Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de mistlamp van mijn Land Rover Discovery Sport vervangen?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische controle of voor uw portemonnee, het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw koplampen echt functioneel zijn. De realiteit is dat lampen onderdelen zijn die aan slijtage onderhevig zijn en die na verloop van tijd vanzelfsprekend zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. U bevindt zich waarschijnlijk in dit artikel omdat een van uw koplampen is doorgebrand en u vraagt ​​zich af hoe u de gloeilamp van de mistlampen op uw Land Rover Discovery Sport vervangt, we hebben deze inhoudspagina geplaatst om u te helpen dit proces zelf uit te voeren en niet naar uw monteur te hoeven gaan. Allereerst kijken we naar het vervangen van de gloeilamp van de mistachterlicht van uw Land Rover Discovery Sport en vervolgens naar het vervangen van de gloeilamp van de mistachterlicht van uw auto.

Hoe kan ik de mistvoorlamp van mijn Land Rover Discovery Sport vervangen?

We beginnen deze inhoudspagina met de het vervangen van de mistvoorlamp van uw Land Rover Discovery Sport, Houd er rekening mee dat het, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw auto, misschien niet dezelfde methode is om te gebruiken, daarom gaan we u de twee meest traditionele strategieën geven om de mistlamp vooraan van uw auto te vervangen.

Vervang de mistvoorlamp van uw Land Rover Discovery Sport zonder de bumper te verwijderen.

Eerste methode, we zullen de lamp vervangen zonder de bumper van uw auto te verwijderen. Niettemin is deze methode de eenvoudigste, er is geen garantie dat u deze op uw voertuig kunt uitvoeren. De realiteit is dat, op basis van de opties en het jaar, op sommige modellen er niet genoeg ruimte is om de lamp met deze methode te vervangen. Dit zijn de twee verschillende technieken om de mistvoorlamp van uw Land Rover Discovery Sport te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw Land Rover Discovery Sport te gaan: Eerste nadering, u plaatst uzelf onder uw voertuig, aarzel niet om het op te tillen met een krik als u niet genoeg ruimte onder de bumper heeft. Eenmaal onder het voertuig hoeft u alleen maar de clips van de plastic schoen te verwijderen die uw motoreenheid bedekt en die op uw bumper rust, u heeft toegang tot het mistlichtblok van uw Land Rover Discovery Sport en u zult niet meer hebben (als je genoeg ruimte hebt) verwijder de plastic kap, maak de stekker los, druk op het metalen deel om de lamp te verwijderen en vervang tenslotte de mistvoorlamp van uw Land Rover Discovery Sport

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Tweede oplossing: u kunt de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampblok van uw auto. Om dit mogelijk te maken, tilt u uw voertuig op, verwijdert u de voorwielen en verwijdert u vervolgens uw wielkast met behulp van de daarvoor bestemde clips en voert u hetzelfde proces uit als eerder beschreven om vervang de lamp van het mistlicht van uw Land Rover Discovery Sport.

  Hoe de mistlamp voor van uw Land Rover Discovery Sport vervangen door de bumper te verwijderen?

  We zullen nu kijken naar de omstandigheid waarin u door gebrek aan ruimte op uw automodel genoodzaakt bent om de bumper van uw Land Rover Discovery Sport te verwijderen om toegang te krijgen tot de mistlamp vooraan van uw auto. Om dit te bereiken, moet u in eerste instantie de voorbumper van uw Land Rover Discovery Sport verwijderen, aarzel niet om onze volledige instructie te doorbladeren om de exacte werking te achterhalen, weet samen te vatten, dat u een torx-sleutel nodig heeft en dat u moet u schroeven onder uw motorkap, in uw wielkasten en onder uw voertuig verwijderen. Nadat de bumper is verwijderd, hoeft u alleen maar toegang te krijgen tot het mistlampblok voor en de lamp van de mistlamp op uw Land Rover Discovery Sport te vervangen op dezelfde manier als eerder beschreven.

  Hoe de mistachterlamp van uw Land Rover Discovery Sport vervangen?

  Om te eindigen, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto de methode is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om deze lamp te vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achterkant van de koplampunit los van uw Land Rover Discovery Sport.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Plaats uw nieuwe mistachterlicht in het koplampblok van uw Land Rover Discovery Sport
  • Zet alles weer op zijn plaats

  Controleer of uw mistlampen weer correct werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Als u nog vragen heeft over de Land Rover Discovery Sport, aarzel dan niet om onze categorie Land Rover Discovery Sport te raadplegen.

Weiterlesen:
Land Rover Discovery die sterft tijdens het rijden
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector