Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de mistlamp van mijn Lincoln MKC vervangen?

Of het nu gaat om uw persoonlijke veiligheid, om de technische controle of om uw budget, het is absoluut noodzakelijk om er zeker van te zijn dat uw koplampen echt functioneel zijn. De waarheid is dat lampen auto-onderdelen dragen die op de lange termijn onvermijdelijk doorbranden en daarom moeten worden vervangen. U bevindt zich waarschijnlijk op deze website omdat een van uw koplampen is doorgebrand en u zich zorgen maakt hoe u de gloeilamp van de mistlampen op uw Lincoln MKC vervangt, we hebben deze inhoud gemaakt om u te helpen dit proces zonder hulp uit te voeren en niet naar uw reparatiewerkplaats te hoeven gaan. Allereerst zullen we kijken naar het vervangen van de mistachterlichtlamp van uw Lincoln MKC en vervolgens hoe u de mistachterlichtlamp van uw auto kunt vervangen.

Hoe kan ik de mistvoorlamp van mijn Lincoln MKC vervangen?

We beginnen deze inhoud met de het vervangen van de mistvoorlamp van uw Lincoln MKC, Onthoud dat, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw auto, dit misschien niet het exacte proces is dat u moet toepassen, daarom gaan we u de twee meest traditionele strategieën geven om de mistlamp vooraan van uw auto te vervangen.

Vervang de mistvoorlamp van uw Lincoln MKC zonder de bumper te verwijderen.

Eerste methode, we zullen de lamp vervangen zonder de bumper van uw auto te demonteren. Hoewel deze oplossing het minst moeilijk is, is er geen garantie dat u deze in uw auto kunt uitvoeren. De waarheid is, bepaald door de opties en het jaar, op sommige modellen is er niet genoeg ruimte om de lamp op deze manier te vervangen. Dit zijn de twee verschillende methoden om de mistvoorlamp van uw Lincoln MKC te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw Lincoln MKC door te gaan: Eerste nadering, u plaatst uzelf onder uw auto, aarzel niet om hem op te tillen met een krik als u niet genoeg ruimte onder de bumper heeft. Eenmaal onder de auto hoeft u alleen maar de clips van de plastic schoen te verwijderen die uw motormotor beschermt en die op uw bumper rust, u heeft toegang tot het mistlichtblok van uw Lincoln MKC en u heeft er geen meer (als je genoeg ruimte hebt) verwijder de plastic kap, maak de stekker los, druk op het metalen deel om de lamp te verwijderen en verwissel ten slotte de mistvoorlamp van uw Lincoln MKC

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Tweede oplossing: u kunt de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampblok van uw auto. Om dit mogelijk te maken, krikt u uw auto op, verwijdert u de voorwielen, verwijdert u vervolgens uw wielkast met de daarvoor bestemde clips en voert u hetzelfde proces uit als eerder uitgelegd om vervang de lamp van het mistlicht van uw Lincoln MKC.

  Hoe de mistvoorlamp van uw Lincoln MKC vervangen door de bumper te verwijderen?

  We zullen nu kijken naar de omstandigheid waarin u door gebrek aan ruimte op uw automodel genoodzaakt bent om de bumper van uw Lincoln MKC te verwijderen om toegang te krijgen tot de mistlamp vooraan van uw auto. Om dit te doen, moet u in eerste instantie de voorbumper van uw Lincoln MKC verwijderen, denk niet twee keer na om ons volledige artikel te lezen om het exacte proces te kennen, weet samen te vatten, dat u een torx-sleutel nodig heeft en dat u verwijder schroeven onder je kap, in je wielkasten en onder je auto. Nadat de bumper is verwijderd, hoeft u alleen maar toegang te krijgen tot het mistlampblok voor en de lamp van de mistlamp op uw Lincoln MKC te vervangen volgens dezelfde procedure als eerder beschreven.

  Hoe de mistachterlamp van uw Lincoln MKC vervangen?

  Eindelijk, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto het proces is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om deze lamp te kunnen vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achterkant van de koplampunit los van uw Lincoln MKC.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft ontdekt, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Plaats uw nieuwe mistachterlicht in het koplampblok van uw Lincoln MKC
  • Zet alles weer terug

  Controleer of uw mistlampen weer goed werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln MKC, aarzel dan niet om onze Lincoln MKC categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Wanneer moet u het roetfilter op Lincoln MKS vervangen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector