Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de mistlamp van mijn Lexus RX vervangen?

Ongeacht uw persoonlijke veiligheid, technische controles of uw budget, het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw koplampen constant efficiënt zijn. De realiteit is dat lampen auto-onderdelen dragen die na verloop van tijd onvermijdelijk doorbranden en bijgevolg moeten worden vervangen. Je staat vrijwel zeker in dit artikel omdat een van je koplampen is doorgebrand en je wilt het weten hoe u de gloeilamp van de mistlampen op uw Lexus RX vervangt, we hebben deze inhoud gepost om u te helpen deze handeling zelf uit te voeren en u hoeft niet naar uw automonteur te gaan. Om te beginnen zullen we kijken naar het vervangen van de mistlamp voor van uw Lexus RX en vervolgens hoe u de gloeilamp van de mistachterlicht van uw auto kunt vervangen.

Hoe kan ik de mistvoorlamp van mijn Lexus RX vervangen?

We gaan deze inhoud beginnen met de het vervangen van de mistvoorlamp van uw Lexus RX, Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw auto, dit misschien niet de exacte methode is die u moet gebruiken, daarom gaan we u de twee meest gebruikelijke methoden geven om de mistlamp vooraan van uw auto te vervangen.

Vervang de mistvoorlamp van uw Lexus RX zonder de bumper te verwijderen.

Eerste techniek, we vervangen de lamp zonder de bumper van uw auto te demonteren. Hoewel deze oplossing het minst moeilijk is, is er geen garantie dat u deze in uw auto kunt uitvoeren. De realiteit is dat, afhankelijk van de opties en het jaar, op sommige modellen niet genoeg ruimte is om de lamp op deze manier te vervangen. Dit zijn de twee verschillende manieren om de mistvoorlamp van uw Lexus RX te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw Lexus RX door te gaan: Eerste nadering, u plaatst uzelf onder uw auto, aarzel niet om hem op te tillen met een krik als u niet genoeg ruimte onder de bumper heeft. Eenmaal onder de auto hoeft u alleen maar de clips van de plastic schoen te verwijderen die uw motoreenheid beschermt en die op uw bumper rust, u hebt toegang tot het mistlichtblok van uw Lexus RX en u heeft er geen meer (als je genoeg ruimte hebt) verwijder de plastic kap, maak de stekker los, druk op het metalen deel om de lamp te verwijderen en vervang tenslotte de mistlamp voor van uw Lexus RX

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Tweede optie: u kunt de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampblok van uw auto. Om dit te bereiken, tilt u uw auto op, verwijdert u de voorwielen en verwijdert u vervolgens uw wielkast met de daarvoor bestemde clips en voert u dezelfde handeling uit als hierboven beschreven om vervang de lamp van het mistlicht van uw Lexus RX.

  Hoe de mistvoorlamp van uw Lexus RX vervangen door de bumper te verwijderen?

  We zullen nu kijken naar de omstandigheid waarin u door gebrek aan ruimte op uw automodel verplicht bent om de bumper van uw Lexus RX te verwijderen om toegang te krijgen tot de mistvoorlamp van uw auto. Om dit te bereiken, moet u eerst verwijder de voorbumper van uw Lexus RX, aarzel niet om door ons volledige artikel te bladeren om de exacte werking te kennen, samen te vatten, dat u een torxsleutel nodig heeft, en dat u zult moeten verwijder schroeven onder uw hoes, in uw wielkasten en onder uw auto. Nadat de bumper is verwijderd, hoeft u alleen maar toegang te krijgen tot het mistlampblok voor en de mistlamplamp op uw Lexus RX te vervangen volgens dezelfde techniek als hierboven beschreven.

  Hoe de mistachterlamp van uw Lexus RX vervangen?

  Eindelijk, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto de methode is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om deze lamp te kunnen vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achterkant van de koplampunit los van uw Lexus RX.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Plaats uw nieuwe mistachterlicht in het koplampblok van uw Lexus RX
  • Zet alles weer terug

  Onderzoek of uw mistlampen weer correct werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Als je meer tutorials over de Lexus RX wilt, ga dan naar onze Lexus RX-categorie.

Weiterlesen:
Wanneer schokbrekers Lexus RX vervangen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector