Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de mistlamp van mijn Land Rover Evoque vervangen?

Of het nu gaat om uw persoonlijke veiligheid, de technische controle of uw portemonnee, het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw koplampen altijd aan het werk zijn. De realiteit is dat gloeilampen auto-onderdelen dragen die na verloop van tijd duidelijk zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. U bevindt zich waarschijnlijk op deze pagina omdat een van uw koplampen is doorgebrand en u vraagt ​​zich af hoe u de gloeilamp van de mistlampen op uw Land Rover Evoque vervangthebben we de inhoud van dit artikel geschreven en gepubliceerd om u te helpen deze procedure zelf uit te voeren en niet naar uw autotechnicus te hoeven gaan. Allereerst kijken we naar het vervangen van de gloeilamp van de mistachterlicht van uw Land Rover Evoque en vervolgens naar het vervangen van de gloeilamp van de mistachterlicht van uw auto.

Hoe kan ik de mistvoorlamp van mijn Land Rover Evoque vervangen?

We beginnen de inhoud van dit artikel met de het vervangen van de mistvoorlamp van uw Land Rover Evoque, u moet weten dat, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw auto, dit misschien niet de exacte techniek is die u moet gebruiken, daarom gaan we u de twee meest gebruikelijke manieren geven om de mistlamp vooraan van uw auto te vervangen.

Vervang de mistvoorlamp van uw Land Rover Evoque zonder de bumper te verwijderen.

Eerste techniek, we vervangen de lamp zonder de bumper van uw auto te demonteren. Hoewel deze aanpak het minst moeilijk is, is er geen garantie dat u deze op uw auto kunt uitvoeren. De realiteit is, in overeenstemming met de opties en het jaar, dat er op sommige modellen niet genoeg ruimte is om de lamp met deze methode te vervangen. Dit zijn de twee verschillende oplossingen om de mistvoorlamp van uw Land Rover Evoque te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw Land Rover Evoque te gaan: Bij de eerste nadering plaatst u uzelf onder uw auto, aarzel niet om deze met een krik op te tillen als u niet genoeg ruimte onder de bumper heeft. Eenmaal onder de auto hoeft u alleen maar de clips van de plastic schoen te verwijderen die uw motormotor beschermt en die op uw bumper rust, u heeft toegang tot het mistlichtblok van uw Land Rover Evoque en u hoeft niet meer (als je genoeg ruimte hebt) verwijder het plastic kapje, maak de stekker los, druk op het metalen deel om de lamp te verwijderen en vervang tenslotte de mistlamp voor van uw Land Rover Evoque

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Als tweede alternatief kunt u de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampblok van uw auto. Om dit te doen, krikt u uw auto op, verwijdert u de voorwielen, verwijdert u vervolgens uw wielkast met de daarvoor bestemde clips en voert u dezelfde procedure uit als eerder vermeld om vervang de lamp van het mistlicht van uw Land Rover Evoque.

  Hoe de mistvoorlamp van uw Land Rover Evoque vervangen door de bumper te verwijderen?

  We zullen nu het geval bekijken waarin u door ruimtegebrek op uw automodel genoodzaakt bent om de bumper van uw Land Rover Evoque te verwijderen om toegang te krijgen tot de mistlamp vooraan van uw auto. Om dit te doen, moet u eerst de voorbumper van uw Land Rover Evoque verwijderen, aarzel niet om ons volledige artikel te lezen om de exacte werking te kennen, weet samen te vatten, dat u een torx-sleutel nodig heeft en dat u om schroeven onder uw kap, in uw wielkasten en onder uw auto te verwijderen. Nadat de bumper is verwijderd, hoeft u alleen maar toegang te krijgen tot het mistlampblok voor en de mistlampgloeilamp op uw Land Rover Evoque te vervangen volgens dezelfde procedure als eerder vermeld.

  Hoe de mistachterlamp van uw Land Rover Evoque vervangen?

  Eindelijk, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto de techniek is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om deze lamp te vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achtercover van de koplampunit los van uw Land Rover Evoque.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Steek uw nieuwe mistachterlicht in het koplampblok van uw Land Rover Evoque
  • Zet alles weer op zijn plaats

  Controleer of uw mistlampen weer correct werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Als u meer handleidingen over de Land Rover Evoque wilt, ga dan naar onze categorie Land Rover Evoque.

Weiterlesen:
Hoe het riemalarm op Land Rover Evoque uitschakelen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector