Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de mistlamp van mijn Land Rover Range Rover Sport vervangen?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische keuringen of voor uw budget, het is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat uw koplampen constant efficiënt zijn. Lampen dragen eigenlijk auto-onderdelen die na verloop van tijd onvermijdelijk doorbranden en bijgevolg moeten worden vervangen. U bevindt zich waarschijnlijk op deze pagina omdat een van uw koplampen is doorgebrand en u zich zorgen maakt hoe u de gloeilamp van de mistlampen op uw Land Rover Range Rover Sport vervangthebben we de inhoud van dit artikel geschreven en gepubliceerd om u te helpen dit proces zonder hulp uit te voeren en niet naar uw monteur te hoeven gaan. Om te beginnen zullen we kijken naar het vervangen van de gloeilamp van de mistachterlicht van uw Land Rover Range Rover Sport en vervolgens hoe u de gloeilamp van de mistachterlicht van uw auto kunt vervangen.

Hoe kan ik de mistvoorlamp van mijn Land Rover Range Rover Sport vervangen?

We beginnen de inhoud van dit artikel met de het vervangen van de mistvoorlamp van uw Land Rover Range Rover Sport, Houd er rekening mee dat het, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw auto, misschien niet dezelfde methode is om te gebruiken, daarom gaan we u de twee meest traditionele strategieën geven om de mistlamp vooraan van uw auto te vervangen.

Vervang de mistvoorlamp van uw Land Rover Range Rover Sport zonder de bumper te verwijderen.

Eerste methode, we zullen de lamp vervangen zonder de bumper van uw auto te verwijderen. Ondanks dat deze techniek het minst moeilijk is, is er geen garantie dat u deze op uw auto kunt uitvoeren. Eigenlijk, bepaald door de opties en het jaar, is er op sommige modellen niet genoeg ruimte om de lamp op deze manier te vervangen. Dit zijn de twee verschillende oplossingen om de mistvoorlamp van uw Land Rover Range Rover Sport te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw Land Rover Range Rover Sport te gaan: Eerste nadering, u plaatst uzelf onder uw auto, aarzel niet om hem op te tillen met een krik als u niet genoeg ruimte onder de bumper heeft. Eenmaal onder de auto hoeft u alleen maar de clips te verwijderen van de plastic schoen die uw motoreenheid bedekt en die op uw bumper rust, u heeft toegang tot het mistlichtblok van uw Land Rover Range Rover Sport en u zult niet meer hebben (als je genoeg ruimte hebt) verwijder de plastic kap, maak de stekker los, druk op het metalen deel om de lamp te verwijderen en verwissel ten slotte de mistlamp voor van uw Land Rover Range Rover Sport

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Tweede optie: u kunt de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampblok van uw auto. Om dit te bereiken, krikt u uw auto op, verwijdert u de voorwielen, verwijdert u vervolgens uw wielkast met behulp van de daarvoor bestemde clips en voert u hetzelfde proces uit als hierboven vermeld om vervang de gloeilamp van het mistlicht van uw Land Rover Range Rover Sport.

  Hoe de mistvoorlamp van uw Land Rover Range Rover Sport vervangen door de bumper te verwijderen?

  We gaan nu kijken naar het geval waarin u door ruimtegebrek op uw automodel genoodzaakt bent om de bumper van uw Land Rover Range Rover Sport te verwijderen om toegang te krijgen tot de mistlamp vooraan van uw auto. Om dit te doen, moet u eerst de voorbumper van uw Land Rover Range Rover Sport verwijderen, aarzel niet om onze complete gids te lezen om de exacte werking te kennen, samen te vatten, dat u een torx-sleutel nodig heeft en dat u zult schroeven onder uw motorkap, in uw wielkasten en onder uw auto moeten verwijderen. Nadat de bumper is verwijderd, hoeft u alleen maar toegang te krijgen tot het mistlampblok voor en de gloeilamp van de mistlamp op uw Land Rover Range Rover Sport te vervangen volgens dezelfde procedure als hierboven beschreven.

  Hoe de mistachterlamp van uw Land Rover Range Rover Sport vervangen?

  Eindelijk, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto de methode is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om deze lamp te vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achterkant van de koplamp los van uw Land Rover Range Rover Sport.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Plaats uw nieuwe mistachterlicht in het koplampblok van uw Land Rover Range Rover Sport
  • Zet alles weer op zijn plaats

  Controleer of uw mistlampen weer correct werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Kijk voor meer tips over de Land Rover Range Rover Sport in de categorie Land Rover Range Rover Sport.

Weiterlesen:
Stoel zit Land Rover Range Rover Sport vast
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector