Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de mistlamp van mijn Lincoln MKX vervangen?

Het maakt niet uit of het voor uw eigen veiligheid is, voor technische keuringen of voor uw portemonnee, het is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat uw koplampen constant werken. Lampen zijn in feite slijtende onderdelen die onvermijdelijk na verloop van tijd zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. Je bent hier vrijwel zeker omdat een van je koplampen is doorgebrand en je vraagt ​​je af hoe u de gloeilamp van de mistlampen op uw Lincoln MKX vervangt, we hebben deze inhoud gemaakt om u te helpen dit proces zonder hulp uit te voeren en niet naar uw monteur te hoeven gaan. Allereerst zullen we kijken naar het vervangen van de gloeilamp van de mistachterlicht van uw Lincoln MKX en ten tweede, hoe u de gloeilamp van de mistachterlicht van uw auto kunt vervangen.

Hoe kan ik de mistvoorlamp van mijn Lincoln MKX vervangen?

We beginnen deze inhoud met de verwisselen van de mistvoorlamp van uw Lincoln MKX, Houd er rekening mee dat, op basis van het jaar en de afwerking van uw auto, het misschien niet hetzelfde proces is om toe te passen, daarom gaan we u de twee meest voorkomende strategieën geven om de mistlamp vooraan van uw auto te vervangen.

Vervang de mistvoorlamp van uw Lincoln MKX zonder de bumper te verwijderen.

Eerste techniek, we zullen de lamp vervangen zonder de bumper van uw auto te demonteren. Ondanks dat deze methode het minst moeilijk is, is er geen garantie dat u deze op uw voertuig kunt uitvoeren. Op basis van de opties en het jaar is er bij sommige modellen niet genoeg ruimte om de lamp op deze manier te vervangen. Dit zijn de twee verschillende manieren om de mistvoorlamp van uw Lincoln MKX te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw Lincoln MKX te gaan: Bij de eerste nadering plaatst u uzelf onder uw voertuig, aarzel niet om het op te tillen met een krik als u niet genoeg ruimte onder de bumper heeft. Eenmaal onder het voertuig hoeft u alleen maar de clips van de plastic schoen te verwijderen die uw motormotor bedekt en die op uw bumper rust, u hebt toegang tot het mistlichtblok van uw Lincoln MKX en u zult er geen hebben. meer (als je genoeg ruimte hebt) verwijder het plastic kapje, trek de stekker uit het stopcontact, druk op het metalen deel om de lamp te verwijderen en vervang tenslotte de mistlamp voor van uw Lincoln MKX

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Tweede optie: u kunt de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampblok van uw auto. Om dit mogelijk te maken, krikt u uw voertuig op, verwijdert u de voorwielen en verwijdert u vervolgens uw wielkast met de daarvoor bestemde clips en voert u hetzelfde proces uit als eerder beschreven om vervang de lamp van het mistlicht van uw Lincoln MKX.

  Hoe de mistvoorlamp van uw Lincoln MKX vervangen door de bumper te verwijderen?

  We zullen nu kijken naar het geval waarin u door ruimtegebrek op uw automodel genoodzaakt bent om de bumper van uw Lincoln MKX te verwijderen om toegang te krijgen tot de mistlamp vooraan van uw auto. Om dit te bereiken, moet u in eerste instantie de voorbumper van uw Lincoln MKX verwijderen, denk niet twee keer na om onze volledige instructie te lezen om de exacte techniek te achterhalen, weet samen te vatten, dat u een torx-sleutel nodig heeft en dat u om schroeven onder uw kap, in uw wielkasten en onder uw voertuig te verwijderen. Nadat de bumper is verwijderd, hoeft u alleen nog maar bij het mistlampblok vooraan te komen en de lamp van de mistlamp op uw Lincoln MKX te vervangen op dezelfde manier als eerder beschreven.

  Hoe de mistachterlamp van uw Lincoln MKX vervangen?

  Eindelijk, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto het proces is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om deze lamp te vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achterkant van de koplampunit los van uw Lincoln MKX.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Plaats uw nieuwe mistachterlicht in het koplampblok van uw Lincoln MKX
  • Zet alles weer op zijn plaats

  Controleer of uw mistlampen weer goed werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Voor meer tips over de Lincoln MKX, neem een ​​kijkje in de categorie Lincoln MKX.

Weiterlesen:
Hoe de katalysator Lincoln MKX reinigen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector