Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de mistlamp van mijn Lincoln Continental vervangen?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische keuringen of voor uw budget, het is erg belangrijk dat uw koplampen altijd werken. Lampen dragen zelfs auto-onderdelen die op de lange termijn duidelijk zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. U bevindt zich waarschijnlijk op deze website omdat een van uw koplampen is doorgebrand en u wilt het weten hoe u de gloeilamp van de mistlampen op uw Lincoln Continental vervangthebben we deze inhoudspagina geschreven en gepubliceerd om u te helpen deze procedure zonder hulp uit te voeren en niet naar uw reparatiewerkplaats te hoeven gaan. Om te beginnen zullen we kijken naar het vervangen van de gloeilamp van de mistachterlicht van uw Lincoln Continental en ten tweede, hoe u de gloeilamp van de mistachterlicht van uw auto kunt vervangen.

Hoe kan ik de mistvoorlamp van mijn Lincoln Continental vervangen?

We beginnen deze inhoudspagina met de het vervangen van de mistvoorlamp van uw Lincoln Continental, Onthoud dat, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw auto, het misschien niet dezelfde techniek is om te gebruiken, daarom gaan we u de twee meest klassieke technieken geven om de mistlamp vooraan van uw auto te vervangen.

Vervang de mistvoorlamp van uw Lincoln Continental zonder de bumper te verwijderen.

Eerste optie, we zullen de lamp vervangen zonder de bumper van uw auto te verwijderen. Hoewel deze strategie het gemakkelijkst is, is er geen garantie dat u deze op uw voertuig kunt uitvoeren. Volgens de opties en het jaar is er op sommige modellen zelfs niet genoeg ruimte om de lamp met deze methode te vervangen. Dit zijn de twee verschillende methoden om de mistvoorlamp van uw Lincoln Continental te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw Lincoln Continental door te gaan: Bij de eerste nadering plaatst u uzelf onder uw voertuig, aarzel niet om het op te tillen met een krik als u niet genoeg ruimte onder de bumper heeft. Eenmaal onder het voertuig hoeft u alleen maar de clips van de plastic schoen te verwijderen die uw motoreenheid bedekt en die op uw bumper rust, u hebt toegang tot het mistlichtblok van uw Lincoln Continental en u zult er geen hebben. meer (als je genoeg ruimte hebt) verwijder het plastic kapje, trek de stekker uit het stopcontact, druk op het metalen deel om de lamp te verwijderen en verwissel ten slotte de mistvoorlamp van uw Lincoln Continental

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Tweede optie: u kunt de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampblok van uw auto. Om dit te bereiken, krikt u uw voertuig op, verwijdert u de voorwielen, verwijdert u vervolgens uw wielkast met de daarvoor bestemde clips en voert u dezelfde procedure uit als eerder beschreven om vervang de lamp van het mistlicht van uw Lincoln Continental.

  Hoe de mistvoorlamp van uw Lincoln Continental vervangen door de bumper te verwijderen?

  We zullen nu kijken naar het geval waarin u door ruimtegebrek op uw automodel genoodzaakt bent om de bumper van uw Lincoln Continental te verwijderen om toegang te krijgen tot de mistlamp vooraan van uw auto. Om dit te bereiken, moet u in eerste instantie de voorbumper van uw Lincoln Continental verwijderen, aarzel niet om onze volledige richtlijn te bekijken om de exacte techniek te weten te komen, samen te vatten, dat u een torx-sleutel nodig heeft en dat u zult schroeven onder uw motorkap, in uw wielkasten en onder uw voertuig moeten verwijderen. Nadat de bumper is verwijderd, hoeft u alleen maar toegang te krijgen tot het mistlampblok voor en de lamp van de mistlamp op uw Lincoln Continental te vervangen op dezelfde manier als eerder vermeld.

  Hoe de mistachterlamp van uw Lincoln Continental vervangen?

  Om te eindigen, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto de techniek is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om deze lamp te vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achterkant van de koplampunit los van uw Lincoln Continental.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft ontdekt, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Steek uw nieuwe mistachterlicht in het koplampblok van uw Lincoln Continental
  • Zet alles weer op zijn plaats

  Onderzoek of uw mistlampen weer correct werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln Continental, aarzel dan niet om onze Lincoln Continental categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Wanneer moet u het roetfilter op Lincoln Continental vervangen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector