Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de mistlamp van mijn Lexus NX vervangen?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische tests of voor uw portemonnee, het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw koplampen constant werken. De waarheid is dat gloeilampen auto-onderdelen dragen die na verloop van tijd duidelijk zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. Je bent waarschijnlijk hier omdat een van je koplampen is doorgebrand en je wilt het weten hoe u de gloeilamp van de mistlampen op uw Lexus NX vervangthebben we de inhoud van dit artikel geschreven om u te helpen deze handeling zelf uit te voeren en niet naar uw monteur te hoeven gaan. Om te beginnen zullen we kijken naar het vervangen van de mistlamp voor van uw Lexus NX en vervolgens hoe u de gloeilamp van de mistachterlicht van uw auto kunt vervangen.

Hoe kan ik de mistvoorlamp van mijn Lexus NX vervangen?

We beginnen de inhoud van dit artikel met de het vervangen van de mistvoorlamp van uw Lexus NX, u moet weten dat, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw auto, dit misschien niet het exacte proces is dat u moet toepassen, daarom gaan we u de twee meest traditionele technieken geven om de mistlamp vooraan van uw auto te vervangen.

Vervang de mistvoorlamp van uw Lexus NX zonder de bumper te verwijderen.

Eerste oplossing, we zullen de lamp vervangen zonder de bumper van uw auto te verwijderen. Desalniettemin is deze oplossing het gemakkelijkst, er is geen garantie dat u deze op uw auto kunt uitvoeren. De waarheid is dat, afhankelijk van de opties en het jaar, op sommige modellen niet genoeg ruimte is om de lamp hiermee te vervangen. Dit zijn de twee verschillende manieren om de mistvoorlamp van uw Lexus NX te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw Lexus NX te gaan: Eerste techniek, je plaatst jezelf onder je auto, aarzel niet om hem op te tillen met een krik als je niet genoeg ruimte onder de bumper hebt. Eenmaal onder de auto hoef je alleen maar de clips van de plastic schoen te verwijderen die je motormotor beschermt en die op je bumper rust, je hebt toegang tot het mistlichtblok van je Lexus NX en je hebt er geen meer (als je genoeg ruimte hebt) verwijder de plastic kap, maak de stekker los, druk op het metalen deel om de lamp te verwijderen en verwissel ten slotte de mistvoorlamp van uw Lexus NX

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Tweede optie: u kunt de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampblok van uw auto. Om dit mogelijk te maken, tilt u uw auto op, verwijdert u de voorwielen en verwijdert u vervolgens uw wielkast met de daarvoor bestemde clips en voert u dezelfde handeling uit als hierboven beschreven om vervang de lamp van het mistlicht van uw Lexus NX.

  Hoe de mistvoorlamp van uw Lexus NX vervangen door de bumper te verwijderen?

  We zullen nu kijken naar het geval waarin u door gebrek aan ruimte op uw automodel genoodzaakt bent om de bumper van uw Lexus NX te verwijderen om toegang te krijgen tot de mistlamp vooraan van uw auto. Om dit te doen, moet u in eerste instantie de voorbumper van uw Lexus NX verwijderen, aarzel niet om onze volledige instructie door te bladeren om de exacte werking te weten te komen, weet samen te vatten, dat u een torx-sleutel nodig heeft en dat u verwijder schroeven onder uw motorkap, in uw wielkasten en onder uw auto. Nadat de bumper is verwijderd, hoeft u alleen nog maar bij het mistlampblok te komen en de gloeilamp van de mistlamp op uw Lexus NX te vervangen op dezelfde manier als hierboven vermeld.

  Hoe de mistachterlamp van uw Lexus NX vervangen?

  Om te eindigen, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto het proces is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om deze lamp te vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achtercover van de koplampunit los van uw Lexus NX.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Plaats uw nieuwe mistachterlicht in het koplampblok van uw Lexus NX
  • Zet alles weer terug

  Onderzoek of uw mistlampen weer goed werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Als u meer tutorials over de Lexus NX wenst, ga dan naar onze Lexus NX-categorie.

Weiterlesen:
Het indicatielampje van de veiligheidsgordel blijft branden op mijn Lexus NX
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector