Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de mistlamp van mijn Lexus ES vervangen?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische controles of voor uw portemonnee, het is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat uw koplampen altijd werken. De realiteit is dat lampen slijtende onderdelen zijn die na verloop van tijd onvermijdelijk zullen doorbranden en bijgevolg moeten worden vervangen. U bevindt zich waarschijnlijk op deze pagina omdat een van uw koplampen is doorgebrand en u wilt het weten hoe u de gloeilamp van de mistlampen op uw Lexus ES vervangthebben we dit artikel gemaakt om u te helpen deze handeling zonder hulp uit te voeren en niet naar uw reparatiewerkplaats te hoeven gaan. Om te beginnen zullen we kijken naar het vervangen van de mistlamp voor van uw Lexus ES en vervolgens hoe u de gloeilamp van de mistachterlicht van uw auto kunt vervangen.

Hoe kan ik de mistvoorlamp van mijn Lexus ES vervangen?

We beginnen dit artikel met de het vervangen van de mistvoorlamp van uw Lexus ES, Houd er rekening mee dat dit, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw auto, misschien niet de exacte methode is die u moet gebruiken, daarom gaan we u de twee meest traditionele oplossingen geven om de mistlamp vooraan van uw auto te vervangen.

Vervang de mistvoorlamp van uw Lexus ES zonder de bumper te verwijderen.

Eerste oplossing, we zullen de lamp vervangen zonder de bumper van uw auto te verwijderen. Desalniettemin is deze aanpak het minst moeilijk, er is geen garantie dat u deze op uw voertuig kunt uitvoeren. De realiteit is dat, afhankelijk van de opties en het jaar, op sommige modellen niet genoeg ruimte is om de lamp op deze manier te vervangen. Dit zijn de twee verschillende methoden om de mistvoorlamp van uw Lexus ES te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw Lexus ES te gaan: Bij de eerste nadering positioneert u uzelf onder uw voertuig, aarzel niet om het op te tillen met een krik als u niet genoeg ruimte onder de bumper heeft. Eenmaal onder het voertuig hoeft u alleen maar de clips van de plastic schoen te verwijderen die uw motormotor beschermt en die op uw bumper rust, u heeft toegang tot het mistlichtblok van uw Lexus ES en u heeft er geen meer (als je genoeg ruimte hebt) verwijder het plastic kapje, trek de stekker uit het stopcontact, druk op het metalen deel om de lamp te verwijderen en vervang tot slot de mistlamp voor van uw Lexus ES

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Tweede optie: u kunt de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampblok van uw auto. Om dit voor elkaar te krijgen, tilt u uw voertuig op, verwijdert u de voorwielen, verwijdert u vervolgens uw wielkast met de daarvoor bestemde clips en voert u dezelfde handeling uit als eerder beschreven om vervang de lamp van het mistlicht van uw Lexus ES.

  Hoe de mistvoorlamp van uw Lexus ES vervangen door de bumper te verwijderen?

  We zullen nu kijken naar het geval waarin u door ruimtegebrek op uw automodel genoodzaakt bent om de bumper van uw Lexus ES te verwijderen om toegang te krijgen tot de mistlamp vooraan van uw auto. Om dit te doen, moet u in eerste instantie de voorbumper van uw Lexus ES verwijderen, aarzel niet om onze complete gids te raadplegen om de exacte werking te weten te komen, samen te vatten, dat u een torx-sleutel nodig heeft en dat u moet u schroeven onder uw motorkap, in uw wielkasten en onder uw voertuig verwijderen. Nadat de bumper is verwijderd, hoeft u alleen maar toegang te krijgen tot het mistlampblok voor en de mistlampgloeilamp op uw Lexus ES te vervangen op dezelfde manier als eerder vermeld.

  Hoe de mistachterlamp van uw Lexus ES vervangen?

  Eindelijk, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto de methode is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om deze lamp te vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achtercover van de koplampunit los van uw Lexus ES.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Steek uw nieuwe mistachterlicht in het koplampblok van uw Lexus ES
  • Zet alles weer terug

  Controleer of uw mistlampen weer goed werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Als u nog vragen heeft over de Lexus ES, aarzel dan niet om onze Lexus ES-categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Hoe Start Stop op Lexus ES uit te schakelen
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector