Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de mistlamp van mijn Lexus GS vervangen?

Ongeacht uw persoonlijke veiligheid, technische controle of uw portemonnee, is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat uw koplampen echt werken. De realiteit is dat gloeilampen auto-onderdelen dragen die na verloop van tijd duidelijk zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. Je bent hier vrijwel zeker omdat een van je koplampen is doorgebrand en je vraagt ​​je af hoe u de gloeilamp van de mistlampen op uw Lexus GS vervangthebben we dit artikel gepost om u te helpen deze handeling zelf uit te voeren en niet naar uw monteur te hoeven gaan. Eerst kijken we naar het vervangen van de gloeilamp van de mistachterlicht van uw Lexus GS en vervolgens naar het vervangen van de gloeilamp van de mistachterlicht van uw auto.

Hoe kan ik de mistvoorlamp van mijn Lexus GS vervangen?

We beginnen dit artikel met de het vervangen van de mistvoorlamp van uw Lexus GS, Houd er rekening mee dat dit, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw auto, misschien niet de exacte methode is om te gebruiken, daarom gaan we u de twee meest traditionele manieren geven om de mistlamp vooraan van uw auto te vervangen.

Vervang de mistvoorlamp van uw Lexus GS zonder de bumper te verwijderen.

Eerste optie, we zullen de lamp vervangen zonder de bumper van uw auto te verwijderen. Hoewel deze strategie het minst moeilijk is, is er geen garantie dat u deze in uw auto kunt uitvoeren. De realiteit is dat, afhankelijk van de opties en het jaar, op sommige modellen er niet genoeg ruimte is om de lamp hiermee te vervangen. Dit zijn de twee verschillende technieken om de mistvoorlamp van uw Lexus GS te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw Lexus GS door te gaan: Eerste techniek, je plaatst jezelf onder je auto, aarzel niet om hem op te tillen met een krik als je niet genoeg ruimte onder de bumper hebt. Eenmaal onder de auto hoeft u alleen maar de clips van de plastic schoen te verwijderen die uw motoreenheid bedekt en die op uw bumper rust, u heeft toegang tot het mistlichtblok van uw Lexus GS en u heeft er geen meer (als je genoeg ruimte hebt) verwijder de plastic kap, maak de stekker los, druk op het metalen deel om de lamp te verwijderen en verwissel ten slotte de mistlamp voor van uw Lexus GS

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Tweede oplossing: u kunt de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampblok van uw auto. Om dit te doen, tilt u uw auto op, verwijdert u de voorwielen en verwijdert u vervolgens uw wielkast met de daarvoor bestemde clips en voert u dezelfde handeling uit als eerder uitgelegd om vervang de lamp van het mistlicht van uw Lexus GS.

  Hoe de mistlamp voor van uw Lexus GS vervangen door de bumper te verwijderen?

  We zullen nu kijken naar de omstandigheid waarin u door gebrek aan ruimte op uw automodel genoodzaakt bent om de bumper van uw Lexus GS te verwijderen om toegang te krijgen tot de mistlamp vooraan van uw auto. Om dit te bereiken, moet u eerst de voorbumper van uw Lexus GS verwijderen, aarzel niet om onze volledige richtlijn te raadplegen om de exacte werking te weten, weet samen te vatten, dat u een torx-sleutel nodig heeft en dat u voor het verwijderen van schroeven onder uw motorkap, in uw wielkasten en onder uw auto. Nadat de bumper is verwijderd, hoeft u alleen nog maar bij het mistlampblok te komen en de mistlampgloeilamp op uw Lexus GS te vervangen op dezelfde manier als eerder vermeld.

  Hoe de mistachterlamp van uw Lexus GS vervangen?

  Om te eindigen, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto de methode is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om deze lamp te vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achtercover van de koplampunit los van uw Lexus GS.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Steek uw nieuwe mistachterlicht in het koplampblok van uw Lexus GS
  • Zet alles weer terug

  Controleer of uw mistlampen weer goed werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Om meer tips over de Lexus GS te ontdekken, neem een ​​kijkje in de categorie Lexus GS.

Weiterlesen:
Injectieprobleem Lexus GS, wat te doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector