Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de mistlamp van mijn Lexus GX vervangen?

Het maakt niet uit voor uw persoonlijke veiligheid, voor technische controle of voor uw portemonnee, het is uiterst belangrijk om er zeker van te zijn dat uw koplampen constant werken. De realiteit is dat lampen auto-onderdelen dragen die op de lange termijn onvermijdelijk zullen doorbranden en bijgevolg moeten worden vervangen. Je staat vrijwel zeker in dit artikel omdat een van je koplampen is doorgebrand en je vraagt ​​je af hoe u de gloeilamp van de mistlampen op uw Lexus GX vervangt, we hebben deze inhoudspagina gepost om u te helpen deze procedure zelf uit te voeren en niet naar uw monteur te hoeven gaan. Om te beginnen zullen we kijken naar het vervangen van de gloeilamp van de mistachterlicht van uw Lexus GX en vervolgens hoe u de gloeilamp van de mistachterlicht van uw auto kunt vervangen.

Hoe kan ik de mistvoorlamp van mijn Lexus GX vervangen?

We beginnen deze inhoudspagina met de het vervangen van de mistvoorlamp van uw Lexus GX, Houd er rekening mee dat dit, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw auto, misschien niet het exacte proces is dat u moet gebruiken, daarom gaan we u de twee meest traditionele manieren geven om de mistlamp vooraan van uw auto te vervangen.

Vervang de mistvoorlamp van uw Lexus GX zonder de bumper te verwijderen.

Eerste methode, we vervangen de lamp zonder de bumper van uw auto te verwijderen. Desalniettemin is deze methode het minst moeilijk, er is geen garantie dat u deze op uw auto kunt uitvoeren. De realiteit is dat, afhankelijk van de opties en het jaar, op sommige modellen niet genoeg ruimte is om de lamp op deze manier te vervangen. Dit zijn de twee verschillende oplossingen om de mistvoorlamp van uw Lexus GX te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw Lexus GX door te gaan: Eerste nadering, u plaatst uzelf onder uw auto, aarzel niet om hem op te tillen met een krik als u niet genoeg ruimte onder de bumper heeft. Eenmaal onder de auto hoeft u alleen maar de clips van de plastic schoen te verwijderen die uw motormotor bedekt en die op uw bumper rust, u heeft toegang tot het mistlichtblok van uw Lexus GX en u zult er geen hebben. meer (als je genoeg ruimte hebt) verwijder de plastic kap, verwijder de stekker, druk op het metalen deel om de lamp te verwijderen en verwissel ten slotte de mistlamp voor van uw Lexus GX

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Tweede optie: u kunt de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampblok van uw auto. Om dit te bereiken, tilt u uw auto op, verwijdert u de voorwielen en verwijdert u vervolgens uw wielkast met de daarvoor bestemde clips en volgt u dezelfde procedure als eerder uitgelegd vervang de lamp van het mistlicht van uw Lexus GX.

  Hoe de mistvoorlamp van uw Lexus GX vervangen door de bumper te verwijderen?

  We zullen nu kijken naar het geval waarin u door gebrek aan ruimte op uw automodel genoodzaakt bent om de bumper van uw Lexus GX te verwijderen om toegang te krijgen tot de mistlamp vooraan van uw auto. Om dit te doen, moet u eerst de voorbumper van uw Lexus GX verwijderen, aarzel niet om onze volledige gids door te bladeren om de exacte werking te kennen, samen te vatten, dat u een torx-sleutel nodig heeft en die u moet verwijderen schroeven onder je motorkap, in je wielkasten en onder je auto. Nadat de bumper is verwijderd, hoeft u alleen nog maar bij het mistlampblok vooraan te komen en de gloeilamp van de mistlamp op uw Lexus GX te vervangen op dezelfde manier als eerder vermeld.

  Hoe de mistachterlamp van uw Lexus GX vervangen?

  Eindelijk, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto het proces is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om deze lamp te kunnen vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achtercover van de koplampunit los van uw Lexus GX.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft ontdekt, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Plaats uw nieuwe mistachterlicht in het koplampblok van uw Lexus GX
  • Zet alles weer op zijn plaats

  Controleer of uw mistlampen weer goed werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Als je meer tutorials over de Lexus GX wilt, ga dan naar onze Lexus GX-categorie.

Weiterlesen:
Hoe een Lexus GX vergrendelen met een lege batterij?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector