Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de mistlamp van mijn Lincoln Navigator vervangen?

Ongeacht uw eigen veiligheid, technische controles of uw portemonnee, het is van fundamenteel belang om ervoor te zorgen dat uw koplampen constant efficiënt zijn. In werkelijkheid dragen gloeilampen auto-onderdelen die na verloop van tijd duidelijk doorbranden en daarom moeten worden vervangen. U bevindt zich waarschijnlijk op deze pagina omdat een van uw koplampen is doorgebrand en u dit wilt weten hoe u de gloeilamp van de mistlampen op uw Lincoln Navigator vervangt, we hebben deze inhoud gemaakt om u te helpen deze handeling zelf uit te voeren en niet naar uw monteur te hoeven gaan. Om te beginnen zullen we kijken naar het vervangen van de gloeilamp van de mistachterlicht van uw Lincoln Navigator en vervolgens naar het vervangen van de gloeilamp van de mistachterlicht van uw auto.

Hoe kan ik de mistvoorlamp van mijn Lincoln Navigator vervangen?

We gaan deze inhoud beginnen met de het vervangen van de mistvoorlamp van uw Lincoln Navigator, u moet weten dat het, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw auto, misschien niet hetzelfde proces is om te gebruiken, daarom gaan we u de twee meest traditionele technieken geven om de mistlamp vooraan van uw auto te vervangen.

Vervang de mistvoorlamp van uw Lincoln Navigator zonder de bumper te verwijderen.

Eerste oplossing, we vervangen de lamp zonder de bumper van uw auto te verwijderen. Hoewel dit proces het eenvoudigst is, is er geen garantie dat u het op uw voertuig kunt uitvoeren. In werkelijkheid is er, afhankelijk van de opties en het jaar, op sommige modellen niet genoeg ruimte om de lamp met deze methode te vervangen. Dit zijn de twee verschillende oplossingen om de mistvoorlamp van uw Lincoln Navigator te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw Lincoln Navigator te gaan: De eerste techniek: u positioneert uzelf onder uw voertuig, aarzel niet om het op te tillen met een krik als u niet genoeg ruimte onder de bumper heeft. Eenmaal onder het voertuig hoeft u alleen maar de clips van de plastic schoen te verwijderen die uw motoreenheid bedekt en die op uw bumper rust, u hebt toegang tot het mistlichtblok van uw Lincoln Navigator en u zult er geen hebben. meer (als je genoeg ruimte hebt) verwijder de plastic kap, maak de stekker los, druk op het metalen deel om de lamp te verwijderen en vervang ten slotte de mistvoorlamp van uw Lincoln Navigator

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Tweede optie: u kunt de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampblok van uw auto. Om dit mogelijk te maken, tilt u uw voertuig op, verwijdert u de voorwielen en verwijdert u vervolgens uw wielkast met de daarvoor bestemde clips en voert u dezelfde handeling uit als eerder beschreven om vervang de lamp van het mistlicht van uw Lincoln Navigator.

  Hoe de mistvoorlamp van uw Lincoln Navigator vervangen door de bumper te verwijderen?

  We zullen nu kijken naar de omstandigheid waarin u door ruimtegebrek op uw automodel genoodzaakt bent om de bumper van uw Lincoln Navigator te verwijderen om toegang te krijgen tot de mistlamp vooraan van uw auto. Om dit te doen, moet u in eerste instantie de voorbumper van uw Lincoln Navigator verwijderen, aarzel niet om onze volledige richtlijn te raadplegen om het exacte proces te kennen, samen te vatten, dat u een torx-sleutel nodig heeft en dat u deze moet verwijderen schroeven onder uw motorkap, in uw wielkasten en onder uw voertuig. Nadat de bumper is verwijderd, hoeft u alleen maar toegang te krijgen tot het mistlampblok en de mistlampgloeilamp op uw Lincoln Navigator te vervangen volgens dezelfde procedure als eerder beschreven.

  Hoe de mistachterlamp op uw Lincoln Navigator vervangen?

  Om af te maken, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto het proces is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om deze lamp te vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achterkant van de koplampunit los van uw Lincoln Navigator.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Plaats uw nieuwe mistachterlicht in het koplampblok van uw Lincoln Navigator
  • Zet alles weer terug

  Controleer of uw mistlampen weer correct werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Als u nog vragen heeft over de Lincoln Navigator, aarzel dan niet om onze Lincoln Navigator-categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Motor trilt op Lincoln Navigator, wat te doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector