Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de mistlamp van mijn Lexus CT vervangen?

Of het nu gaat om uw persoonlijke veiligheid, de technische controle of uw portemonnee, het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw koplampen constant werken. De realiteit is dat lampen slijtende onderdelen zijn die na verloop van tijd vanzelfsprekend zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. Je bent waarschijnlijk hier omdat een van je koplampen is doorgebrand en je wilt het weten hoe u de gloeilamp van de mistlampen op uw Lexus CT vervangthebben we deze inhoud geschreven om u te helpen deze procedure zonder hulp uit te voeren en niet naar uw reparatiewerkplaats te hoeven gaan. Allereerst zullen we kijken naar het vervangen van de mistlamp voor van uw Lexus CT en vervolgens hoe u de gloeilamp van de mistachterlicht van uw auto kunt vervangen.

Hoe kan ik de mistvoorlamp van mijn Lexus CT vervangen?

We beginnen deze inhoud met de het vervangen van de mistvoorlamp van uw Lexus CT, u moet weten dat, op basis van het jaar en de afwerking van uw auto, dit misschien niet de exacte techniek is die u moet gebruiken, daarom gaan we u de twee meest gebruikelijke methoden geven om de mistlamp vooraan van uw auto te vervangen.

Vervang de mistvoorlamp van uw Lexus CT zonder de bumper te verwijderen.

Eerste oplossing, we verwisselen de lamp zonder de bumper van uw auto te demonteren. Ondanks dat deze techniek het gemakkelijkst is, is er geen garantie dat u deze op uw voertuig kunt uitvoeren. De realiteit is, afhankelijk van de opties en het jaar, dat er op sommige modellen niet genoeg ruimte is om de lamp op deze manier te vervangen. Dit zijn de twee verschillende technieken om de mistvoorlamp van uw Lexus CT te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw Lexus CT te gaan: Eerste nadering, u plaatst uzelf onder uw voertuig, aarzel niet om het op te tillen met een krik als u niet genoeg ruimte onder de bumper heeft. Eenmaal onder de auto hoeft u alleen nog maar de clips te verwijderen van de plastic schoen die uw motormotor beschermt en die op uw bumper rust, u heeft toegang tot het mistlichtblok van uw Lexus CT en u heeft er geen meer (als je genoeg ruimte hebt) verwijder de plastic kap, trek de stekker uit het stopcontact, druk op het metalen deel om de lamp te verwijderen en verwissel ten slotte de mistvoorlamp van uw Lexus CT

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Als tweede alternatief kunt u de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampblok van uw auto. Om dit te doen, tilt u uw voertuig op, verwijdert u de voorwielen en verwijdert u vervolgens uw wielkast met de daarvoor bestemde clips en volgt u dezelfde procedure als eerder beschreven om vervang de lamp van het mistlicht van uw Lexus CT.

  Hoe de mistvoorlamp van uw Lexus CT vervangen door de bumper te verwijderen?

  We zullen nu het geval bekijken waarin u door gebrek aan ruimte op uw automodel genoodzaakt bent om de bumper van uw Lexus CT te verwijderen om toegang te krijgen tot de mistlamp vooraan van uw auto. Om dit te bereiken, moet u eerst de voorbumper van uw Lexus CT verwijderen, aarzel niet om onze complete gids te bekijken om het exacte proces te vinden, weet samen te vatten, dat u een torx-sleutel nodig heeft, en dat u schroeven onder uw motorkap, in uw wielkasten en onder uw voertuig zult moeten verwijderen. Nadat de bumper is verwijderd, hoeft u alleen maar toegang te krijgen tot het mistlampblok en de mistlampgloeilamp op uw Lexus CT te vervangen volgens dezelfde procedure als eerder beschreven.

  Hoe de mistachterlamp van uw Lexus CT vervangen?

  Om te eindigen, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto de techniek is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die je moet volgen om deze lamp te vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achtercover van de koplampunit los van uw Lexus CT.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Plaats uw nieuwe mistachterlicht in het koplampblok van uw Lexus CT
  • Zet alles weer op zijn plaats

  Controleer of uw mistlampen weer goed werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Als u meer handleidingen over de Lexus CT wilt, ga dan naar onze Lexus CT-categorie.

Weiterlesen:
Waar vind ik de zekering van de airconditioner op Lexus CT?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector