnen deze inhoud met de het vervangen van de mistlamp voor van uw Land Rover Discovery, Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw auto, dit misschien niet het exacte proces is dat u moet gebruiken, daarom gaan we u de twee meest traditionele oplossingen geven om de mistlamp vooraan van uw voertuig te vervangen.

Vervang de lamp van het mistlicht voor van uw Land Rover Discovery zonder de bumper te verwijderen.

Als eerste methode zullen we de lamp verwisselen zonder de bumper van uw auto te demonteren. Desalniettemin is deze aanpak de eenvoudigste, er is geen garantie dat u deze op uw voertuig kunt uitvoeren. In werkelijkheid is er, afhankelijk van de opties en het jaar, op sommige modellen niet genoeg ruimte om de lamp op deze manier te vervangen. Hier zijn de twee verschillende technieken om de gloeilamp van de mistlampen voor van uw Land Rover Discovery te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw Land Rover Discovery door te gaan: De eerste benadering is dat u zich onder uw voertuig plaatst, aarzel niet om het met een krik op te tillen als u niet genoeg ruimte onder de bumper heeft. Eenmaal onder het voertuig hoeft u alleen maar de clips te verwijderen van de plastic schoen die uw motorunit beschermt en die op uw bumper rust, u hebt toegang tot het mistlichtblok van uw Land Rover Discovery en u hoeft niet meer (als je genoeg ruimte hebt) verwijder de plastic kap, trek de stekker uit het stopcontact, druk op het metalen gedeelte om de lamp te verwijderen en verwissel tenslotte de lamp van het mistvoorlicht van uw Land Rover Discovery

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Tweede alternatief, u kunt de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampblok van uw auto. Om dit te bereiken, tilt u uw voertuig op, verwijdert u de voorwielen en verwijdert u vervolgens uw wielkast met behulp van de daarvoor bestemde clips en voert u dezelfde procedure uit als hierboven beschreven om vervang de lamp van het mistlicht van uw Land Rover Discovery.

  Hoe de gloeilamp van het mistlicht voor van uw Land Rover Discovery vervangen door de bumper te verwijderen?

  We zullen nu kijken naar het geval waarin u door gebrek aan ruimte op uw automodel genoodzaakt bent om de bumper van uw Land Rover Discovery te verwijderen om toegang te krijgen tot de mistlamp vooraan van uw auto. Om dit te bereiken, moet u eerst de voorbumper van uw Land Rover Discovery verwijderen, aarzel niet om onze volledige gids te lezen om het exacte proces te kennen, samen te vatten, dat u een torx-sleutel nodig heeft en dat u moet u schroeven onder uw motorkap, in uw wielkasten en onder uw voertuig verwijderen. Nadat de bumper is verwijderd, hoeft u alleen maar toegang te krijgen tot het mistlampblok voor en de lamp van de mistlamp op uw Land Rover Discovery te vervangen volgens dezelfde procedure als hierboven vermeld.

  Hoe de gloeilamp van het mistachterlicht op uw Land Rover Discovery vervangen?

  Eindelijk, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto het proces is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om deze lamp te vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achterkant van de koplampunit los van uw Land Rover Discovery.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Plaats uw nieuwe mistachterlichtlamp in het koplampblok van uw Land Rover Discovery
  • Zet alles weer terug

  Onderzoek of uw mistlampen weer goed werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Als u nog vragen heeft over de Land Rover Discovery, aarzel dan niet om onze categorie Land Rover Discovery te raadplegen.

Weiterlesen:
Hoe zet ik de airconditioning op een Land Rover Discovery aan?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector