Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de mistlamp van mijn Lexus IS vervangen?

Het maakt niet uit of het voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controle of voor uw portemonnee, het is uiterst belangrijk om ervoor te zorgen dat uw koplampen altijd efficiënt zijn. Lampen zijn in feite slijtende onderdelen die onvermijdelijk in de loop van de tijd zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. U bent vrijwel zeker op deze website omdat een van uw koplampen is doorgebrand en u zich zorgen maakt hoe u de gloeilamp van de mistlampen op uw Lexus IS vervangt, we hebben deze inhoudspagina geschreven om u te helpen dit proces zonder hulp uit te voeren en niet naar uw monteur te hoeven gaan. Allereerst zullen we kijken naar het vervangen van de mistlamp voor van uw Lexus IS en vervolgens hoe u de gloeilamp van de mistachterlicht van uw auto kunt vervangen.

Hoe kan ik de mistvoorlamp van mijn Lexus IS vervangen?

We beginnen deze inhoudspagina met de het vervangen van de mistvoorlamp van uw Lexus IS, Onthoud dat, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw auto, het misschien niet hetzelfde proces is om te gebruiken, daarom gaan we u de twee meest voorkomende oplossingen geven om de mistlamp vooraan van uw auto te vervangen.

Vervang de mistvoorlamp van uw Lexus IS zonder de bumper te verwijderen.

Eerste methode, we zullen de lamp vervangen zonder de bumper van uw auto te verwijderen. Desalniettemin is deze oplossing het gemakkelijkst, er is geen garantie dat u deze op uw auto kunt uitvoeren. Volgens de opties en het jaar is er op sommige modellen zelfs niet genoeg ruimte om de lamp met deze methode te vervangen. Dit zijn de twee verschillende methoden om de mistvoorlamp van uw Lexus IS te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw Lexus IS te gaan: Bij de eerste nadering plaatst u uzelf onder uw auto, aarzel niet om deze met een krik op te tillen als u niet genoeg ruimte onder de bumper heeft. Eenmaal onder de auto hoeft u alleen maar de clips van de plastic schoen te verwijderen die uw motor bedekt en die op uw bumper rust, u heeft toegang tot het mistlichtblok van uw Lexus IS en u zult er geen meer hebben. (als je genoeg ruimte hebt) verwijder het plastic kapje, trek de stekker uit het stopcontact, druk op het metalen deel om de lamp te verwijderen en vervang tenslotte de mistlamp voor van uw Lexus IS

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Als tweede alternatief kunt u de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampblok van uw auto. Om dit te bereiken, tilt u uw auto op, verwijdert u de voorwielen, verwijdert u vervolgens uw wielkast met behulp van de daarvoor bestemde clips en voert u hetzelfde proces uit als eerder uitgelegd om vervang de lamp van het mistlicht van uw Lexus IS.

  Hoe de mistvoorlamp van uw Lexus IS vervangen door de bumper te verwijderen?

  We zullen nu kijken naar het geval waarin u door gebrek aan ruimte op uw automodel genoodzaakt bent om de bumper van uw Lexus IS te verwijderen om toegang te krijgen tot de mistlamp vooraan van uw auto. Om dit te doen, moet u eerst de voorbumper van uw Lexus IS verwijderen, aarzel niet om onze volledige richtlijn te raadplegen om de exacte techniek te weten te komen, samen te vatten, dat u een torx-sleutel nodig heeft, en dat u schroeven onder uw kap, in uw wielkasten en onder uw auto zult moeten verwijderen. Nadat de bumper is verwijderd, hoeft u alleen nog maar toegang te krijgen tot het mistlampblok en de gloeilamp van de mistlamp op uw Lexus IS te vervangen op dezelfde manier als eerder beschreven.

  Hoe de mistachterlamp van uw Lexus IS vervangen?

  Eindelijk, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto het proces is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om deze lamp te vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achterkant van de koplampunit los van uw Lexus IS.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Steek uw nieuwe mistachterlicht in het koplampblok van uw Lexus IS
  • Zet alles weer terug

  Onderzoek of uw mistlampen weer goed werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Mocht u nog vragen hebben over de Lexus IS, aarzel dan niet om onze Lexus IS-categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Waar vind ik de hoornzekering op Lexus IS?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector