Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de mistlamp op mijn Lexus UX vervangen?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische controles of voor uw budget, het is van fundamenteel belang dat uw koplampen constant functioneel zijn. De realiteit is dat gloeilampen auto-onderdelen slijten die na een tijdje onvermijdelijk zullen doorbranden en als gevolg daarvan moeten worden vervangen. Je bent waarschijnlijk op deze pagina omdat een van je koplampen is doorgebrand en je wilt het weten hoe de lamp van de mistlampen op uw Lexus UX te vervangen, hebben we de inhoud van dit artikel geschreven om u te helpen dit proces alleen te doen en niet naar uw monteur te gaan. Allereerst bekijken we hoe u de gloeilamp van het mistachterlicht van uw Lexus UX kunt vervangen en vervolgens hoe u de gloeilamp van het mistachterlicht van uw auto kunt vervangen.

Hoe vervang ik de gloeilamp van het mistlicht voor op mijn Lexus UX?

We beginnen de inhoud van dit artikel met de het vervangen van de mistlamp voorlamp van uw Lexus UX, Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw auto, het misschien niet dezelfde techniek is om te gebruiken, daarom gaan we u de twee meest klassieke technieken geven om de voorste mistlamp van uw auto te vervangen.

Vervang de gloeilamp van het mistlicht voor van uw Lexus UX zonder de bumper te verwijderen.

De eerste optie is dat we de lamp verwisselen zonder de bumper van uw auto te demonteren. Niettemin is deze techniek de eenvoudigste, er is geen garantie dat u deze op uw auto kunt uitvoeren. De realiteit is dat, afhankelijk van de opties en het jaartal, er bij sommige modellen niet genoeg ruimte is om de lamp op deze manier te vervangen. Hier zijn de twee verschillende technieken om de gloeilamp van het mistvoorlicht van uw Lexus UX te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw Lexus UX te gaan: Eerste benadering, je gaat jezelf onder je auto plaatsen, aarzel niet om hem op te tillen met een krik als je niet genoeg ruimte onder de bumper hebt. Eenmaal onder de auto hoeft u alleen maar de clips te verwijderen van de plastic schoen die uw motoreenheid bedekt en die op uw bumper rust, u hebt toegang tot het mistlichtblok van uw Lexus UX en u hebt geen meer (als je genoeg ruimte hebt) verwijder de plastic afdekking, verwijder de stekker, druk op het metalen deel om de lamp te verwijderen en vervang ten slotte de gloeilamp van het mistvoorlicht van uw Lexus UX

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Tweede alternatief, u kunt de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampblok van uw auto. Om dit te bereiken, krik uw auto op, verwijder de voorwielen, verwijder vervolgens uw wielkast met behulp van de hiervoor bestemde clips en voer hetzelfde proces uit als eerder beschreven om vervang de lamp van het mistlicht van uw Lexus UX.

  Hoe de gloeilamp van het mistlicht voor van uw Lexus UX vervangen door de bumper te verwijderen?

  We zullen nu kijken naar het geval waarin u door gebrek aan ruimte op uw automodel genoodzaakt bent om de bumper van uw Lexus UX te verwijderen om toegang te krijgen tot de mistlamp vooraan van uw auto. Om dit te doen, moet u eerst de voorbumper van uw Lexus UX verwijderen, denk niet twee keer na om onze volledige richtlijn te raadplegen om de exacte procedure te kennen, weet samen te vatten, dat u een torx-sleutel nodig heeft en dat u verwijder schroeven onder uw motorkap, in uw wielkasten en onder uw auto. Nadat de bumper is verwijderd, hoeft u alleen maar toegang te krijgen tot het mistlampblok voor en de lamp van de mistlamp op uw Lexus UX te vervangen op dezelfde manier als eerder vermeld.

  Hoe de gloeilamp van het mistachterlicht op uw Lexus UX vervangen?

  Eindelijk, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto de techniek is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om deze lamp te vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achterkant van de koplampunit los van uw Lexus UX.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Plaats uw nieuwe mistachterlichtlamp in het koplampblok van uw Lexus UX
  • Zet alles weer op zijn plaats

  Controleer of uw mistlampen weer goed werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Als u nog vragen heeft over de Lexus UX, aarzel dan niet om onze Lexus UX-categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Hoe parkeersensoren op Lexus UX installeren?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector