Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de richtingaanwijzerlamp op mijn Lincoln MKS vervangen?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische controle of om een ​​boete te voorkomen, het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw richtingaanwijzers altijd werken. In feite dragen gloeilampen auto-onderdelen die op de lange termijn zeker zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. U bevindt zich waarschijnlijk op deze website omdat een van uw achterste richtingaanwijzers is doorgebrand en u probeert erachter te komen hoe u de lamp van een richtingaanwijzer aan de achterkant van uw Lincoln MKS vervangt, we hebben dit bericht gemaakt om u te leren het allemaal zelf te doen zonder naar uw autotechnicus te gaan. In een eerste stap zullen we kijken naar het onderzoeken van een doorgebrande gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer op uw Lincoln MKS en in een tweede deel hoe u de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer van uw Lincoln MKS kunt vervangen.

Hoe weet u zeker of de achterste richtingaanwijzerlamp op uw Lincoln MKS doorgebrand is of moet worden vervangen?

Als u met uw auto rijdt, heeft u niet altijd de gelegenheid om alle veiligheidskenmerken van uw Lincoln MKS te controleren. In feite heb je vaak haast en heb je de neiging om in je auto te stappen, je reis te maken en hem meteen neer te zetten zonder de tijd te nemen om af en toe een controle te doen. Het is daarom belangrijk om even de tijd te nemen om af en toe de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers te controleren. Het is heel goed mogelijk dat u een uitgebrande richtingaanwijzer aan de achterkant van uw Lincoln MKS, maar je nam het niet waar. Hier zijn de twee gebruikelijke methoden om te controleren of een achterste richtingaanwijzer van uw auto defect is of dat u deze zo snel mogelijk moet vervangen:

  • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw Lincoln MKS aan en vervolgens afwisselend uw linker en rechter achterrichtingaanwijzers en verlaat de auto om te controleren of ze werken.
  • Door te luisteren naar het geluid van uw richtingaanwijzers. Er is inderdaad een hoorbare waarschuwing op elke auto die u op de hoogte stelt van een gloeilamp achterste richtingaanwijzer op uw Lincoln MKS uitgebrand, zult u merken dat de tijd tussen elke “klik” veel dichterbij is, dit betekent dat u dat moet doen vervang de achterste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te onderzoeken en te valideren welke is uitgebrand door een visuele controle zoals bij de eerste methode die hierboven wordt getoond.
Weiterlesen:
Hoe Lincoln MKC handmatig vergrendelen?

Mogelijk moet u een andere lamp vervangen, zoals die van uw Lincoln MKS of uw positielichten op Lincoln MKS, aarzel niet om onze publicaties te raadplegen om u te helpen bij het realiseren van deze vervanging.

De achterste richtingaanwijzerlamp op mijn Lincoln MKS vervangen

Laten we nu naar het meest interessante deel van deze richtlijn gaan, hoe de achterste richtingaanwijzerlamp op Lincoln MKS vervangen? Houd er rekening mee dat deze procedure vrij eenvoudig is, u moet vanaf de binnenkant van uw kofferbak uw koplampunit openen, openen en vervang de uitgebrande richtingaanwijzerlamp op uw auto. Als het een lamp aan uw voorkant is, richtingaanwijzer op uw Lincoln MKS, zie dan onze speciale artikelinhoud. Aan de andere kant zijn hier de gedetailleerde stappen die u moet uitvoeren om dit werk goed te kunnen doen:

  • Om toegang te krijgen tot de achterlichtmontage, verwijdert u de vloerbedekking of de plastic afdekking om toegang te krijgen tot de achterlichtmontage.
  • Gebruik een schroevendraaier of torx-sleutel (6-puntige ster) om de achterlichtmontage te openen.
  • Verwijder de achterste knipperlichtgloeilamp van uw doorgebrande richtingaanwijzer die u eerder hebt herkend door een externe visuele inspectie, hiervoor moet u een kwartslag tegen de klok in draaien
  • Vervang de achterste richtingaanwijzerlamp van uw Lincoln MKS. Er zijn twee soorten lampen: transparante lampen als de kap oranje is, of oranje lampen als de kap transparant is, selecteer het juiste model voor uw auto

    .

  • Monteer uw achterste richtingaanwijzerlamp opnieuw en sluit uw achterlichtblok en controleer vervolgens of uw nieuwe richtingaanwijzerlamp correct werkt

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKS in de categorie Lincoln MKS.

Weiterlesen:
Beste head-unit voor Lincoln MKS
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector