Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de mistlamp van mijn Land Rover Range Rover vervangen?

Of het nu voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controle of voor uw portemonnee, het is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat uw koplampen altijd werken. Lampen zijn eigenlijk slijtende onderdelen die na verloop van tijd onvermijdelijk zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. U bevindt zich waarschijnlijk op deze pagina omdat een van uw koplampen is doorgebrand en u zich zorgen maakt hoe u de gloeilamp van de mistlampen op uw Land Rover Range Rover vervangt, hebben we deze inhoudspagina gemaakt om u te helpen dit proces zelf uit te voeren en niet naar uw reparatiewerkplaats te hoeven gaan. Eerst kijken we naar het vervangen van de gloeilamp van de mistachterlicht van uw Land Rover Range Rover en vervolgens naar het vervangen van de gloeilamp van de mistachterlicht van uw auto.

Hoe kan ik de mistvoorlamp van mijn Land Rover Range Rover vervangen?

We beginnen deze inhoudspagina met de het vervangen van de mistvoorlamp van uw Land Rover Range Rover, Onthoud dat, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw auto, het misschien niet dezelfde techniek is om te gebruiken, daarom gaan we u de twee meest traditionele strategieën geven om de mistlamp vooraan van uw auto te vervangen.

Vervang de mistvoorlamp van uw Land Rover Range Rover zonder de bumper te verwijderen.

Eerste oplossing, we zullen de lamp vervangen zonder de bumper van uw auto te verwijderen. Hoewel deze techniek de eenvoudigste is, is er geen garantie dat u deze in uw auto kunt uitvoeren. Volgens de opties en het jaar is er op sommige modellen niet genoeg ruimte om de lamp met deze methode te vervangen. Dit zijn de twee verschillende oplossingen om de mistvoorlamp van uw Land Rover Range Rover te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw Land Rover Range Rover te gaan: Eerste techniek, je gaat jezelf positioneren onder je auto, aarzel niet om hem op te tillen met een krik als je niet genoeg ruimte onder de bumper hebt. Eenmaal onder de auto hoeft u alleen maar de clips te verwijderen van de plastic schoen die uw motor bedekt en die op uw bumper rust, u heeft toegang tot het mistlichtblok van uw Land Rover Range Rover en u hoeft niet meer (als je genoeg ruimte hebt) verwijder het plastic kapje, trek de stekker uit het stopcontact, druk op het metalen deel om de lamp te verwijderen en verwissel ten slotte de mistvoorlamp van uw Land Rover Range Rover

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Als tweede alternatief kunt u de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampblok van uw auto. Om dit te doen, krikt u uw auto op, verwijdert u de voorwielen, verwijdert u vervolgens uw wielkast met de daarvoor bestemde clips en voert u hetzelfde proces uit als eerder vermeld om vervang de lamp van het mistlicht van uw Land Rover Range Rover.

  Hoe de mistvoorlamp van uw Land Rover Range Rover vervangen door de bumper te verwijderen?

  We zullen nu kijken naar de omstandigheid waarin u door ruimtegebrek op uw automodel genoodzaakt bent om de bumper van uw Land Rover Range Rover te verwijderen om toegang te krijgen tot de mistlamp vooraan van uw auto. Om dit te doen, moet u eerst de voorbumper van uw Land Rover Range Rover verwijderen, denk niet twee keer na om ons volledige artikel te bekijken om de exacte werking te weten te komen, weet samen te vatten, dat u een torx-sleutel nodig heeft, en dat je schroeven onder je motorkap, in je wielkasten en onder je auto zult moeten verwijderen. Nadat de bumper is verwijderd, hoeft u alleen maar toegang te krijgen tot het mistlampblok voor en de lamp van de mistlamp op uw Land Rover Range Rover te vervangen op dezelfde manier als eerder vermeld.

  Hoe de mistachterlamp van uw Land Rover Range Rover vervangen?

  Eindelijk, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto de techniek is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om deze lamp te vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achtercover van de koplampunit los van uw Land Rover Range Rover.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft ontdekt, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Steek uw nieuwe mistachterlicht in het koplampblok van uw Land Rover Range Rover
  • Zet alles weer terug

  Controleer of uw mistlampen weer correct werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Als je meer handleidingen over de Land Rover Range Rover wilt, ga dan naar onze Land Rover Range Rover-categorie.

Weiterlesen:
Hoe verwissel ik de richtingaanwijzer van mijn Land Rover Range Rover?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector