Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de mistlamp van mijn Lincoln MKS vervangen?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor de technische controle of voor uw portemonnee, het is van fundamenteel belang om ervoor te zorgen dat uw koplampen altijd werken. De realiteit is dat gloeilampen auto-onderdelen dragen die na verloop van tijd duidelijk zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. Je bent waarschijnlijk hier omdat een van je koplampen is doorgebrand en je je zorgen maakt hoe u de gloeilamp van de mistlampen op uw Lincoln MKS vervangt, we hebben deze inhoud gemaakt om u te helpen dit proces zonder hulp uit te voeren en niet naar uw reparatiewerkplaats te hoeven gaan. Om te beginnen zullen we kijken naar het vervangen van de mistlamp voor van uw Lincoln MKS en ten tweede hoe u de gloeilamp van de mistachterlicht van uw auto kunt vervangen.

Hoe kan ik de mistvoorlamp van mijn Lincoln MKS vervangen?

We gaan deze inhoud beginnen met de verwisselen van de mistvoorlamp van uw Lincoln MKS, onthoud dat dit, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw auto, misschien niet de exacte methode is die u moet gebruiken, daarom gaan we u de twee meest klassieke strategieën geven om de mistlamp vooraan van uw auto te vervangen.

Vervang de mistvoorlamp van uw Lincoln MKS zonder de bumper te verwijderen.

Eerste methode, we zullen de lamp vervangen zonder de bumper van uw auto te demonteren. Hoewel deze aanpak de eenvoudigste is, is er geen garantie dat u deze in uw auto kunt uitvoeren. De realiteit is, in overeenstemming met de opties en het jaar, dat er op sommige modellen niet genoeg ruimte is om de lamp hierdoor te vervangen. Dit zijn de twee verschillende oplossingen om de mistvoorlamp van uw Lincoln MKS te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw Lincoln MKS door te gaan: Eerste nadering, u plaatst uzelf onder uw auto, aarzel niet om hem op te tillen met een krik als u niet genoeg ruimte onder de bumper heeft. Eenmaal onder de auto hoef je alleen maar de clips van de plastic schoen te verwijderen die je motor bedekt en die op je bumper rust, je hebt toegang tot het mistlichtblok van je Lincoln MKS en je hebt er geen meer (als je genoeg ruimte hebt) verwijder het plastic kapje, trek de stekker uit het stopcontact, druk op het metalen deel om de lamp te verwijderen en verwissel ten slotte de mistvoorlamp van uw Lincoln MKS

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Tweede optie: u kunt de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampblok van uw auto. Om dit te bereiken, krikt u uw auto op, verwijdert u de voorwielen, verwijdert u vervolgens uw wielkast met de daarvoor bestemde clips en voert u hetzelfde proces uit als hierboven vermeld om vervang de lamp van het mistlicht van uw Lincoln MKS.

  Hoe de mistvoorlamp van uw Lincoln MKS vervangen door de bumper te verwijderen?

  We gaan nu kijken naar de omstandigheid waarin u door ruimtegebrek op uw automodel genoodzaakt bent om de bumper van uw Lincoln MKS te verwijderen om toegang te krijgen tot de mistlamp vooraan van uw auto. Om dit te bereiken, moet u eerst de voorbumper van uw Lincoln MKS verwijderen, aarzel niet om onze volledige richtlijn door te bladeren om het exacte proces te kennen, samen te vatten, dat u een torx-sleutel nodig heeft en dat u verwijder schroeven onder uw motorkap, in uw wielkasten en onder uw auto. Nadat de bumper is verwijderd, hoeft u alleen maar toegang te krijgen tot het mistlampblok vooraan en de mistlampgloeilamp op uw Lincoln MKS te vervangen volgens dezelfde procedure als hierboven vermeld.

  Hoe de mistachterlamp van uw Lincoln MKS vervangen?

  Om te eindigen, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto de methode is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om deze lamp te vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achterkant van de koplampunit los van uw Lincoln MKS.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Plaats uw nieuwe mistachterlicht in het koplampblok van uw Lincoln MKS
  • Zet alles weer op zijn plaats

  Onderzoek of uw mistlampen weer correct werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Als je meer tutorials over de Lincoln MKS wilt, ga dan naar onze Lincoln MKS-categorie.

Weiterlesen:
Stuurwiel dat piept op Lincoln MKC?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector